Computerservice Flakkee

Servicebedrijf in ACHTHUIZEN

Beoordelingen Computerservice Flakkee

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Computerservice Flakkee

Bekijk in totaal 8 recensies:

Maria van Tigchelen

Top bedrijf, ik wordt altijd snel en fijn geholpen, na een goed advies van Bas wat voor mij de beste laptop is heb ik die gekocht en na 1 dag had ik hem al terug en alles netjes geinstalleerd. heb hem nu 1 week en het werkt prima, Bas verteld ook wat hij doet of gedaan heeft zodat je precies weet waar je aan toe bent en waar je voor betaalt, Voor mij geen ander bedrijf meer.

Beoordeeld op 04 juli 2018

hans

Hoi,
Sinds kort klant bij dit bedrijf enben zeer goed en zeer vakkundig geholpen deze mensen zetten zich er goed in voor hun klanten ik zal iedereen aanraden om met deze mensen in zee te gaan je krijgt er geen spijt van

Beoordeeld op 20 december 2017

Ester Redert

Je wordt echt supergoed en snel geholpen. Ik raad iedereen dit bedrijf aan! Aardig, eerlijk en deskundig! !!!

Beoordeeld op 09 juni 2016

Jannie Braber

Na de aanschaf van een laptop, heeft Bas met engelengeduld, mij met raad en daad bijgestaan. Zelfs op zaterdagavond de tijd genomen, om vragen en problemen op te lossen. Al bijna 10 jaar ben ik meer dan tevreden over Computerservice Flakkee, in de persoon van Bas. Hij levert service en houdt rekening met mijn onkunde op computergebied.

Beoordeeld op 10 januari 2016

Dick Oostdijk

Als je net als ik, weinig verstand van computers hebt en jouw pc, laptop of tablet kuren vertoont die je niet kan verhelpen, is Flakkee Computerservice een uitkomst. Mijn problemen werden snel geïnterpreteerd, waarna Bas stap voor stap in simpele Jip en Janneke taal aangaf wat mijn mogelijkheden waren en wat de kosten daarvan waren. Daarna heeft hij “op afstand” even meegekeken en aangegeven, wat hij in mijn geval zou kiezen en waarom, inclusief acties die ik zelf kon uitvoeren. Voor mij een openbaring. De goedkoopste oplossing voor mij was om de hardware bij hem te brengen, waarna ik er binnen 2 dagen weer over zou kunnen beschikken. Binnen een dag had ik echter al bericht dat het klaar was. Nadat ik thuis de boel weer had aangesloten kon ik hem bellen en heeft hij opnieuw op afstand mee gekeken en mij wegwijs gemaakt. Al met al een prima verlopen operatie waarbij de extra verleende service niet werd berekend.
Bas, grote klasse. Ik ben je zeer dankbaar.
Bij een volgend probleem of de aanschaf van wat nieuws meld ik mij weer.

Beoordeeld op 26 december 2015

Maarten Groenendijk

zeer vlotte deskundige afhandeling van mijn probleem

Beoordeeld op 18 november 2015

Rien Huibrechtse

Had problemen met mijn e-mail. Heb Bas gebeld en hij kon direct mee kijken op afstand. Probleem opgelost na 10 minuten. Hoefde niets te betalen. Goede service.

Beoordeeld op 03 augustus 2015

Wim De Vos

Vanmiddag heeft Bas eerst de computer in Zierikzee in orde gemaakt, werkt weer prima. Vanavond 22;00
even ge appt en gevraagd hoe ik een DVD moest kopiëren gelijk stond Bas weer klaar en heeft mij prima geholpen aan een programma. En dit alles vanuit Hongarije. Helemaal Top

Beoordeeld op 14 mei 2015

Terug naar Computerservice Flakkee.