Monteur aan Huis

Servicebedrijf in Amersfoort

Beoordeel servicebedrijf

2 recente beoordelingen

Beoordelingen Monteur aan Huis

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk
Kloppende prijsopgave vooraf

Recensies Monteur aan Huis

Bekijk in totaal 20 recensies:

N. Nguyen

Heel ontevreden over manier van behandeling na reparatie, nagevraagd of zij mijn pc met waterkoeling kunnen onderhouden en repareren, want had er zelf geen verstand van, na eerste reparatie videokaart laten vervangen ook en erna nooit meer reactie gekregen op andere onderhoudsvragen, na lang twijfelen overgegaan op pc met ventilators, blijkt monteur aan huis niet de volledige videokaart meegegeven te hebben (geen doos en ventilatoren dus), waardoor deze nu onbruikbaar is, als antwoord ontvangen dat ze niks bewaren en dat ik, in andere woorden, het maar zelf mag uitzoeken. Achteraf gezien ook nooit aanspraak op garantie hierdoor kunnen maken ook, een verschrikking! Ik ben nu al weken bezig met het zoeken naar vervangende ventilatoren, maar het is niet eens duidelijk welke videokaart het is volgens de specificatie op de factuur. Dit bedrijf is vast goed in windows opnieuw installeren, pcs formatteren en een antivirus installeren, maar vraag ze niks te ingewikkeld!

Beoordeeld op 10 maart 2021

M. Wermuth

Nadat ik mijn abonnement heb stopgezet (120 euro teveel voor type ondersteuning dat ik nodig heb) heeft Monteur aan huis twee jaar op rij toch 120 euro afgetrokken van mijn bankrekening. Moest daar eindeloos zelf achteraan en weet niet of ze het nou in 2021 weer gaan proberen.

Beoordeeld op 27 september 2020

Thomas

Ik ben goed geholpen door de Monteur die langskwam. MonteurAanHuis heeft trouwens een nieuwe website: http://www.monteuraanhuis.com/over-ons/

Beoordeeld op 20 maart 2014

R van Driesten

Uitstekende service, en snelle oplossing

Beoordeeld op 23 juli 2012

Jan Gijsbertse

Ik beb erg tevreden met monteur aan huis!De afspraak voor een monteur aan huis zijnaltijd op heel korte termijn.
Ik heb nu voor de tweede keer een beroep gedaan op monteur aan huis werd perfect geholpen maar had nog wat problemen. Eerst zelf weer van alles uitproberen, uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat er bij monteur aan huis misschien wel een aanvulling opze reparatie was.Dus toch maar even gebeld, werd heel vriendelijk te woord gestaan uiteindelijk ging Benjamin op afstand mijn computer in en het euvel was op een heel pezierige manier opgelost! Zeer bedankt! Een goed concept voor een particulier!

Groeten
Jan Gijsbertse

Beoordeeld op 17 februari 2012

Arne

mijn computer in een uurtje tijd helemaal goed gemaakt. dus helemaal top.

Beoordeeld op 15 november 2011

Tijn Kroon

Bedankt weer voor de snelle service

Beoordeeld op 12 mei 2011

L.Hartjes

Geweldige service.
Vriendelijk personeel.
Ben erg gelukkig met de nieuwe computer en de ondersteuning van de servicedienst.

Beoordeeld op 25 augustus 2010

veronique

Bedankt voor de goede service!

Beoordeeld op 01 februari 2010

Buining D.

Zeer correct afgewerkt.

Beoordeeld op 01 februari 2010

sjoert van Overeem

dus op alle fronten prima!

Beoordeeld op 16 januari 2010

M.A. Romijn

snelle hulp, correcte benadering, binnen zeer korte tijd probleem verholpen

Beoordeeld op 19 oktober 2009

Carla de Wit

Ondanks slechte dienstverlening en herhaalde telefonische verzoeken van mijn kant
tot contact, en toezeggingen van hun kant dat ik zou worden benaderd is de enige reactie van monteur aan huis een aanmaning en dreigen met incasso. Slechtste ervaring ooit van mijn kant met welke leverancier ooit.

Beoordeeld op 13 september 2009

H.Berends

Zeer tevreden en klantvriendelijk.
Aan te bevelen om door dhr. Alberts geholpen te worden.

vr.gr.

H.Berends

Beoordeeld op 24 maart 2009

Gera Berends-Huisjes

PerBen is voor ons het adres waar wij als we sores hebben met de computer met plezier een beroep op doen. Doordat meer mensen dat ontdekt hebben, was een afspraak op heel korte termijn helaas niet mogelijk. Maar over het resultaat zijn we zeer tevreden!

Beoordeeld op 15 september 2008

J.W. Blom

Probleem direct geanalyseerd en verholpen. Vooraf met alle materialen en zaken rekening gehouden.Correct zich aan afspraak gehouden.

Beoordeeld op 07 augustus 2008

Lesage

Wij zijn uw monteur Benjamin Albers zeer dankbaar voor zijn hulp bij het opnieuw installeren van onze computer. Tevens een zeer prettig persoon en zeer klantvriendelijk.

Beoordeeld op 29 februari 2008

M.A. Romijn

Efficiente, correcte en vriendelijke hulp

Beoordeeld op 09 februari 2008

Jellie Keuning

Vriendelijke prettige jongenman. En was niet te beroerd om iets extras te doen zonder betaling!

Beoordeeld op 07 januari 2008

Toon 1 volgende recensie

Terug naar Monteur aan Huis.