DDRecovery

Servicebedrijf in Amsterdam

Beoordeel servicebedrijf

61 recente beoordelingen

Beoordelingen DDRecovery

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies DDRecovery

Bekijk in totaal 191 recensies:

Nadat onze (oude) externe harde schijf niet meer werd herkent door de pc zijn wij doorverwezen naar DDRecovery. Gelukkig bleek het mee te vallen en viel de recovery in prijs cat. 1. Vriendelijk te woord gestaan door een jonge man, schijf zou binnen 2 weken klaar zijn, dit was echter al in 1 week gefikst. Al onze dierbare foto's, muziek en documenten weer beschikbaar. Top service! Een adres om te onthouden.

Beoordeeld op

Super service!
Erg blij met de terug gevonden bestanden, waar een ander ict bedrijf aangaf niks meer te kunnen. Hier toch zo'n 85% terug. Erg blij mee!

Beoordeeld op

Vriendelijke & kundige hulp en goed verwachtingsmanagement. Vrijwel alle data is teruggevonden. Antwoorden snel op vragen, ook achteraf. Ik ben helemaal tevreden.

Beoordeeld op

Ik ben via internet bij DDRecovery terecht gekomen omdat ze lage prijzen bieden te opzichte van de concurrentie. Via mail initieel contact gehad over het probleem en een afspraak gemaakt om langs te komen.

Op locatie bij DDRecovery is er direct een diagnose gesteld over de kapotte RAID 5 schijven, alle 5 de schijven waren electronisch beschadigd (kortgesloten).

Vooraf een goede prijs opgave gekregen, en daarnaast gehoord wat er eventueel meer of minder aan de prijs zou kunnen zijn.

Uiteindelijk alle data terug gekregen op 2 nieuwe HDD's (als kopie van elkaar).

Ik heb zeer tevreden over de geboden service van DDRecorvery. Het was in mijn situatie een flinke som geld maar toch veel goedkoper als concurrenten.

Ik kan DDRecovery ten harte aanraden bij welke problemen met harde schijven dan ook

Beoordeeld op

Na het crashen van mijn externe harde schijf met alle vakantiefoto's van de afgelopen paar jaar (incl backpakcen) meerdere bedrijven gebelt/emailed. DDRecovery had na 'onderzoek' mijn voorkeur vanwege de persoonlijkheid, de goede bereikbaarheid en snelle respons. Ik ben van Middelburg naar Amsterdam gereisd maar had de schijf ook op kunnen sturen.
Daar aangekomen op zeer vriendelijke manier gewezen op eventuele kosten/problemen bij het repareren maar meer dan tevreden met het resultaat (100% recovery) en de geleverde service. Ook uitleg gekregen over het voorkomen van soortgelijke problemen in de toekomst, en aandachtspunten voor het aanschaffen van een nieuwe externe harde schijf. Het is de prijs meer dan waard!

Beoordeeld op

Na een telefonisch overleg kon ik zonder afspraak langskomen; bij die intake werd direct een voorlopige probleemanalyse gemaakt + prijsopgave verstrekt en de verdere procedure van behandeling van het probleem en verzending van de oplossing besproken. Alles is vervolgens geheel volgens plan verlopen en ik heb mijn data terug!

Beoordeeld op

Uitstekende service en zeer vriendelijke mensen in combinatie met kwaliteit van dienstverlening ...
Zo 'heurt' het ...!

Beoordeeld op

1. Vlotte afhandeling, kon gelijk terecht en met binnen 4 weken resultaat.
2. Voorwaarden en prijs werden helder gecommuniceerd vooraf. Met reeel verwachtingenmanagement.
3. Ben zeer tevreden met resultaat.
Alle data werden "gered" van mijn defecte data-schijf.
4. Prijs was een beetje hoog maar je krijgt waar voor je geld.

Beoordeeld op

Mijn Samsung galaxy s6 was in het toilet gevallen. Eerst contact gehad met andere bedrijven maar zij konden bij voorbaat al niks voor me doen. Uiteindelijk terecht gekomen bij ddrecovery. En zij voorzagen geen problemen met de S6. Ik kon meteen mijn telefoon brengen en 2 weken later kreeg ik al het verlossende antwoord! Mijn foto's en video's waren terug! Ddrecovery was altijd bereid mijn vele vragen te beantwoorden. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat!

Beoordeeld op

Ik ben zeer tevreden over DDRecovery. Bijna al mijn data zijn terug. Ik vond het wel echt heel erg duur maar ik ben wel blij dat het gelukt is.

Beoordeeld op

Zeer prettig en goed geholpen. Mogelijk niet de goedkoopste maar voor de geleverde service een meer dan prima prijs.

Beoordeeld op

Na telefonisch contact besloten om mijn harde schijf naar DDRecovery te brengen. Binnen een week te horen gekregen dat recovery mogelijk was, binnen de 2e prijsklasse (elektrische problemen). Vervolgens binnen een paar dagen een nieuwe schijf kunnen ophalen met al mijn data. Geen verlies. Top!

Beoordeeld op

Mijn Seagate Central NAS gaf ineens geen bestanden meer weer. Vooraf telefonisch de tarieven doorgekregen en kon dezelfde dag al terecht. Ter plaatse werd de NAS vakkundig opengemaakt en de harde schijf ingelezen door Alwin Daam. Gelukkig kon hij de bestanden nog wel zien en hiervan een kopie maken op een nieuwe - ter plaatse aangeschafte- externe harde schijf.

Alle bestanden zijn weer terug en ik ben dan ook zeer tevreden over de geleverde diensten en de daarbijbehorende service en vakkundigheid!!

Beoordeeld op

Daar de prijsopgave niet geheel precies gegeven kon worden kreeg ik wel een goede richtlijn. Achteraf bleken de kosten lager dan opgegeven. Ik ben zeer tevreden over de snelheid en service van en de prijs van DDRecovery.

Beoordeeld op

Zeer proffesionele aanpak en tevens vriendelijke en zeer open persoonlijke benadering van de klant.

Beoordeeld op

zeer tevreden over de recovery van mijn twee schijven!!

Beoordeeld op

duidelijke inofrmatie, vriendelijke bejegeing, snelle afwerking, goed resultaat. Helaas hoog kostenplaatje

Beoordeeld op

Helaas wel wat documenten verloren gegaan, maar DDR heeft desondanks het meeste (gelukkig) kunnen redden!

Beoordeeld op

Snelle reactie op email en telefoon. En neemt tijd om uit te leggen hoe mijn data verloren is gegaan en hoe voor de toekomst te voorkomen.

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar DDRecovery.