Meester Mac

Servicebedrijf in Amsterdam

Beoordelingen Meester Mac

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Meester Mac

Bekijk in totaal 20 recensies:

Sanne is een Topper met Apple computers!!!
Onze computerproblemen wist hij snel en efficiënt op te lossen. Hij geeft daarnaast ook nog goede tips en hij is heel klantgericht en vriendelijk. Kortom wij zijn heel erg tevreden.

Beoordeeld op

Het lijkt gemakzucht voor alles 5 sterren te geven. Maar het was nou eenmaal perfect, dus een andere waardering was niet logisch.
Over 'het probleem verholpen' : ik had een heel lijstje met problemen / vragen. Vooral na het upgraden naar High Sierra. Alle vragen zijn (bijna) binnen de voorgestelde tijd opgelost. Prima dus..

Beoordeeld op

prettig rustige uitleg dingen geleerd op de mac die ik nooit geweten zou hebben.
correcte afhandeling en betaling volgens opgegeven offerte.

Beoordeeld op

Mac problemen? Bel deze ondernemer! ***** Aardige sympathieke man. Daar heb je echt wat aan als je problemen hebt met je appeltje. Legt alles begrijpelijk uit wat hij aan het doen is. Mochten zich weer problemen voordoen dan zal ik zeker weer een beroep op hem doen. Mij hoor je echt niet mackeren over deze ondernemer.

Beoordeeld op

Meester Mac is een Meester in het oplossen van problemen. Men denkt mee vanuit de klant en levert een prima service.

Beoordeeld op

Ik kwam met een simpel verzoek voor een upgrade naar een heleboel onverwachte problemen die allemaal een voor een zijn opgelost. Ik vond de communicatie plezierig omdat ik steeds kon kiezen uit mogelijke opties. Ik zou beslist het bedrijf nog eens willen inschakelen als dat nodig mocht zijn. maar gelukkig loopt nu alles als een zonnetje, heel erg bedankt!

Beoordeeld op

Via internet contact gezocht en ook telefonisch
met Sanne (monteur) gesproken.
Van de helpdesk te horen gekregen dat mijn iMac harde schijf kapot is.Sanne heeft mij een zeer redelijke prijsopgave gemaakt inclusief 211km voorrijkosten naar Limburg.Hij zou ipv een hardeschijf een andere betere opslag willen plaatsen SSD.
Ik was al akkoord met de kosten van de nieuwe SSD en monteren daarvan ,tot hij tijdens het gesprek van mij te horen kreeg dat ik vanuit de binnenkant van mijn 27 inch scherm doffe plekken had ! Dit is geen vuil maar een fout in het scherm.Het vernieuwen van zo'n groot scherm is erg duur ! Sanne vroeg zich dan ook af of ,het voor mij wel raadzaam is de reparatie door hem nog te laten doen, aangezien mijn beeldscherm niet echt 100% meer is en dat de iMac van 2011 mogelijk in de toekomst andere gebreken zou kunnen krijgen ! Dat is jammer van de kosten zei hij zo eerlijk !!! Hij weet dat ik een week geleden een nieuwe Mac Pro aangeschaft heb en adviseerde mij met de nieuwe Mac pro te werken en gewoon een kabeltje te kopen voor tussen mijn iMac en Mac pro te plaatsen zodat de iMac nog kan gebruiken met als doel ,werken op een grote of tweede scherm ! Ik ben erg blij met zijn advies ! Het probleem in feite toch nog opgelost en geld gespaard ! Mijn nieuwe Mac pro is wat dat betreft veel sneller en heeft ook nog zoveel mogelijkheden dan mijn oude iMac en daarbij staat mijn iMac niet in de weg maar ik heb er een dubbele scherm bij !!!
Sanne is een vriendelijke persoon en met veel geduld helpt hij je met de zoveel vragen die ik had ! Zijn site en telefoon nummer heb ik direct opgeslagen om als ik hulp of een reparatie moet laten doen hem direct kan bereiken ! Ik adviseer iedereen die problemen heeft met zijn Mac naar hem te gaan. Eerlijk en betrouwbaar !!!

Sanne, bedankt voor je hulp en advies !
Met vriendelijke groet,

Nol.

Beoordeeld op

Onze imac uit 2010 was steeds trager geworden. Na wat zoeken op internet kwamen wij bij Sanne Terpstra uit. Zijn advies was om de HDD schijf te vervangen door een supersnelle SDD schijf en via Time machine de bestanden weer terug te zetten. Sanne heeft deze operatie binnen drie uur geklaard en tussen de bedrijven door veel nuttige tips gegeven over het gebruik van de mac. Bovendien bezit hij engelengeduld en legt alles heel rustig uit. Je hoeft je dus als leek niet geïntimideerd te voelen. Ik zal Sanne zeker opnieuw vragen als ik met een technisch probleem zit en kan hem van harte aanbevelen.

Beoordeeld op

Apple heeft geweldige computers maar als gewone gebruiker heb ik soms behoefte aan persoonlijke ondersteuning. Ik ben heel blij dat mijn vragen door Sanne volledig zijn beantwoord en problemen zijn opgelost. Heel behulpzaam, rustig en kundig. Dank je wel.

Beoordeeld op

Rustige, prettige uitleg en duidelijke taal sprekende computer expert

Beoordeeld op

Prima geholpen, niet alleen met mijn Imac maar ook met IPhone en smart tv. Geduldig, goede uitleg, en ook nog eens gewoon gezellig in de omgang. Super blij, kan Sanne van harte aanbevelen!

Beoordeeld op

Supervakkundige en duidelijke service, Sanne kon pas 2 weken nadat ik belde komen, maar dat komt omdat hij zo goed is en het daardoor zo druk heeft. Maar nadat mijn computer weer helemaal als nieuw was en er iets met mijn camera het niet deed, kwam hij meteen langs om het kosteloos te verhelpen!
Dus ik ben supertevreden ook over de prijs/kwaliteit verhouding.

Beoordeeld op

Wij hebben Sanne ingeschakeld omdat we onze Apple apparatuur (iMac, iPad en iPhones) beter met elkaar wilden laten communiceren.
Waardoor het e-mail verkeer nu op al onze apparaten binnenkomt.
Verder heeft hij ons uitgelegd hoe we onze documenten in de iCloud kunnen opslaan.
Hij heeft ons geadviseerd om te overwegen een krachtigere router aan te schaffen die vervolgens gekoppeld wordt aan de bestaande router van Ziggo omdat de internet ontvangst nu met regelmaat problemen oplevert.
Sanne is heel klantgericht, kan goed luisteren, geeft uitleg in een voor leken begrijpelijke taal, komt zijn afspraken na en is oplossingsgericht.

Beoordeeld op

Prima geholpen. Sanne legt helder uit hoe het probleem verholpen kan worden. Ook kwam hij moet goede bruikbare tips.
Zal hem , indien nodig, in de toekomst weer uitt odigen.

Beoordeeld op

Voor de afgesproken tijd was hij aanwezig, Klasse. Na een eerste overleg van de problemen naar boven naar de werkplek. Na klein overleg is hij aan het werk gegaan. Het probleem met de laserprinter was echt een probleem. Maatr door zijn ervaring en doorzettingsvermogen heeft hij het probleem, dat hij zelf nog nooit had meegemaakt, opgelost. Dat is pas kundigheid en doorzettingsvermogen. De andere problemen met het netwerk en instellingen van de software waren voor hem geen punt. Snel en fweillooos heeft hij deze verholpen. Deze man heeft het in zich om naar mensen teluisteren en te doen wat zij vragen, en zegt het ook als het beter kan.

Ik ben "de Koning te Rijk" met deze hulp.

Nogmaals KLASSE

Beoordeeld op

Sanne heeft prima werk geleverd. Heeft zich aan de afspraken gehouden en mijn computer weer opnieuw ingericht met gebruikmaking van alle mogelijkheden voor een snelle opstart!
Een echte aanrader voor wie problemen of vragen heeft met en over zijn Macbook. Daarnaast een hele correcte en aardige man!

Beoordeeld op

Sanne kwam, zag en overwon en sloot ook nog even de printer en de externe harde schijf aan, waarbij hij de computer van een back up voorzag,

Beoordeeld op

uitstekend uitgelegd, geduldig maar efficient

Beoordeeld op

Een vakman aan het werk te zien is voor mij altijd indrukwekkend. Vandaag was dan ook geen uitzondering. Meester Mac heeft werkelijk alles uit de kast gehaald om mijn oude Mac Pro uit 2008 niet alleen weer tot leven te wekken maar heeft zelfs de prestaties dermate te verbeterd dat ik eindelijk met professionele grafische bewerking en muziekproductie aan de slag kan. En dit terwijl het om een tiental processor-vretende programma’s gaat die parallel naast elkaar draaien en van de gemiddelde nieuwere computers nauwelijks iets over laten.
Sanne – Van HARTE BEDANKT!!! JE HEBT HIERMEE EEN EEN NIEUW LID IN JE FANCLUB!! ;-))

Groet,
P.Simon

Beoordeeld op

Toon 1 volgende recensie

Terug naar Meester Mac.