PC Support aan Huis

Servicebedrijf in Amsterdam

Beoordeel servicebedrijf

9 recente beoordelingen

Beoordelingen PC Support aan Huis

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies PC Support aan Huis

Bekijk in totaal 16 recensies:

Afspraak kon op korte termijn worden gemaakt, een dag later al een tweede om het bestelde te installeren. Prijs was uiteindelijk iets hoger dan verwacht omdat het te vervangen product iets hoger uitviel en ik de onderzoekstijd onderschat had, verder geen probleem en zeker fair. Zeer goed geholpen, ook met de mogelijkheden die ik verder had; Sergio is een topvent. M'n laptopje werkt gewoon weer naar behoren en alles kon gewoon thuis.

Beoordeeld op

Binnen een dag kon deze ondernemer langskomen. Het probleem was snel verholpen, hoewel de oplossing niet per se voor de hand lag. Al met al was het een fijne ervaring!

Beoordeeld op

Geweldig die Sergio een superman voor problemen met computers. In no time had hij het probleem van mijn computer opgelost. Alles netjes bijgewerkt, nieuw programma geïnstalleerd. De prijs zal u verbazen. Inmiddels heb ik zijn naam al doorgegeven aan anderen. Bedankt superman Sergio en tot ziens.

Beoordeeld op

Bedrijf was ten alle tijden bereikbaarvoor overleg, afspraak, advies e.d.
Degene die de reparatie uitvoerde was stipt op tijd, vriendelijk en toonde gedegen kennis van zaken.
Ben zeer tevreden met de hulp.

Beoordeeld op

Sinds enkele jaren kan ik volledig op de support van Sergio vertrouwen, bij vastgelopen computers, bij het overzetten van software op een nieuwe computer, voor reparatie van een laptop-scherm. Sergio biedt meer dan uitstekende, persoonlijke service. Tijdens het werken praat hij mij bij over mogelijkheden, updates, nieuwe ontwikkelingen op gebied van computers en software. Na afloop schoont hij desgevraagd nog mijn computer, laptop of gsm keurig op. Zowel voor noodgevallen als voor advies en onderhoud zou ik Sergio van harte willen aanbevelen!

Beoordeeld op

Probleem met wifi modem opgelost. Aanvankelijk leek het te gaan om microsoft up-dates op 5 & 12 december.
Ziggo verwees naar Microsoft maar konden mij niet helpen. Later bleek dat het ging om een defect wifi modem. Uitstekend opgelost door Sergio met medewerking van een mevrouw van Ziggo. Sergio heeft mij al eerder goed kunnen bijstaan in lastige situaties.

Beoordeeld op

Sergio is een zeer bekwame en aimabele professional op het gebied van het oplossen van problemen met je computer. Ondanks een drukke agenda wist hij toch een mogelijkheid te vinden om ons te helpen op het moment dat de nood hoog was. Zijn service was geweldig. Gelukkig kon ik daarna weer verder aan de slag met de eerder verloren gewaande presentatie waar ik zo hard aan gewerkt had. Heeft u een probleem met uw computer: bel gerust PC Support aan Huis, wij kunnen Sergio met een gerust hart aanbevelen

Beoordeeld op

Sergio heeft me weer goed geholpen. Hij is flexibel en benut wachtmomenten voor veel tips en hulp bij smartphone en tablet. Ik beveel hem van harte aan. Bedankt Sergio en tot een volgende keer! Josepha.

Beoordeeld op

10/10 Service with attention to detail. Cool.

Beoordeeld op

Goed werk in korte tijd uitgevoerd. Herhaling waard!

Beoordeeld op

Geweldige service door Sergio.
Een hele nette meneer, en het was super betaalbaar !
PC support aan huis heeft me een geweldige

AANRADER !!!

Beoordeeld op

Ik ben al bij drie computer reparaties geholpen door PC Support aan huis. Dit bedrijf krijgt van mij sowieso 5 sterren. Klantvriendelijk, uitstekende service, meedenken, snelheid, gemak. Dat zijn de woorden die bij mij opkomen.
Ook de prijs is zeer schappelijk. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.

Beoordeeld op

Sergio is een echte vakman. Hij heeft mij heel goed, snel en vakkundig geholpen. Hij is servicegericht en flexibel, en gooide zijn agenda om om mij op korte termijn mijn computerprobleem op te lossen!

Beoordeeld op

"Als zzp'er met eigen bedrijfsactiviteiten is het buitengewoon fijn om te kunnen terugvallen op een digitale steun en toeverlaat als Sergio Schaart van PC Support Aan Huis. Sergio is vriendelijk, vakkundig, oplossingsgericht en empathisch (hij legt helder en geduldig uit en denkt geweldig mee). Behalve een prettige persoon is Sergio ook nog eens superefficiënt. De wachttijd bij opstarten of downloaden van programma's bv. wordt doelmatig gebruikt voor andere zaken, zodat er nauwelijks tijd verloren gaat. Sergio's expertise,multitaskende kwaliteiten én contactuele eigenschappen maken dat ik hem als vakman van harte aanbeveel."

Beoordeeld op

ik ben zeer tevreden met PC Support.
Klantvriendelijk en lost snel een probleem met je PC op.
Kan hem van harte aanbevelen.

Beoordeeld op

Is incredible how easy I found forever solution for my PC, laptop e.c. - just finding Sergio master by anouncment. Sergio - you are my real tresure. No need to hang to shops around anymore, is enouph to call you and you come at home fixing everything saving me so much time and money. You do it for me 2 years already. And I very apritiate your work with entusiasm and dedication. Thank you very much for everything.
Sincearly, Roman

Beoordeeld op

Terug naar PC Support aan Huis.