PcHulpNederland

Servicebedrijf in Amsterdam

Beoordelingen PcHulpNederland

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies PcHulpNederland

Bekijk in totaal 115 recensies:

Er was een probleem met wifi. Het bleek nog niet zo eenvoudig, maar het is geweldig opgelost

Beoordeeld op

Super service !

Glaasje water over mijn Macbook Pro laten vallen. In paniek naar de Apple Store geweest, omdat ik dacht dat dit de beste optie was. Daar waren de kosten voor het vervangen van het moederbord en het toetsenbord €850. Ik ben toen via een vriend bij pchulp terecht gekomen. Ze hebben alles vervangen en gerepareerd voor 1/4 van de prijs en ook nog eens binnen 2 dagen.

Aanrader!

Beoordeeld op

Snel geholpen met de opstartproblemen van mijn laptop. Eerst een diagnose gesteld van het probleem. De uitkomsten netjes teruggekoppeld, inclusief een advies hoe op te lossen met inschatting van bijbehorende kosten.

Beoordeeld op

Goede en snelle service! Aanrader voor iedereen.

Beoordeeld op

Doordat mijn vakantie foto's op mijn sd kaart waren overschreven door tv software, was ik bang dat ik al mijn 1.000 foto's kwijt was. Door de dienst van pchulpnederland heb ik bijna alle foto's weer terug. Ik was er erg blij mee en raad dit klantvriendelijke bedrijf dan ook zeker aan!

Beoordeeld op

Ze hebben mijn macbook gemaakt want de harde scheef bleek stuk. toen hebben ze meteen een SSD geplaatst en nu is me macbook weer super snel.
goede en snelle service vooral.

Beoordeeld op

Langs geweest. Met een langzame laptop snel aan de balie geholpen. Leuke sfeer hangt er daar en ze wisten snel wat er aan de hand was. Met een dag of 2 was me laptop weer als nieuw super service zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeeld op

Langsgeweest voor een reparatie aan mijn Apple MacBook. Voor Apple was hij te oud maar voor deze heren niet! Snel en transparant geholpen met een scherpe prijs, goede service en vooral erg snel.

Kortom iedereen die in Amsterdam een reparatie aan zijn telefoon/laptop nodig heeft. This is the place to be!!

Beoordeeld op

In de eerste instantie vriendelijke medewerker. Echter na ontvangst van offerte heb ik kritiek geuit over de prijsopbouw. Deze kritiek werd mij niet in dank afgenomen en de sfeer werd geheel anders. Ik kreeg het gevoel dat ze me in het geheel liever kwijt waren.

Beoordeeld op

wij hebben een contract met dit bedrijf, ik belde om een acuut porbleem aan te melden: de telefonist kon (1) ons bedrijf niet vinden, (2) geen inlog op afstand meer aanbieden "want dat kostte ze teveel tijd", (3) vertelde ons dat we de gehele PC moesten langsbrengen (4) kon niet eens iemand in PChulp vinden die mew te woord kon staan en (5) bood niet aan ons terugbellen maar zei dat we vanmiddag later maar moesten bellen

Beoordeeld op

Nieuwe harde schijf in mijn laptop laten zetten. Was binnen een paar dagen opgelost. De laptop werkt nu weer geweldig!

Beoordeeld op

De mensen van PCHulp dachten goed mee met het probleem, en hadden een minder arbeidsintensieve oplossing die dus goedkoper was. De prijs klopte met de vooraf gedane opgave, en de reparatie slaagde. Uitstekend dus.

Beoordeeld op

snel en goed

Beoordeeld op

Ik apprecieer de geleverde hulp Vind de prijs somms wat aan de hoge kant

Beoordeeld op

Very helpful staff who were willing to translate everything into English for me and accommodate my needs as an international student.
My only comment would be that, where possible, the bill could break out the labour charge from the cost of part (for me this would have been helpful with regard to my travel insurance claim).
Thanks.

Beoordeeld op

Fijne persoonlijke service; snel, accuraat en transpsrant !

Beoordeeld op

Mijn harde schijf was gecrasht en binnen 24 uur was deze vervangen door een nieuwe. Aangezien het mijn werk laptop is, was ik heel blij met de snelle vakkundige reparatie.

Beoordeeld op

Snelle en goede service. Vriendelijk personeel en zij denken goed mee om het probleem zo goed als mogelijk op te lossen voor de klant.
Transparante en correcte prijzenopgave vooraf.
Meerdere keren op dezelfde wijze goed geholpen. Betrouwbaar bedrijf dus!

Beoordeeld op

goed en deskundig advies & reparatie, ook snel. beslist een aanrader.

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar PcHulpNederland.