Uw Computerstudent

Servicebedrijf in Amsterdam

Beoordeel servicebedrijf

1 recente beoordeling

Beoordelingen Uw Computerstudent

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Uw Computerstudent

Bekijk in totaal 8 recensies:

Binnen no time waren er afspraken gemaakt en ook het probleem was binnen de kortste keren ontdekt. Met dezelfde vakkundigheid en snelheid werd vervolgens de nieuwe pc gebruiksklaar gemaakt en zelfs werd een probleem via een telefoongesprek, kosteloos, opgelost. De 5 sterren zijn meer dan verdiend!

Beoordeeld op

Reactie op recensie
Bedankt voor uw review, fijn om te horen! Graag tot de volgende keer.

Groet,
Louren

Maandag 7-12-2015

Op de afgesproken tijd 15:45 stapte de computerstudent binnen, zijn naam is Noah Ras. Hij begint direct, na wat mijn wensen zijn te hebben aangehoord! En laat zien wat hij doet ,legt uit wat er gebeurt. En doet alles zeer overtuigend en trefzeker.

Ik was wel wat gewend wat heel jonge mensen betreft. Maar zo overtuigend niet. Met speels gemak heeft hij in anderhalf uur mijn nieuwe computer ingesteld. En kans gezien mij te laten begrijpen van het hoe en waarom met de computer. Afsluitend heeft hij op mijn oude computer nog even een programma verwijder in twee minuten tijd was alles geregeld.

Alles werkt nu zoals het hoort.

Ik vind het leuk om op deze wijze mijn waardering over Noah uit te spreken. Ik ga hem zeker weer vragen hij fungeerde ook als een goede docent voor mij. Ik ben uit1934.

Met groet en dank

Klant uit Schiedam

Beoordeeld op

Het virus op mijn computer is door Louren zeer snel eraf gekregen. Met nog een aantal aanpassingen hier en daar en de juiste beveiliging alles weer tip/top in orde. www.guesthousediabatalo.com in the air thx.

Beoordeeld op

te lange wachttijd. Niet doorgegaan

Beoordeeld op

Ben al meerdere malen top geholpen. Veel te oude PC is weer op stoom geholpen, en het draadloos aansluiten van een scanner en diverse printers door het huis was geen enkel probleem. Tarief ook helemaal prima.

Beoordeeld op

Op 5 februari mail gestuurd kreeg na enkele dagen bericht dat er binnen 24 uur contact met me werd opgenomen, dus niet. Vandaag nog maar is een mailtje en telefoontje aan gewaagd kreeg vanmiddag mailtje terug dat er niemand beschikbaar was die de kennis had om mijn I Mac in te stellen. Zeer slechte zaak dat ze uit zich zelf niet de moeite nemen om je in te lichten.

Beoordeeld op

Snel, vakkundig en met zelfverzekerde doelgerichtheid worden mijn problemen met mijn pc/printer opgelost door een vriendelijke student. Zelfs als ik na zelf proberen er een bende van heb gemaakt komt alles weer in orde. Zonder poespas ook nog alle info over een eigen website. Helemaal top! Ik vind Uw Computerstudent een aanrader!!!

Beoordeeld op

Problemen met mijn nieuw iMac zijn snel verholpen. Draadloos printen werkt ook heel fijn! Zeer tevreden, graag tot een volgende keer.

Beoordeeld op

Terug naar Uw Computerstudent.