Instant Computer Repair

Servicebedrijf in Arnhem

Beoordeel servicebedrijf

Onvoldoende recente beoordelingen

Beoordelingen Instant Computer Repair

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Instant Computer Repair

Bekijk in totaal 49 recensies:

Super Goed!!!!!!

Beoordeeld op

Ik heb voor 6 weken terug een nieuwe computer gekocht. Degene waar ik deze computer gekocht heb heeft mijn bestanden van de oude naar de nieuwe overgezet. Wat dom van mij was is, dat ik niets van mijn bestanden op de schijf heb gezet. Ik kreeg op mijn nieuwe computer niets meer open dus een probleem. Via mijn buurman kreeg ik een tip om ICR te bellen. Ik heb met open mond gekeken wat er allemaal gebeurde. Binnen een uur was alles weer perfect. Na afloop werd er gevraagd, heb je alles kunnen volgen? Ik knikte ja maar ik begreep er geen snars van. Daarom mijn complimenten voor dit bedrijf!

Beoordeeld op

Voordat we onze laptop door ICR lieten maken was het geen lolletje om even achter het internet te stappen.

Onze laptop was zo ontzettend traag. Tijd voor een nieuwe laptop dachten wij. Via onze buren kwamen wij bij ICR terecht. Eerst een bezoek om te kijken wat eraan scheelt en daarna de stap gezet om door ICR onze laptop te laten maken. Maar nu is het een genot om weer op het internet te gaan. Hij is weer als nieuw, en hebben veel bij mogen leren hoe we het zo kunnen houden. Zelfs wij weten nu hoe we dat kunnen doen. ICR neemt de tijd voor je maar de prijs blijft laag, prijs kwaliteit verhouding is fantastisch. Gelukkig hebben wij nu een betrouwbaar adres gevonden voor onze laptop. Bedankt ICR

Beoordeeld op

Mijn computer werd traag 5 jaar oud. Het advies van ICR was niet om een nieuwe aan te schaffen maar om de bestaande op onderdelen te verbeteren. Hierdoor heb ik op een goedkopere manier een goede en adequate computer. Ik ben meer dan tevreden, en kan iedereen ICR aanraden.

Beoordeeld op

Bijzonder prettige samenwerking. Duidelijke uitleg. Problemen worden opgelost en komen ook niet meer terug. Handige tips. Zeer goede service. Prijs kwaliteitsverhouding dik in orde. Maar vooral een erg aardige vent!

Beoordeeld op

Het aan en uit zetten van de pc lukte mij altijd wel, de krant lezen op internet ging ook nog, maar wat ik de afgelopen maanden heb geleerd van ICR is echt super nuttig geweest en nog.

Er zijn dingen die je gewoon niet 123 leert, dan is geduld en oefenen echt een schone zaak. De begeleiding die je dan krijgt van ICR is gewoon heel fijn en o zo belangrijk.

Nu heb ik echt schik met mijn pc en kan ik er ook goed mee overweg !
En mocht ik er niet uitkomen; geen probleem, effe bellen, en even later beeindig je lachend en met een tevreden gevoel het telefoongesprek.

Kortom ga zo door ICR , veel bedrijven kunnen u zeggen tegen jullie service !!!

Beoordeeld op

Ik had een jaar geleden gekozen voor draadloos internet. Sinds die dag had ik elke keer problemen met de verbinding. Dit irriteerde me enorm. Met hulp van ICR was dit probleem binnen een uur verholpen. Ik weet wel waar ik moet zijn als ik problemen heb met mijn pc.

Beoordeeld op

Graag wil ik ICR bedanken voor het installeren van mijn nieuwe internetplusbellen en tv abonnement en en-passant het schoonmaken van mijn computer en oplossen van allerlei kleine probleempjes. De computer is een stuk sneller en geruislozer geworden...Wat een service, geweldig! Ik ga zeker overwegen een service-abonnement te nemen.

Beoordeeld op

Wij hebben nu al enige tijd een abonnement bij ICR en zijn zeer tevreden. Snel, deskundig, vriendelijk en een heldere uitleg over hoe wij met onze computers om moeten gaan. Problemen met onze computers worden altijd op korte termijn en zeer vakkundig opgelost. Met twee schoolgaande dochters kunnen wij niet zonder goed functionerende computers. Wij hebben zelf geen benul van computers maar moeten wel mee werken. Voor ons is ICR een uitkomst. De prijsstelling van het abonnement is zeer redelijk. Aan te bevelen dus!

Beoordeeld op

ik kan alleen maar lof geven snelle hulp, zowel thuis als op afstand

Beoordeeld op

Verschillende bedrijven al over de vloer gehad, maar in ICR hebben wij eindelijk een ondersteuning gevonden die ons bedrijf nodig had. Zeer deskundig, voor elk probleem is er wel een oplossing die ook niet altijd de duurste is. Wat ons verbaasde was dat niet alleen het netwerk en de computers beter gingen werken, maar na wat advies over verschillende processen binnen het bedrijf alles wat soepeler ging. Dat heeft zeker een positieve weerslag op ons bedrijf gehad.

Kortom zeer tevreden!

Beoordeeld op

Sinds ruim een jaar heb ik een nieuwe PC waar ik erg blij mee ben. ICR heeft mijn PC geïnstalleerd zodat ik er probleemloos mee werken. Dus maar meteen een abonnement genomen waar ik geen spijt van heb.
En áls er dan al een probleempje is, dan kan een telefoontje voldoende zijn om weer op weg geholpen te worden.

Dus een abonnement bij ICR? Ik kan het u van harte aanraden!

Beoordeeld op

Super goed en snelle hulp, het telefoonnummer hangt al op het prikbord.

Beoordeeld op

Wederom zeer tevreden met alle hulp voor de computers. Héél fijn zon abonnement. Ik beveel iedereen Instant Computer Repair aan. Vakkundig, plezierig en er wordt niet gestopt voordat er een oplossing voor het probleem is gevonden!

Beoordeeld op

Plotseling was ik uit de lucht met mijn PC en dus moest er snel een oplossing komen.
En deze was snel gevonden in de vorm van Instant Computer Repair. Dezelfde dag nog ben ik volledig uit de brand geholpen.

Beter nog, alles is perfect opgelost, beter dan ervoor en vanaf dat moment ben ik volledig overtuigd van de kennis en expertise van Instant Computer Repair.

Ik kan u dan ook zeker aanraden van de diensten van Instant Computer Repair gebruik te maken.

De abonnementenservice is een perfecte dienstverlening!

Beoordeeld op

Toen onze computer vastgelopen was hebben wij Instant Computer Repair ingeschakeld. Wat ons het meest bijgebleven is dat wij zeer snel, deskundig en met heldere zelfs voor mij begrijpelijk uitleg geholpen zijn.

Wij stelden het ook op prijs dat Instant Computer Repair na ongeveer een week belde of de computer nog naar tevredenheid werkte.

Beoordeeld op

In alles fantastisch,klantvriendelijk en heel kundig.

Zijn heel blij met Instant Computer Repair.
Aan te raden.

Beoordeeld op

Wij zijn erg blij met Instant Computer Repair voor de snelle en prettige manier waarop zij onze computers hebben opgeschoond en in het vervolg ook blijven onderhouden. De maandelijkse abonnementskosten vind ik een prachtige oplossing om de drempel te verlagen. Meestal word je geconfronteerd met een forse rekening als je eens problemen hebt met het beest. Door de maandelijkse afschrijving merk je er niets meer van en vraag ik nu ook sneller om assistentie. Een prachtige oplosing voor een regelmatig terugkerend probleem.

Beoordeeld op

Ik ben zeer onder de indruk van de deskundigheid maar ook van de manier waarop ik ben geholpen. Mijn laptop werd in orde gebracht maar tevens werd mij ook verteld hoe en waarom het een en ander zo het beste gedaan kon worden. Bij de meeste professionele ICT bedrijven moet je meestal niet te veel vragen stellen maar gelukkig is dit bij Instant Computer Repair niet het geval. Ik zal zeker in de toekomst nog vaker gebruik maken van Instant Computer Repair.

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Instant Computer Repair.