FreshPC Computer Service Barneveld

Servicebedrijf in Barneveld

Beoordeel servicebedrijf

12 recente beoordelingen

Beoordelingen FreshPC Computer Service Barneveld

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies FreshPC Computer Service Barneveld

Bekijk in totaal 18 recensies:

Prettig geholpen, laptop startte niet meer op. Deskundig en snel geholpen door Patrick inclusief aanvullende tips!

Beoordeeld op

De laptop hield er mee op in de voor mij drukste tijd van het jaar. Zaterdagmorgen om kwart over 9 Patrick gebeld, om 10 uur de laptop daar afgeleverd. Hij is er direct mee aan de slag gegaan en hield me steeds op de hoogte van het verloop. 's Avonds om kwart over 10 het verlossende bericht: de laptop kan opgehaald worden. De kosten vielen me reuze mee!
Hij werkt weer goed en als de drukte achter de rug is, gaat de laptop nog even terug voor een computer APK.
Ik ben zeer tevreden over de geboden service!
Patrick, ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.

Beoordeeld op

Snelle service, goede kwaliteit, de nieuwe Ssd schijf werkt super! en ook nog eens gratis de MacOS alvast geïnstalleerd.

Beoordeeld op

Snel en bijzonder prettig geholpen door Patrick toen ik bestanden definitief verwijderd had maar toch weer nodig had. Aanbevolen.

Beoordeeld op

Probleem is deskundig verholpen. Gemakkelijk en laagdrempelig afspraak mee te maken. Komt met goede idee├źn. Zeer tevreden klant!

Beoordeeld op

Volgens afspraak, goed werk geleverd en op een snelle en kundige manier.
Zeker een aanrader voor een prettige service

Beoordeeld op

Deze ondernemer is zeer kundig en denkt graag in oplossingen. Heeft reeds eerder mijn PC opgeschoond, maar deze was nu aan vervanging toe. Ik kreeg een eerlijk advies en na akkoord hierop werd binnen enkele dagen mijn nieuwe computer geheel voorbereid afgeleverd. Helemaal naar wens !

Beoordeeld op

Na behandeling voor een scherpe prijs een super vlot werkende laptop terug!!!!!!!!!!!

Beoordeeld op

ik kon dezelfde avond mijn laptop al brengen en de dag erna weer ophalen. Probleem verholpen en mijn laptop lijkt als nieuw! Super goede service en zeer kundig!!

Beoordeeld op

Goed werk! Duidelijke uitleg! Afspraak is Afspraak!

Beoordeeld op

Bij problemen, niet verder zoeken, maar Patrick Hendriks van FreshPC bellen. Gewoon hier in Barneveld de specialist voor ieder probleem met je computer en, zoals mogen ervaren, direct beschikbaar. Wij zijn uiterst tevreden met de geboden oplossing in internetverbinding, beveiliging en de ondersteuning bij reparatie van onze iMac.

Beoordeeld op

Het was verrassend hoe snel er toch een oplossing is gevonden voor een ongebruikelijk probleem. Ik ben ook erg te spreken over de vriendelijke, open manier, waarop het contact is verlopen.

Beoordeeld op

In 1 woord, Top !

Beoordeeld op

Een nieuwe pc! Snel geleverd, goede service en alles netjes geinstalleerd. Heel blij mee!

Beoordeeld op

Kon direct (zelfs op een avond!) terecht bij een defecte voeding van een PC. Patrick heeft de voeding vervangen en ik kon de PC na een dag weer ophalen. PC werkt nu weer uitstekend. Daarna laptop gebracht. Een andere partij had aangeven dat het beeldscherm van de laptop kapot was. Patrick twijfelde daaraan en dacht dat het de kabel was. Hij heeft dit onderzocht en inderdaad, de kabel was kapot. Deze heeft hij keurig vervangen. De prijs hiervan was achteraf wel iets hoger dan vooraf afgegeven, maar nog steeds een prima prijs in verhouding tot de kwaliteit (en nog steeds behoorlijk wat goedkoper dan een nieuw beeldscherm zoals een andere partij suggereerde). Dus bij een volgend PC/laptop-probleem ga ik weer naar Patrick van FreshPC!

Beoordeeld op

Super goed! binnen 24 uur is mijn scherm gemaakt. Echt top!

Beoordeeld op

prima geholpen, ook met de x box aansluiting. veel kennis van zaken, eerlijk

Beoordeeld op

FreshPC heeft mij zeer adequaat geholpen bij zowel een hardware probleem als bij software kwesties. Ook is de WiFi-voorziening in ons huis verbeterd en van onnodige snoertjes ontdaan.

Beoordeeld op

Terug naar FreshPC Computer Service Barneveld.