PCWIN.NL

Servicebedrijf in Bergschenhoek

Beoordeel servicebedrijf

7 recente beoordelingen

Beoordelingen PCWIN.NL

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies PCWIN.NL

Bekijk in totaal 28 recensies:

Nick is een rustige, vriendelijke en deskundige jongeman. Hij heeft ons een goed advies gegeven waar we mee verder konden. Wel vonden we de tijdsduur voor het diagnosticeren van het probleem (kapotte geluidskaart en niet goed werkende harde schijf) wat lang duren. Dat kwam vooral omdat de PC zeer vaak moest herstart. Dat laat onverlet dat wij hem met plezier weer zullen inhuren bij onverhoopte problemen of als we advies nodig hebben.

Beoordeeld op

Goed geleverd werk op korte termijn kunnen realiseren, top

Beoordeeld op

Rick is vakkundig en vlot in het oplossen van problemen. Zelfs problemen waar je geen weet van had lost hij snel op. Wat mij betreft een ruime voldoende.

Beoordeeld op

Kreeg te maken met een ICT-probleem dat een ander bedrijf niet kon verhelpen. Nick had het probleem binnen zeer korte tijd wel opgelost en gaf daarnaast ook nog extra adviezen. Wat mij betreft, een absolute aanrader!

Beoordeeld op

I had some trouble with a new PC that I had built, and fortunately Nick at PCWIN was able to come around at short notice and help me out. His troubleshooting was methodical and he didn't waste any time. Eventually we found that the CMOS battery on the motherboard was not properly seated, and so within an hour the problem was solved and my new PC up and running. Nick is pleasant to deal with and professional in his communication (a big plus for me being that he speaks good English!). I have no hesitation to recommend his services, which were fairly priced.

Beoordeeld op

nick is een vakman ,kan heel duidelijk uitleggen ,wat er aan mankeert prijs kwaliteit is perfect,kortom een echte aanrader voor onderhoud en problemen met uw pc

Beoordeeld op

Goede betrouwbare kracht voor alle voorkomende ICT problemen

Beoordeeld op

Omdat ik bekend ben met PCWIN had ik tevoren niet om een prijsopgave gevraagd. Het mankement is perfect verholpen. Degene die bij je thuis komt is vriendelijk, bescheiden, zeer correct, zeer vakkundig en werkt snel.

Beoordeeld op

Netjes en snelle service zeker aan te bevelen.

Beoordeeld op

snelle acties. goed bereikbaar,
goede levering, goede uitleg

Beoordeeld op

Uitermate prettig om mee samen te werken. Erg kundig en denkt mee in oplossingen. Alles volgens afspraak, betrouwbaar, snel en veel kennis van zaken.
Kortom klasse, zeker een aanrader!!

Beoordeeld op

Nick van PC Win doet zijn werk voortreffelijk. Hij heeft veel ervaring in de ICT. Bij mijn bedrijf heeft hij een NAS systeem geplaatst, die prima werkt en perfect heeft aangepast op het bestaande netwerk.

Beoordeeld op

Nick helpt mij altijd prima.
Hij kan alles oplossen.
Verder gaat alles dus goed.

Beoordeeld op

Nick/PCWIN werd mij aanbevolen door een andere ZZP-er als haar computerheld en dat is hij: staat voor je klaar, heeft veel kennis, voordat ik mijn zin heb uitgesproken, heeft hij het antwoord al gevonden. Hij heeft mij goed geholpen, had ik dat eerder geweten, dan had dat mij veel uur gescheeld aan mijn eigen "gekloot".

Beoordeeld op

Nick is een snel reagerende ondersteuning voor mij als ZZP'er. het klopt gewoon. Nadeel van deze referenties kan wel zijn dat hij het te druk krijgt:-)

Beoordeeld op

PCWIN is een uiterst betrouwbaar en zeer professioneel IT bedrijf, welke al jarenlang naar volle tevredenheid voorziet in het onderhouden van en deskundig adviseren over onze automatiseringsbehoeften.

Beoordeeld op

Nick werkt snel en vakkundig en komt met goede tips hoe het beter kan

Beoordeeld op

PC Win ondersteunt ons op alle ICT vlakken (netwerkbeheer, advisering en onderhoud hard- en software). Dat we hierbij ook werken met specifieke CAD-software en Office365, inclusief sharepoint, was voor PC Win geen probleem. Alles draait prima en de reaktie op vragen is snel.

Beoordeeld op

Uitstekende service , zeer klantvriendelijk., en deskundig.
dankzij pc winn heb ik een zorgeloos internet leven.

Beoordeeld op

Toon 9 volgende recensies

Terug naar PCWIN.NL.