Upgreatest

Servicebedrijf in Blaricum

Beoordeel servicebedrijf

136 recente beoordelingen

Beoordelingen Upgreatest

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Upgreatest

Bekijk in totaal 797 recensies:

HJ Misbeek

Nieuwe 24 inch Mac gekocht bij Upgreatest. Goede adviezen vooraf. Kloppende prijsopgave en heel fijne data overdracht vanaf oude mac. Had dit nooit alleen zo voor elkaar gekregen. Zoek je niet alleen een Mac maar ook service op Apple niveau ga dan naar Upgreatest

Beoordeeld op 02 februari 2022

Rob Krijgsman

Upgreatest heeft de 1TB harde schijf van mijn Late 2015 21,5" iMac vervangen voor een 500MB SSD. Voor deze actie goede communicatie vooraf gehad met Upgreatest en zelf de Apple app Time Machine geactiveerd en zo alle gegevens overgezet naar een externe harde schijf. Het openen, installeren en weer sluiten van de iMac verliep vlekkeloos evenals de migratie van de externe schijf naar de nieuwe SSD zonder enig verlies van gegevens. IMac is als nieuw en supersnel. Een echte aanrader. Niet heel voordelig maar daarvoor komt Chiel van Upgreatest wel bij je thuis of op kantoor.

Beoordeeld op 16 januari 2022

P. Hogenboom

Via surfen op internet bij "upgreatest" uitgekomen. Mijn mac reageerde langzaam; oplossing werd de vervanging van de SSD schijf. Afspraak gemaakt, duidelijke prijsopgave en zeer belangrijk, reparatie aan huis. Het contact met Chiel was meteen vertrouwd en de werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Dus weer helemaal blij met mijn 'snelle' Mac. Aaanrader!

Beoordeeld op 17 december 2021

André W.

Toevallig bij Upgreatest uitgekomen via surfen op internet ivm trage iMac. Mailtje gestuurd en direct antwoord gehad. Twee weken later stond Chiel aan de deur en heeft mijn trage harde schijf vervangen door een SSD Schijf + de inhoud van mijn oude schijf netjes overgezet op de nieuwe. En alles werkt, alleen veel sneller als voorheen. Gedaan met de lange wachttijden. Wat een service!

Beoordeeld op 01 december 2021

Wim Jansen

Complimenten voor Upgreatest. Fijne werkwijze die veel vertrouwen geeft. Doen wat ze zeggen. Voor mac gebruikers die nog twijfelen met welk bedrijf ze in zee gaan. Alles klopt gewoon bij dit bedrijf. Hier kun je met een gerust hart je harddisk laten upgraden!!!

Beoordeeld op 29 november 2021

Raymond

Mijn iMac 2019 vertoonde wat kuren en was erg langzaam geworden. Ik wilde mijn 1 TB Fusiondrive laten vervangen door een NVME SSD van 2 TB en een SATA SSD van 1 TB voor opslag. Info via de mail aangevraagd. Snel en duidelijk antwoord en een prijsopgave gekregen van Martijn. Op de afgesproken dag kwam Chiel langs om de upgrade uit te voeren. Professioneel en met expertise is de upgrade gedaan. Nog diverse software tips gehad, waarvoor dank. iMac gaat nu als een dolle stier, wat ben ik blij met de upgrade. Kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen. 5 sterren !!!

Beoordeeld op 21 november 2021

J. Bremer

Vakmanschap en snelle service. Tijdens migratie heeft de monteur nog even snel een probleem opgelost. Kortom, kan iedereen dit bedrijf aanbevelen .

Beoordeeld op 16 november 2021

Hans

Afspraak op korte termijn mogelijk, na uitvoerig en geduldig telefonisch advies; monteur kwam prachtig op tijd, werkte netjes voorzover ik dat kon beoordelen, maar het belangrijkste: de eerder zo trage iMac werkt na verdubbeling van geheugen en opslag weer als een tierelier. Zeer tevreden!

Beoordeeld op 16 november 2021

Erik van der Wegen

Blij verrast, je maakt een afspraak over de prijs datum waar de upgrade plaatsvind en alles is precies wat er is afgesproken. En ook de verwachting is zeker waar gemaakt qua snelheid van mijn Mac. Kortom een aanrader!!!!

Beoordeeld op 13 november 2021

Jan van der Maas

Alles conform gemaakte afspraak uitgevoerd. Deskundige mensen, die weten waar ze het over hebben. Plezierig in de omgang.

Beoordeeld op 25 oktober 2021

JG|Management

snel en professioneel - en goede objectieve vergelijking met alternatieve oplossingen - ook fijn dat op locatie gewerkt kon worden - ik zal zeker mijn Apple vragen met hun delen in de toekomst - veel vertrouwen in Upgreatest

Beoordeeld op 06 oktober 2021

Henk Winters

Wij zijn zeer tevreden over de verleende service, de hulp en het was een fijne ervaring.
Er is niets ten nadele te melden.

Beoordeeld op 29 september 2021

Hedy

Via Google kwam ik bij Upgreatest uit omdat mijn iMac van late 2013 erg traag werd. Telefonisch contact gehad en erg goed geholpen en advies gekregen. Had er meteen een goed gevoel bij dat ik direct erna een afspraak heb gemaakt om thuis de harde schijf te laten vervangen. Netjes via mail afspraakbevestiging en wat puntjes die ik ter voorbereiding kon doen met een duidelijke uitleg en terugkoppeling. Tijdens de afspraak was in een uurtje de harde schijf vervangen en wat ben ik blij met deze upgrade! iMac is weer supersnel. Ik raad iedereen dit bedrijf aan… zeer vriendelijk, kundig, goede communicatie en snelle afspraak. TOP!

Beoordeeld op 27 september 2021

Carin Verheuvel

Ik kreeg de gouden tip om met mijn trage iMac naar Upgreatest te gaan. Blij met de geboden snelle service en het resultaat. Weinig mensen hebben verstand van Apple. Maar hier zit je op het goede adres. Bedankt!

Beoordeeld op 28 augustus 2021

hans staller

Wat een fantastisch professioneel bedrijf. Uiterst behulpzaam en direct bereikbaar. Ik kon mij geen betere begeleiding na de vakkundige installatie van SSD schijf en extra geheugen wensen.
Dit bedrijf en de vriendelijke en geduldige maar ook super adequate ondersteuning verdient eigenlijk meer dan 5 sterren! Chapot

Beoordeeld op 25 augustus 2021

Henk Salij

Alles zeer snel en correct afgehandeld. betrouwbaar bedrijf. Adres had ik van een advertentie in het blad Icreate.

Beoordeeld op 24 augustus 2021

Ronald J.H.

Een kundig en snel uitgevoerde upgrade van mijn iMac uit 2015.
De vervangen trage HD is vervangen door een supersnelle SSD en voor een zeer schappelijke prijs.

Beoordeeld op 17 augustus 2021

Patti

In 1 woord: wow! In heel veel meer woorden: niets dan goeds over UpGreatest. Vooraf werd mij met engelengeduld en zeer veel kennis op een begrijpelijke manier uitgelegd wat er aan de hand was met mijn iMac (een oudje uit 2012) en hoe dit probleem verholpen kon worden (met een SSD schijf). Ik wilde ook nog extra geheugen kopen, was niet nodig werd gezegd dus ze smeren je ook niets aan. Ook werd goed uitgelegd wat ik de komende tijd nog kan en mag verwachten van m'n iMac. Binnen een paar dagen vond de afspraak al plaats (vandaag). oude schijf eruit, nieuwe erin en m'n iMac draait als een zonnetje (sterker nog: zo snel was ie niet eens toen ik m kocht). Bij een redelijk zwaar spelletje van m'n dochter begon voorheen de ventilator nogal rap en hard te blazen, nu niet meer. Nul spijt dat ik UpGreatest heb ingeschakeld. Alleen spijt dat ik het niet eerder deed. Dank jullie wel!

Beoordeeld op 09 augustus 2021

M.Jungen

Professioneel bedrijf. Snel en correct. Goede service en tips.
Imac werkt nog beter als een nieuwe!
Volgende keer wederom Upgreatest!

Beoordeeld op 15 juli 2021

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Upgreatest.