DDRecovery

Servicebedrijf in Bodegraven

Beoordeel servicebedrijf

21 recente beoordelingen

Beoordelingen DDRecovery

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies DDRecovery

Bekijk in totaal 204 recensies:

Het is alweer een tijdje geleden maar wilde toch een recensie achterlaten. Eind mei kwam ik erachter dat al mijn bestanden op mijn NAS niet meer te banderen waren. Het vervelende was dat mijn NAS mijn backup was en alle foto’s en video’s erop stonden waaronder de foto’s van de geboorte van mijn kinderen. In lichteleujke paniek ben ik op zoek gegaan naar een recoverybedrijf en ben uiteindelijk na meerdere bedrijven gesproken te hebben bij DDRecovery uitgekomen. Ik had een zeer prettig gesprek met Alwin Daams die deskundig reageerde op mijn vragen en eigenlijk meteen wist dat hij me kon helpen. Uiteindeljjk is binnen twee weken bijna al mijn bestanden teruggehaald en netjes op een nieuwe achijf gezet. Alwin en Marita, ik wil jullie enorm bedanken voor het terughalen van herinerringen die onbetaalbaar zijn. De kosten van de recovery zijn redelijk maar zeker goedkoper dan menig commercieel ingerichte, onpersoonlijke bedrijven. Nogmaals bedankt!

Beoordeeld op

snelle en vakkundige hulp. Snelle levering. Goed bereikbaar: een aanrader

Beoordeeld op

Perfecte service. Verwachtingen vooraf helder aangegeven, evenals de prijs. Het probleem is verholpen en de prijs was scherp en, zeker in verhouding met de geleverde kwaliteit en service.
Bovendien ontving nog enkele waardevolle tips om de kans op gelijksoortige problemen in toekomst aanzienlijk te verkleinen.
DDRecovery een echte aanrader.

Beoordeeld op

Alle data zijn gered, dat is prima! Wel een kostbare aangelegenheid...maar dat is het waard.

Beoordeeld op

Op mijn gecrashte harde schijf stonden al onze foto’s en hadden hier geen backup van. Gelukkig hebben jullie alles gevonden en op een andere schijf kunnen zetten.
Prijs was van te voren bekend. Voor particulier wel hoog. Maar foto’s zijn terug en dat was het allerbelangrijkste en heeft emotionele waarde en dat is onbetaalbaar! Dank voor jullie goede en deskundige hulp!

Beoordeeld op

Prima geholpen. Heel flexibel met het maken van afspraken. Als je belangrijke bestanden kwijt bent, ik zou het een ieder aanraden. Je hoeft pas te betalen als ze je kunnen helpen.

Beoordeeld op

Naar volle tevredenheid de werkzaamheden laten uitvoeren. Bij de prijsopgave werd een realistisch beeld van de mogelijkheden geschetst, met bijbehorende kosten, die ik fors vind, maar we in verhouding voor het soort werkzaamheden. De uitvoering is binnen redelijk termijn gebeurt, ondanks dat ze veel werk hebben leggen. Je moet bij de lastigere klussen wel je geduld kunnen opbrengen, maar het verschil tussen niets en iets maakt dat goed.

Beoordeeld op

Snelle en goede, maar vooral persoonlijke service!

Beoordeeld op

Ik kan niet anders zeggen dan: TOP service voor een zeer reëele prijs!
Het probleem met mijn externe hard disc werd binnen 24 uur opgelost en heb alle bestanden weer terug, op een nieuwe schijf natuurlijk ;-)

Beoordeeld op

Aanbevelingswaardig. Fijn contact en nog belangrijker alle data gered.

Beoordeeld op

Afgelopen week eerst telefonisch contact gehad met deze ondernemer waarna ik de HDD de volgende middag heb langsgebracht. Goede service, vakkundig en snel!

Beoordeeld op

Kende DDRecovery uit verleden werkhistorie. Korte termijn afspraak maken ging vlot en soepel. Voldoende opties om uit te kiezen.
Prijs exact zoals besproken, korting als terugkerende klant prettig.
Face to face herkenning bij afspraak ook altijd prettig.

Beoordeeld op

DDRecovery heeft prima werk geleverd en is alle afspraken nagekomen. Er hing wel een stevig prijskaartje aan het werk dat ze verricht hebben, Of de prijs in verhouding staat tot het geleverd werk kan ik niet beoordelen, ben wel heel blij dat alle gegevens gered zijn

Beoordeeld op

Nadat onze (oude) externe harde schijf niet meer werd herkent door de pc zijn wij doorverwezen naar DDRecovery. Gelukkig bleek het mee te vallen en viel de recovery in prijs cat. 1. Vriendelijk te woord gestaan door een jonge man, schijf zou binnen 2 weken klaar zijn, dit was echter al in 1 week gefikst. Al onze dierbare foto's, muziek en documenten weer beschikbaar. Top service! Een adres om te onthouden.

Beoordeeld op

Super service!
Erg blij met de terug gevonden bestanden, waar een ander ict bedrijf aangaf niks meer te kunnen. Hier toch zo'n 85% terug. Erg blij mee!

Beoordeeld op

Vriendelijke & kundige hulp en goed verwachtingsmanagement. Vrijwel alle data is teruggevonden. Antwoorden snel op vragen, ook achteraf. Ik ben helemaal tevreden.

Beoordeeld op

Ik ben via internet bij DDRecovery terecht gekomen omdat ze lage prijzen bieden te opzichte van de concurrentie. Via mail initieel contact gehad over het probleem en een afspraak gemaakt om langs te komen.

Op locatie bij DDRecovery is er direct een diagnose gesteld over de kapotte RAID 5 schijven, alle 5 de schijven waren electronisch beschadigd (kortgesloten).

Vooraf een goede prijs opgave gekregen, en daarnaast gehoord wat er eventueel meer of minder aan de prijs zou kunnen zijn.

Uiteindelijk alle data terug gekregen op 2 nieuwe HDD's (als kopie van elkaar).

Ik heb zeer tevreden over de geboden service van DDRecorvery. Het was in mijn situatie een flinke som geld maar toch veel goedkoper als concurrenten.

Ik kan DDRecovery ten harte aanraden bij welke problemen met harde schijven dan ook

Beoordeeld op

Na het crashen van mijn externe harde schijf met alle vakantiefoto's van de afgelopen paar jaar (incl backpakcen) meerdere bedrijven gebelt/emailed. DDRecovery had na 'onderzoek' mijn voorkeur vanwege de persoonlijkheid, de goede bereikbaarheid en snelle respons. Ik ben van Middelburg naar Amsterdam gereisd maar had de schijf ook op kunnen sturen.
Daar aangekomen op zeer vriendelijke manier gewezen op eventuele kosten/problemen bij het repareren maar meer dan tevreden met het resultaat (100% recovery) en de geleverde service. Ook uitleg gekregen over het voorkomen van soortgelijke problemen in de toekomst, en aandachtspunten voor het aanschaffen van een nieuwe externe harde schijf. Het is de prijs meer dan waard!

Beoordeeld op

Na een telefonisch overleg kon ik zonder afspraak langskomen; bij die intake werd direct een voorlopige probleemanalyse gemaakt + prijsopgave verstrekt en de verdere procedure van behandeling van het probleem en verzending van de oplossing besproken. Alles is vervolgens geheel volgens plan verlopen en ik heb mijn data terug!

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar DDRecovery.