DDRecovery

Servicebedrijf in Bodegraven

Beoordelingen DDRecovery

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies DDRecovery

Bekijk in totaal 207 recensies:

M vd Ham

Na een crash van een externe hD hebben zij ongeveer 70% van de inhoud over kunnen zetten naar een andere harddisk. Hierdoor is een groot deel van de bestanden bewaard gebleven.

Beoordeeld op 28 maart 2019

Tineke

Werd heel snel en persoonlijk geholpen. Vooraf duidelijke afspraken die keurig zijn nagekomen. Mijn SSD C-schijf was ineens gecrashed maar volgens Alwin was de kans groot dat alles wat ik hebben wilde er nog was. Dat bleek ook zo te zijn. Binnen een paar dagen stond alles netjes gezipped klaar om gedownload te worden. Superblij!!! Prima bedrijf, al had ik er nog nooit eerder van gehoord. Maar ja je hebt ze pas nodig als t fout gaat toch. Hartstikke tevreden klant.

Aanrader!!!

Beoordeeld op 30 oktober 2018

Michel

Super goed en snel geholpen bij DDRecovery. Mijn externe HDD was plotseling gecrasht en ik had de data hard nodig met spoed. Er was goede communicatie met Alwin en werd verwezen naar de Delft locatie voor een diagnose. Uiteindelijk ben ik door Alwin en Marita geholpen via een spoed opdracht (zelfs in het weekend). En uiteindelijk de data teruggekregen. Ook hierna was er sprake van goede communicatie, overdracht en prijs. Ik ben zo blij dat DDRecovery er is. Topbedrijf!

Beoordeeld op 20 oktober 2018

Mehmet Sezer

Het is alweer een tijdje geleden maar wilde toch een recensie achterlaten. Eind mei kwam ik erachter dat al mijn bestanden op mijn NAS niet meer te banderen waren. Het vervelende was dat mijn NAS mijn backup was en alle foto’s en video’s erop stonden waaronder de foto’s van de geboorte van mijn kinderen. In lichteleujke paniek ben ik op zoek gegaan naar een recoverybedrijf en ben uiteindelijk na meerdere bedrijven gesproken te hebben bij DDRecovery uitgekomen. Ik had een zeer prettig gesprek met Alwin Daams die deskundig reageerde op mijn vragen en eigenlijk meteen wist dat hij me kon helpen. Uiteindeljjk is binnen twee weken bijna al mijn bestanden teruggehaald en netjes op een nieuwe achijf gezet. Alwin en Marita, ik wil jullie enorm bedanken voor het terughalen van herinerringen die onbetaalbaar zijn. De kosten van de recovery zijn redelijk maar zeker goedkoper dan menig commercieel ingerichte, onpersoonlijke bedrijven. Nogmaals bedankt!

Beoordeeld op 28 augustus 2018

pieter

snelle en vakkundige hulp. Snelle levering. Goed bereikbaar: een aanrader

Beoordeeld op 25 mei 2018

Harry Oosterhuis

Perfecte service. Verwachtingen vooraf helder aangegeven, evenals de prijs. Het probleem is verholpen en de prijs was scherp en, zeker in verhouding met de geleverde kwaliteit en service.
Bovendien ontving nog enkele waardevolle tips om de kans op gelijksoortige problemen in toekomst aanzienlijk te verkleinen.
DDRecovery een echte aanrader.

Beoordeeld op 25 april 2018

Jan Peter van der Hoek

Alle data zijn gered, dat is prima! Wel een kostbare aangelegenheid...maar dat is het waard.

Beoordeeld op 07 februari 2018

H. Versteeg

Op mijn gecrashte harde schijf stonden al onze foto’s en hadden hier geen backup van. Gelukkig hebben jullie alles gevonden en op een andere schijf kunnen zetten.
Prijs was van te voren bekend. Voor particulier wel hoog. Maar foto’s zijn terug en dat was het allerbelangrijkste en heeft emotionele waarde en dat is onbetaalbaar! Dank voor jullie goede en deskundige hulp!

Beoordeeld op 11 januari 2018

Erwin

Prima geholpen. Heel flexibel met het maken van afspraken. Als je belangrijke bestanden kwijt bent, ik zou het een ieder aanraden. Je hoeft pas te betalen als ze je kunnen helpen.

Beoordeeld op 11 januari 2018

Mark

Naar volle tevredenheid de werkzaamheden laten uitvoeren. Bij de prijsopgave werd een realistisch beeld van de mogelijkheden geschetst, met bijbehorende kosten, die ik fors vind, maar we in verhouding voor het soort werkzaamheden. De uitvoering is binnen redelijk termijn gebeurt, ondanks dat ze veel werk hebben leggen. Je moet bij de lastigere klussen wel je geduld kunnen opbrengen, maar het verschil tussen niets en iets maakt dat goed.

Beoordeeld op 17 november 2017

Dick van der Veer

Snelle en goede, maar vooral persoonlijke service!

Beoordeeld op 12 oktober 2017

Arend Minkman

Ik kan niet anders zeggen dan: TOP service voor een zeer reëele prijs!
Het probleem met mijn externe hard disc werd binnen 24 uur opgelost en heb alle bestanden weer terug, op een nieuwe schijf natuurlijk ;-)

Beoordeeld op 11 oktober 2017

Arjen Veldt

Aanbevelingswaardig. Fijn contact en nog belangrijker alle data gered.

Beoordeeld op 11 oktober 2017

Sanne Nijhof

Afgelopen week eerst telefonisch contact gehad met deze ondernemer waarna ik de HDD de volgende middag heb langsgebracht. Goede service, vakkundig en snel!

Beoordeeld op 07 oktober 2017

Y. Lewis

Kende DDRecovery uit verleden werkhistorie. Korte termijn afspraak maken ging vlot en soepel. Voldoende opties om uit te kiezen.
Prijs exact zoals besproken, korting als terugkerende klant prettig.
Face to face herkenning bij afspraak ook altijd prettig.

Beoordeeld op 30 augustus 2017

Theun de Groot

DDRecovery heeft prima werk geleverd en is alle afspraken nagekomen. Er hing wel een stevig prijskaartje aan het werk dat ze verricht hebben, Of de prijs in verhouding staat tot het geleverd werk kan ik niet beoordelen, ben wel heel blij dat alle gegevens gered zijn

Beoordeeld op 30 augustus 2017

Ingrid Hulst

Nadat onze (oude) externe harde schijf niet meer werd herkent door de pc zijn wij doorverwezen naar DDRecovery. Gelukkig bleek het mee te vallen en viel de recovery in prijs cat. 1. Vriendelijk te woord gestaan door een jonge man, schijf zou binnen 2 weken klaar zijn, dit was echter al in 1 week gefikst. Al onze dierbare foto's, muziek en documenten weer beschikbaar. Top service! Een adres om te onthouden.

Beoordeeld op 02 mei 2017

Aukje

Super service!
Erg blij met de terug gevonden bestanden, waar een ander ict bedrijf aangaf niks meer te kunnen. Hier toch zo'n 85% terug. Erg blij mee!

Beoordeeld op 19 april 2017

Emile Smits

Vriendelijke & kundige hulp en goed verwachtingsmanagement. Vrijwel alle data is teruggevonden. Antwoorden snel op vragen, ook achteraf. Ik ben helemaal tevreden.

Beoordeeld op 12 april 2017

Toon 21 volgende recensies

Terug naar DDRecovery.