HVbensit

Servicebedrijf in Dalfsen

Beoordeel servicebedrijf

5 recente beoordelingen

Beoordelingen HVbensit

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies HVbensit

Bekijk in totaal 11 recensies:

Lammert Steendam

Ik ben op het gebied van computers een sufferd. Dit bedrijf staat mij al heel veel jaren met raad en daad terzijde ook al woon ik in Haren. Onvoorstelbaar dat ze zo'n perfecte service kunnen bieden. Er wordt hier met de klant meegedacht

Beoordeeld op 24 juni 2019

vreeswijk

alles correct uitgevoerd !!

Beoordeeld op 30 april 2019

Annie Groote Schaarsberg

Ik vond het heel goed dat zij bijna gelijk konden komen om het probleem op te lossen. Het is goed verholpen. de prijs viel mij geweldig mee.
het was de eerste keer dat ik bij hen aanklopte. De volgende keer ,bel ik hun gelijk weer.

Beoordeeld op 23 november 2018

André Roelofs

Hoe je het ook wend of keert, HVbeNSit doet wat zij beweert. Op tijd en volgens afspraak en daarna zoals het hoort een duidelijk en correct (digitaal) betalingsrelaas.

Beoordeeld op 27 maart 2018

Marianne Suurmeijer

Wij zijn al jaren klant bij dit bedrijf en hebben in het bijzonder contact met Wim van Noort. We hebben alleen maar positieve ervaringen. Hij denkt met je mee, doet praktische voorstellen en komt de gemaakte afspraken altijd perfect na. Ook voor kleinere probleempjes tussendoor heeft hij altijd een luisterend oor en een oplossing.

Beoordeeld op 28 februari 2018

Arie van der Weerd

Uitstekende service, er wordt zeer snel op een hulpvraag gereageerd en een computerprobleem wordt altijd opgelost.
Van harte aanbevolen!

Beoordeeld op 04 september 2017

Lammert Steendam

Ik koop al jaren al mijn computerzaken van HVbensit. En altijd is de service ,zonder omhaal helemaal perfect. Alle problemen zijn adequaat verholpen en dat voor een alleszins schappelijke prijs. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden

Beoordeeld op 04 juni 2017

Mirjam Klein Herenbrink

Wat een super service bij Wim en Henk van HV Bensit. Wij zijn al jaren klant, zowel zakelijk als privé. Altijd bereid om je te helpen met problemen, ze staan altijd met raad en daad klaar. Ook nieuwe apparatuur werkt altijd.
Dit geeft een vertrouwd gevoel. Ik raad het iedereen aan

Beoordeeld op 07 februari 2017

Johan Kooijker

De 15 bestelde tablets werden netjes door HVbensit afgeleverd op school met daarbij nog enkele waardevolle tips (gratis)

Beoordeeld op 22 januari 2017

Rody Damman

Je kunt hier altijd met je vragen terecht en ze zijn altijd bereid om je te helpen met eventuele problemen.

Beoordeeld op 14 mei 2016

Alfons Boerdijk

Laagdrempelig bedrijf moet pragmatische aanpak.

Beoordeeld op 22 maart 2016

Terug naar HVbensit.