Dukker Computerhulp

Servicebedrijf in Delft

Beoordelingen Dukker Computerhulp

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Dukker Computerhulp

Bekijk in totaal 35 recensies:

Toen ik op zaterdagavond wss een virus op mijn computer had, stuurde ik een mailtje aan Frank, omdat hij ons al vaker vakkundig heeft geholpen met diverse problemen. Binnen een kwartier antwoord met mogelijke oplossingen. Voelde toch veiliger om dit aan hem over te laten. Nog diezelfde zaterdagavond (!!!) heeft hij alles in orde gemaakt. Geweldige service, betrouwbare kerel en top kwaliteit! Je kunt slechts 5 sterren toekennen, maar hij verdient er meer. Nogmaals bedankt.

Beoordeeld op

Ik ben zeer tevreden. De pc is snel gemaakt. Als een echte leek heeft Frank mij goed en vriendelijk uitgelegd wat de problemen waren. Ik heb al reclame gemaakt.........
Mieke.

Beoordeeld op

Mijn computer was compleet gestopt. Kreeg hem zelf niet meer aan de praat. Frank gevraagd om Windows 10 opnieuw te installeren. Bleek dat het RAM geheugen stuk was. Frank heeft toen tijdelijk RAM geheugen geïnstalleerd en Windows 10 er opnieuw opgezet. PC was dezelfde dag gerepareerd.
Vervolgens heeft hij het kapotte RAM geheugen onder garantie van de leverancier laten vervangen en het nieuwe RAM geheugen geïnstalleerd. Computer werkt nu weer super. Frank heeft duidelijk verstand van PC’s. Een volgende keer maak ik zeker weer gebruik van zijn diensten.

Beoordeeld op

Prima service! Problemen snel opgelost en goede tips achtergelaten. Een zekere aanrader!

Beoordeeld op

Problemen snel en doeltreffend verholpen. Aanrader!

Beoordeeld op

Snel en goedgeholpen, een aanrader.

Beoordeeld op

Prima snel en vakkundig geholpen.

Super tevreden!

Beoordeeld op

uitstekend

Beoordeeld op

Frank heeft mijn laptop, die eigenlijk op z'n eindje was, weer keurig 2016 gemaakt door er een snelle SSD schijf in te zetten .
Top!

Beoordeeld op

deskundige, prima service!

Beoordeeld op

Frank is al weer geruime tijd de man die mijn computer onderhoud. En, ik mag wel zeggen, tot volle tevredenheid.
Indien ik een probleem ervaar probeer ik dat met Frank te bespreken. Zodra het Frank duidelijk is wat er aan de hand zou kunnen zijn leggen wij contact
Via teamviewer en dan gaat het beginnen. Veel tijd heeft Frank dikwijls niet nodig om mijn PC weer tiptop te krijgen.
Ik ben heel tevreden over Frank en zijn kennis en beveel hem graag bij u aan.

Beoordeeld op

Het was mijn eerste kennismaking met Frank Dukker. Ik werd door een vriend geattendeerd op Frank en heb naar aanleiding daarvan telefonisch contact met hem gezocht. Ik werd correct te woord gestaan. Mijn computer probleem werd snel en vakkundig verholpen door Frank.

H

Beoordeeld op

Ik had afgelopen dagen problemen met opstarten van mijn computer en het probleem lag aan een van schijven en ik had ook last van piepende geluid, Frank heeft overbodige schijf er uit gehaald en ook piepende geluid opgelost en nu kan ik weer gewoon met mijn computer werken, ook in het verleden heeft Frank paar keer mijn problemen opgelost. Bedankt Frank!!

Beoordeeld op

Frank is deskundig, betrouwbaar en daarbij ook nog heel betaalbaar. We zijn heel prettig geholpen. We zijn erg blij met dit adresje!

Beoordeeld op

Frank heeft mij geduldig en goed geholpen met mijn Windows10 problemen

Beoordeeld op

Bijzonder tevreden met mijn steun en toeverlaat op mijn pc. Frank Dukker is iemand die je op je gemak stelt en op deskundige manier de computerproblemen samen met je doorneemt en oplost. Kan hem bij iedereen aanbevelen!!!

Beoordeeld op

Na een eerlijke prijsopgave en eerlijk advies over datarecovery besloot ik dat niet te laten doen.( Bleek achteraf ook niet meer nodig). Wel heb ik gevraagd mijn oude laptop weer leeg en goed draaiend te krijgen voor een arme student. En dat heeft Frank binnen heel korte tijd voor een goede prijs voor me gedaan. Ik ben zeer blij met het geleverde en zal Frank in de toekomst zeker weer raadplegen als het nodig is.

Beoordeeld op

Frank heeft kans gezien om mijn 5 jaar oude niet meer werkende Windows XP-PC in minder dan 1,5 uur om te toveren tot een prima werkende machine voorzien van een nieuw besturingssysteem. Frank is een rustige, prettige persoonlijkheid die doelgericht te werk gaat, die ook nog eens snel ter plekke is. Voor evt. toekomstige PC-problemen hoef ik niet verder te zoeken!

Beoordeeld op

Oude laptop opgeknapt, snel contact, snel een afspraak en snel en goed gerepareerd, voor kleine vragen is Frank ook bereikbaar. Uitstekend adres en een aardige rustige kerel. Wat mij betreft een vertrouwd adres.

Beoordeeld op

Toon 16 volgende recensies

Terug naar Dukker Computerhulp.