Computerdokter aan huis | sinds 1992

Servicebedrijf in Den Haag

Beoordeel servicebedrijf

10 recente beoordelingen

Beoordelingen Computerdokter aan huis | sinds 1992

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk
Kloppende prijsopgave vooraf

Recensies Computerdokter aan huis | sinds 1992

Bekijk in totaal 30 recensies:

Outlook werkte niet meer en harde schijf bleek het probleem. Deze ondernemer kwam langs, constateerde probleem en in overleg besloten PC op te halen (bezoek werd niet gerekend) voor dataherstel en reparatie PC. Extra service was back-up programma en goed overleg over reparatie. PC werkt prima vanaf opstarten, zeer tevreden.

Beoordeeld op

Zijn al jaren vaste klant en nog steeds zeer tevreden over de snelle service en diensten van deze ondernemer.

Beoordeeld op

contact altijd plezierig, problemen niet altijd verholpen maar heel veel wel. Prijsopgave nooit gevraagd, behalve bij nieuw materiaal.

Beoordeeld op

Meteen contact en probleem opgelost zelfs op afstand vanuit het buitenland en ook nog op zondag.
Tevens is mijn oude computer weer als nieuw gemaakt.
Zeer tevreden met uitstekende service.

Beoordeeld op

Flexibel, goed telefonisch of per mail bereikbaar en snel beschikbaar om je computer 'probleem' te verhelpen! Betrouwbaar - hij levert wat hij beloofd/afgesproken heeft met je.
Super relaxt persoon met verstand van z'n vak.

Beoordeeld op

Prima!

Beoordeeld op

I have been a customer for some years and am very satisfied with the service, whether identifying and solving problems or buying and installing a new computer. Recommended

Beoordeeld op

Ronald kon mij verrassend snel helpen met mijn zeer traag werkende Imac. Hij legt goed uit wat hij aan het probleem gaat doen; voor een leek erg prettig. Hij is oplossingsgericht als hij plots andere dingen aantreft. laat je daar niet mee zitten. Ik had een dag later mijn computer weer terug. Hij zorgt ervoor dat alles weer werkt. En hij heeft mij vooral verrast met een werkende Timecapsule die al 3 jaar stillag en nu weer als een zonnetje draait. (zelfs Apple kon mij niet helpen). Ik vertrouw hem weer voor een volgende klus.

Beoordeeld op

correct en prima service

Beoordeeld op

Niet werkende pc werd snel geanalyseerd. Toen hij bleek te zijn overleden is binnen twee dagen een nieuwe laptop geleverd met al mijn programma's, mail en data overgezet. Ik kon meteen verder werken. Groot voordeel was dat ik de deur er niet voor uit hoefde.
Nog steeds zeer tevreden, veel dank!.

Beoordeeld op

Ik heb nergens kritiek over.
Hij gaf tijdig aan dat een update noodzakelijk was op mijn pc en ik had een periode van ongeveer 4 weken on jouw bezoek in te plannen - zat tijd.
Hij kwam op tijd.
Werk was snel gedaan.
Geen rommel achtergelaten.
Extra installatie voor nog meer beveiliging.
Dit alles niet voor de hoofdprijs.
Kreeg ik maar van alle zgn. vaklui zo een tevreden gevoel.... Zucht...

Beoordeeld op

Mijn verouderde systeem leverde nogal wat problemen op. Dankzij vakkundig maatwerk en duidelijk advies, heb ik nu een systeem dat volledig aan mijn wensen voldoet. Door regelmatige updates via e-mail was ik constant op de hoogte van de vorderingen. een absolute aanrader.

Beoordeeld op

Snelle reactie, uitstekende analyse van het probleem, adequate oplossing ruim binnen de verwachte termijn. Kosten alleszins acceptabel gezien het hoge serviceniveau. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeeld op

Prompte service, goede adviezen, duidelijke uitleg en geen onverwachte kosten: prima!

Beoordeeld op

Een onverwacht gecrashde pc legde mijn bedrijf stil. Binnen een dag draaide alles weer en is alle data terug gehaald. In het netwerk werden een aantal fouten hersteld.
Inmiddels een maand later ben ik nog steeds erg tevreden met het resultaat. Bovendien hebben we nu een sneller netwerk en een wel werkende backup-voorziening.

Beoordeeld op

Snel en deskundig werd het probleem geanalyseerd en opgelost. Mijn computer crasht niet meer en werkt zelfs sneller. Bovendien werden adviezen gegeven die nieuwe ellende moet voorkomen. Zeer tevreden.

Beoordeeld op

zakelijk en deskundig opgelost. Snelle en prettige service.

Beoordeeld op

zakelijk, snel en deskundig - sturend en beknopt

Beoordeeld op

Accurate, reliable, punctual and fully worthy the price(always more than justified and reasonable) and offering fully guaranteed services
Thank you Doctor!

Beoordeeld op

Toon 11 volgende recensies

Terug naar Computerdokter aan huis | sinds 1992.