Computerdokter aan huis | sinds 1992

Servicebedrijf in Den Haag

Beoordeel servicebedrijf

17 recente beoordelingen

Beoordelingen Computerdokter aan huis | sinds 1992

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk
Kloppende prijsopgave vooraf

Recensies Computerdokter aan huis | sinds 1992

Bekijk in totaal 47 recensies:

Maarten Korving

Snel, deskundig en effectief , zo is de inmiddels jarenlange ervaring met Ronald van den Hurk.
Alles functioneert weer naar behoren.

Beoordeeld op 07 augustus 2020

D. Penninga-Groen

Ik ben uiterst tevreden over de Computerdokter. Ik ben al jaren klant en altijd zeer snel, zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Voor mij één uit duizenden!

Beoordeeld op 23 juli 2020

paul arlman

klantgerichtheid komt tot uiting in snelle service na email of telefoontje.
zakelijke instelling en hoog critisch vermogen worden gewaardeerd.
prijsopgave van te voren laatste maal niet gevraagd noch gekregen.

Beoordeeld op 29 juni 2020

Henk Heyster

Deskundig, snel, vriendelijk en betrouwbaar

Beoordeeld op 26 juni 2020

Evert Jelgerhuis Swildens

Prima service, eerst werd er getracht, zonder kosten op afstand het probleem te verhelpen. Toen bleek dat dit niet kon, werd de PC dezelfde dag opgehaald en de volgende dag weer afgeleverd. Ook de waarschuwing dat de harde schijf oud was, en een verhoogde kans had op crashen, vond ik erg prettig, Nu kon er direct een nieuwe in. Er werd goed geluisterd naar de klant over de wens van de mogelijkheden van de te vervangen videokaart, daar begon het mee, en waar aan een harde schijf moest voldoen. Dus het juiste geleverd voor een goede prijs. Ik kan niet anders zeggen dat ik een zeer teverden klant ben !

Beoordeeld op 11 juni 2020

EPC Meijer

Zoals verwacht, altijd uitstekend werk. Ik begrijp het niet altijd maar dat is geen punt. Ik weet ook niet hoe een kip eieren legt maar ik eet ze wel.

Beoordeeld op 29 januari 2020

gerard

Belangrijkste is het vertrouwen. Dat is dit soort omstandigheden een hoog goed. Dat schenkt hij je. Natuurlijk deskundig. Reageert snel. Geen handige verkooppraatjes. Luistert goed. Prettig mens.

Beoordeeld op 16 januari 2020

J.Dorna

vlotte service en deskundig verholpen probleem bij traag werkende computer

Beoordeeld op 16 januari 2020

Rob van KLent

Snel begrepen wat mijn probleem was. volgende dag opgelost. Blijvend opgelost.

Beoordeeld op 16 januari 2020

G&B

Goede snelle oplossing. Duidelijke uitleg!

Beoordeeld op 16 januari 2020

E. Mattner

Meer dan die 5 sterren.

Beoordeeld op 09 december 2019

Marcel de Plaa

We hadden problemen met internet en schakelden Student aan Huis in. De problemen leken even opgelost, maar vergergerden niet lang erna. Na 3 nutteloze sessies met de 'student' hebben we hem de deur gewezen.

Via kennissen hoorden we van dit adres en ze konden de volgende dag al langskomen.
De problemen zijn nu echt opgelost, internet gaat weer als vroeger en thuiswerken en het huisnetwerk gaan sneller dan ooit.
Ook werd de beveiliging van de computers aangepakt en werd meegedacht over betere ontvangst van wifi op zolder. Zeer tevreden!

Beoordeeld op 21 augustus 2019

Joost Haenen

Zelfs in het weekend wordt er alert gereageerd op vragen en problemen, die per omgaande ook worden opgelost!

Beoordeeld op 29 juli 2019

erika mösenbacher

heel tevreden

Beoordeeld op 27 juli 2019

Janneke Ros

Dhr. van den Hurk heeft mij tot nu toe altijd zo snel mogelijk en goed geholpen.

Beoordeeld op 27 juli 2019

Nanette Young

Na een nogal dramatisch uitziende computercrash werd mijn laptop dezelfde dag nog opgehaald en onderzocht.
Na overleg besloot ik de gecrashte harddisk meteen te laten vervangen door een grotere en snelle SSD. Al mijn programmatuur en data kon worden overgezet en alles werkt nu weer. Zeer tevreden!

Beoordeeld op 26 juni 2019

Erwin Seydel

zeer snelle en attente hulp na het crashen van mijn pc; prijsopgave vooraf was daardoor niet mogelijk; vooraldeskundige en behulpzame medewerkers.

Beoordeeld op 18 juni 2019

Erik Hulshof

Outlook werkte niet meer en harde schijf bleek het probleem. Deze ondernemer kwam langs, constateerde probleem en in overleg besloten PC op te halen (bezoek werd niet gerekend) voor dataherstel en reparatie PC. Extra service was back-up programma en goed overleg over reparatie. PC werkt prima vanaf opstarten, zeer tevreden.

Beoordeeld op 06 december 2017

Ferd Hugas

Zijn al jaren vaste klant en nog steeds zeer tevreden over de snelle service en diensten van deze ondernemer.

Beoordeeld op 03 juli 2017

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Computerdokter aan huis | sinds 1992.