DigiBlue

Servicebedrijf in Den Haag

Beoordeel servicebedrijf

5 recente beoordelingen

Beoordelingen DigiBlue

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies DigiBlue

Bekijk in totaal 53 recensies:

R.J.C. van Randwijck

alles uitstekend

Beoordeeld op 23 april 2022

Bob Wichers

Deskundigheid, Accuraat, Servicegericht, Snelle handeling zijn de kenmerken van het bedrijf DigiBlue.
Voor elke keer dat ik het bedrijf heb moeten raadplegen per telefoon of bij diensten op mijn locatie geldt maar één beoordeling: UITSTEKEND !

Beoordeeld op 29 september 2021

Theo van Oppen

De installatie van mijn nieuwe computer is volledig binnen de tijd en volgens prijsopgave verricht.

Beoordeeld op 11 mei 2021

Kunkeler

Ik ben heel tevreden over het door DigiBlue bij mij verrichte werk.

Beoordeeld op 15 april 2021

R.J.C. van Randwijck

Ik ben zéér tevreden over alle facetten van Uw dienstverlening. Zowel t.a.v. de snelheid, de accuratesse en de gevonden oplossingen bij vragen of problemen. Prima werk tegenover volstrekt aanvaardbare maandelijkse zeer geringe kosten.

Beoordeeld op 22 februari 2021

rene kiebert

de telefoon ging na 1,5 minuut over en werd ik terstond geholpen.

Beoordeeld op 23 maart 2020

Mieke Musch

Wij hebben een support abonnement en zijn daar heel blij mee. je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen.
Ook bij huisbezoek is een afspraak snel geregeld.
Ook de aanschaf en installatie van een nieuwe computer of printer verloopt altijd prima de prijs kwaliteitsverhouding is heel goed.

Beoordeeld op 20 maart 2020

carl haas

perfect

Beoordeeld op 18 maart 2020

pim

prima snelle en zeer professionele hulp.

Beoordeeld op 04 maart 2020

Leonieke Hurts

Nielson Uding reageert supersnel en zeer professioneel op hulpvragen. Ik raad de ondersteuning en advies van DigiBlue van harte aan.

Beoordeeld op 04 maart 2020

J.H. Kamerbeek

Altijd vriendelijk, altijd vakbekwaam, oplossingsgericht, efficiënt en snel.

Beoordeeld op 18 februari 2020

Erkelens

Ik ben heel tevreden over digiblue. Wij rekenen al jaren op digiblue en blijven dit nog steeds doen. Wij zijn ook erg blij met het hulp abonnement dat we hebben afgesloten.

Beoordeeld op 15 januari 2020

Driessen

Het werk is accuraat verricht en werk wordt snel gedaan. Ook de uitleg was goed.
Ging om een servicebeurt en was kosteloos vanwege het abonnement die wij hebben.
In één van de PC's zat geen livedrive en werd snel opgelost. Verder waren er geen problemen.
Prijs en geleverd werk in verhouding.
Wij zijn zeer tevreden.

Beoordeeld op 07 januari 2020

Corry Breedveld-Bedet

Ik ben heel blij dat ik een paar jaar geleden een abonnement heb afgesloten bij Gigi Blue.
Als ik een probleem heb waar ik zelf niet uit kom heb ik maar te bellen en dan word ik zo snel mogelijk op afstand geholpen.
Ik zou niet zonder deze service kunnen werken. Het is echt een aanrader om een abonnement te nemen!

Beoordeeld op 12 april 2019

Cor van den Boom

Helaas was de crash vandien aard dat ik zowel mijn agenda als mijn emailadressen kwijt ben, dus ook DigiBlue kon e.e.a. niet meer herstellen, maar de snelle duidelijke service is van goede kwaliteit

Beoordeeld op 14 december 2018

A. Pijl

Prima en snel werk. Probleem opgelost. Vriendelijke bejegening.

Beoordeeld op 05 oktober 2018

k. koch

software problemen gehad, windows 10 ging telkens op zwart. Uitstekend geholpen, snel professioneel en zonder kosten; viel binnen abonnement

Beoordeeld op 29 maart 2018

Samson Maatwerk BV

Ter zake kundig snelle hulp goede advisering t.a.v. producten spaart mij heel veel tijd ook op afstand ondersteuning.

Beoordeeld op 01 oktober 2017

Irene Elisa van der Meer

Deze ondernemer heeft binnen zeer korte tijd 'het computerprobleempje' getackeld.
Betrouwbaar, snel, vakkundig met een duidelijke uitleg en instructies ben ik verder geholpen. Een aanrader dus! Bedankt voor je support en bij eventuele toekomstige computer'weigeringen' zal ik niet aarzelen om weer contact met je op te nemen. Met hartelijke groet!

Beoordeeld op 24 mei 2017

Toon 21 volgende recensies

Terug naar DigiBlue.