Herbie Computer Service

Servicebedrijf in Den Haag

Beoordeel servicebedrijf

22 recente beoordelingen

Beoordelingen Herbie Computer Service

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Herbie Computer Service

Bekijk in totaal 51 recensies:

Ik ben blij met de geleverde service. Ik was redelijk in paniek toen mijn computer niets meer wilde doen. Ik heb Herbie computerservice gevonden dankzij een vriend mij die mij vertelde dat hij ook tevreden is geweest over de geleverde diensten.

Beoordeeld op

Op korte termijn afspraak; altijd alle problemen opgelost.
Vriendelijk en ter zake kundig

Beoordeeld op

Onoverdreven hebben wij een grandioze ervaring met deze ondernemer. Al heel lang tobden wij met een zeer trage computer. alles wat mis kon ging mis, tot op het eind dat de muis het zelf niet deed. Bijna overspannen, want al het werk bleef liggen en konden wij digitaal niet met de buitenwereld communiceren. Opeens bedacht mijn partner deze ondernemer te bellen en binnen een paar uren stond deze bij ons. Hij adviseerde enkele zaken zonder op te dringen het aan te schaffen. Zijn benadering boezemde ons vel vertrouwen en gaven de opdracht onze computer geheel te resetten en opnieuw in te stellen. Hierna leek het alsof wij een nieuwe computer hebben aangeschaft. Nogmaals dit is geen overdreven recensie maar op recente ervaring beruste waarheid. Wij hebben deze ondernemer als onze vaste computerdeskundige gekozen/
Onze aanbeveling is daarom; ga met deze betrouwbare organisatie in zee en je computerproblemen verdwijnen meteen.

Beoordeeld op

Probleem met wifi ontvangst.
Sterkere router voorgesteld door Herbie, ontvangen, geïnstalleerd en nu probleemloos internet door het hele pand

Beoordeeld op

Dankzij Herbie Computer Service hebben wij op kantoor een goed werkende server.
Hij heeft goed meegedacht met ons en kwam met bruikbare oplossingen.
Als er wat is, is hij goed bereikbaar en behulpzaam!
Erg tevreden dus!

Beoordeeld op

Herbie is een vakman, altijd vriendelijk en hij doet wat hij zegt.

Beoordeeld op

Ik kon snel geholpen worden. Al mij. Gegevens waren weg maar alles is terug! Zeer tevreden!

Beoordeeld op

Uitstekende service.
Erg behulpzaam.
Geen dure uurlonen.
Eerlijk en vriendelijk.
Komt altijd zijn afspraken na.
Top

Beoordeeld op

ECHT EEN PROFESSIONEEL !
Ik had problemen met mijn twee laptops hiervoor ben ik een keer bij de computer reparatie store geweest echter zonder resultaten. Daarna heb ik via marktplaats deze monteur gevonden. Op korte termijn kreeg ik de afspraak voor thuis reparatie. Hij heeft vrij snel de oorzaak van de storing gevonden en binnen een uur heeft mijn twee laptop gerepareerd. Ik ben onder de indruk van zijn kennis, ervaring en expertise. Ik raad iedereen Herbie Computer Service aan.
Snel, deskundig, betrouwbaar en redelijk prijs.
"Believe me, you are not gonna regret it".

Beoordeeld op

Vorige week had ik een acuut probleem met internet en mijn mail. Bedrijven bij mij in de buurt konden mij niet of pas na meerdere dagen tot een week helpen, wat voor mij een bijzonder groot probleem was. Via Marktplaats kwam ik bij Herbie terecht. Gebeld, ik werd snel terug gebeld, er kon die middag nog net een afspraak gemaakt worden en eind van de middag had ik weer internet en mail. Snelle en vakkundige service!

Beoordeeld op

Wederom weer een fantastische snelle service. Herbie doet zijn werk snel en goed, geeft een duidelijk advies en ook de prijs is goed. Ik zou Herbie daarom dan ook aan iedereen aanraden!

Beoordeeld op

Herbie is heel prettig en correct in de omgang.
Een afspraak is snel en binnen redelijke termijn gemaakt.Hij legt rustig en geduldig uit aangaande het betreffende product of het op te lossen probleem.

Beoordeeld op

Ik ben blij dat ik Herbie computer service via het internet heb terug gevonden goede werkwijze en redelijke prijs bravo.

Beoordeeld op

Wij zijn snel en adequaat en op plezierige wijze geholpen door Herbie.

Beoordeeld op

HCS is al jaren tot grote tevredenheid mijn adviseur in computerzaken. Service, computer actueel houden en nu recentelijk een grotere omschakeling allemaal perfect afgesproken, geoffreerd en uitgevoerd.
Warm aanbevolen.

Beoordeeld op

Echt geweldig! Mijn laptop thuis gerepareerd. Bij alle andere bedrijven ben je je laptop minstens een paar dagen kwijt en voor veel hogere kosten. Dit was klaar terwijl u wacht en voor een heel schappelijke prijs.

Beoordeeld op

Herbie heeft me geholpen met het installeren van een server. Heel professioneel en goede en snelle service. Lukt het niet op de ene manier dan op de andere, hij heeft overal snel een oplossing voor en is ook nog eens een aardige gozer.

Beoordeeld op

Herbie is goed bereikbaar, wat erg fijn is als de paniek toeslaat als je mac je in de steek laat. Hij probeert je altijd te helpen, net zolang tot er een oplossing is gevonden. Dankzij hem heb ik een goed werkend systeem voor mijn archief en een snelle computer voor mijn bewerkingen

Beoordeeld op

Prima en betrouwbare ondersteuning. Mijn virussoftware is weer voor een jaar geïnstalleerd en sta ook weer netjes in de planning bij Herbie voor volgend jaar. Mijn computer is weer doorgelopen op mogelijke mankementen. Alles weer tiptop en bedrijfszeker.

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Herbie Computer Service.