SDJ Computers

Servicebedrijf in Den Haag

Beoordeel servicebedrijf

4 recente beoordelingen

Beoordelingen SDJ Computers

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies SDJ Computers

Bekijk in totaal 56 recensies:

Niets dan lof! Een bedrijf dat deskundige mensen in dienst heeft en die het werk goedgeluimd en voortvarend aanpakken.

Beoordeeld op

een goed bedrijf, betrouwbaar, komen hun afspraken na, geen lange wachttijden
niet duur dus betaalbaar, zeker voor de service die geleverd word,zelfs in de avond uren, en op afstand

Beoordeeld op

Altijd goede waar voor je geld. Zijn goed bereikbaar en houden rekening met je als je een spoedgeval hebt.

Beoordeeld op

PC was gehacked Deze ondernemer is de volgende dag geweest vriendelijke jongen die mijn pc weer up to date en veilig heeft geinstalleerd.Werkt weer als nieuw.Top bedrijf en mensen met now how.

Beoordeeld op

Deze ondernemer heeft weer de problemen opgelost. Hij komt altijd op tijd en is ook altijd byzonder vriendelijk. Ik ben heel blij met dit bedrijf. Kan het aan iedereen aan bevelen.

Beoordeeld op

een prima bedrijf: snel contact, op korte termijn afspraken maken, problemen worden kundig opgelost.

Beoordeeld op

Ik ben zeer tevreden over de service die SDJ me heeft gegeven, zowel door Esther die me telefonisch te woord heeft gestaan en heel prettig heeft meegedacht, geluisterd en advies gegeven als Gerard die ter plaatste de problemen heeft verholpen.

Beoordeeld op

hele snelle en goede service
nieuwe laptop snel en goed geinstaleerd door Gerard
we zijn dik tevreden en de service is top bij SDJ
Ook Esther is altijd super vriendelijk

Beoordeeld op

Zoals gebruikelijk was slechts een vriendelijk gesprek en het gezamenlijk mijn wensen doornemen voldoende om binnen no-time een nieuwe computer te hebben uitgezocht. Tegen een normale concurrerende prijs. Op tijd geleverd en daarna de oude gegevens overgezet op de nieuwe PC. Ook oudere programma's werden probleemloos overgezet. De werelden van MineCraft konden zelfs bewaard blijven. Nog even snel wat beveiligingsdingetjes regelen en de PC was klaar voor gebruik. SDJ Computers, daar ben ik wel erg blij mee.

Beoordeeld op

Prima en correct geholpen door gerard.

Beoordeeld op

Top service!
Binnen een week was mijn probleem met mijn laptop verholpen.
Was verbaasd over de service aan huis, maar kwam goed uit door persoonlijke omstandigheden.
Professioneel, snel en klantgericht! Ga zeker (indien nodig) opnieuw gebruik maken van hun diensten!
Bedankt!

Beoordeeld op

Weer prima geholpen door Gerard zowel qua advies nieuwe laptop als het opnieuw installeren en overzetten van de bestanden van oude naar nieuwe laptop. Zeer klantvriendelijk en correct. Een top bedrijf.

Beoordeeld op

Vanochtend bracht Gerard mijn nieuwe pc en installeerde hem ook.

Het was mijn derde contact met SDJ Computers in vijf jaar, schat ik. Deze keer ben ik zo tevreden, dat ik het maar even laat weten. Vriendelijk, correct, servicebereid, klantgericht, allemaal begrippen die ik gebruik om jullie in mijn kring van vrienden en bekenden aan te bevelen. Snel ook nog, trouwens. Money well spent.
Jos Laurs

Beoordeeld op

Buitengewoon klantvriendelijk, vol begrip (zowel telefonisch als bij de deskundige hulp aan huis) voor onze stress i.v.m. de computerproblemen; er werd constructief meegedacht, naar 'n oplossing gezocht, 't contact met onze provider tot stand gebracht (geen telefoon- en internetverbinding) en daar uren aan besteed, zodat 't telefonisch 'n driegesprek werd tussen SDJ, KPN en mij. Ongelooflijk en 'n verademing om dit mee te mogen maken en dat laatste zonder kosten. Wat betreft deze voor de hulp aan huis was 't heel duidelijk wat we konden verwachten, waren die reëel en werd er bovendien rekening mee gehouden dat we extra kosten moesten maken voor alle extra attributen die nodig waren om onze problemen op te lossen.
KPN valt hierin zeker iets te verwijten, hoe vriendelijk de medewerkers ook waren, hun info was niet adequaat en telkens wisselend van inhoud, jammer.

Beoordeeld op

Keurig op tijd volgens afspraak. Probleem was met een uurtje verhoplen. Eerste keer gebruik gemaakt van hun dienst volgende keer ga ik zeker weer van hun gebruik maken

Beoordeeld op

Perfecte service. (Zeer) vakkundig persoon.

Beoordeeld op

Maandag 01 juni weer voortreffelijk geholpen door SDJ medewerker Gerard ditmaal vergezeld van een stagiair,computeronderhoud verricht en gebruikers klaar maken van mijn Samsung Galaxy S4 smartphone.
Alle 2 apparaten werken prima.
Beide heren wil ik weer bedanken voor hun uitstekend uitgevoerde werkzaamheden.

SDJ Computers...jullie zijn top :-)

Mvg

Beoordeeld op

Iedere keer viel het internet uit, Had eerst een ander bedrijfje uit den haag, maar was daar niet tevreden over. Dit bedrijf is erg professioneel, en ze hebben mij goed geholpen. In 3 kwartier was alles opgelost. De prijs is zeker goed.

Beoordeeld op

Service gericht bedrijf, vriendelijke bediening.Ik ben al jaren vaste en tevreden klant.

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar SDJ Computers.