Computerhulp Dronten

Servicebedrijf in Dronten

Beoordeel servicebedrijf

2 recente beoordelingen

Beoordelingen Computerhulp Dronten

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Computerhulp Dronten

Bekijk in totaal 22 recensies:

henk vd brink

Kwaliteit!

Beoordeeld op 31 oktober 2019

M. Tiijtelaars

Snel afspraakdatum te regelen nadat computer weigerde. Duidelijke prijsafspraak, prima werk geleverd, alles binnen ekele dagen voor elkaar. Kundige hulp, heb hem al vaker benaderd. Een aanrader.

Beoordeeld op 10 juli 2019

Hans Becker

problemen met laptop. vanwege eerdere positieve ervaring deze ondernemer gebeld. Kon dezelfde dag nog komen en gaf direct aan wat het probleem was. Tevens advies gevraagd en kon dit direct aangeven. Hij heeft de materialen besteld en hield mij op de hoogte en ook de begroting werd direct gemaild. Fijn om zo op de hoogte gehouden te worden. Afspraak gemaakt voor installeren en gaf aan dat het 15 minuten werk zou zijn. Dat klopte en heeft nog back-up mogelijkheid angegeven en direct gerealiseerd.
Mijn wensen en verwachtingen zijn overtroffen.
Goede service, betrouwbaar en zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. TOP.

Beoordeeld op 18 oktober 2017

Tahir Lourens

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Via google ben ik terecht gekomen op deze service. Ik had direct gebeld en diezelfde dag zijn ze langs gekomen om mijn computer op te halen. Er werd duidelijk gevraagd wat het probleem was. Daarnaast werd ook kort toegelicht hoe het probleem verholpen kon worden. Prijs komt overheen met het geleverde dienst.

Ik ben hartstikke tevreden 10/10!! Bedankt.

Beoordeeld op 23 mei 2017

Koos de Punder

Snelle en keurige afwerking. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Kan het een ieder aanbevelen.

Beoordeeld op 10 april 2017

van den Akker

nu een aantal malen een beroep gedaan op de service van dit bedrijf. Vakkundig, vriendelijk, snelle opvolging en dit alles tegen een goede prijs.
Voor mij geen ander meer

Beoordeeld op 27 januari 2017

Rojanda Cornielje

Top service, wij zijn heel tevreden

Beoordeeld op 24 november 2016

Wim En Jeannet V. Eikenhorst

Alles werkte in 1 keer.
Ook internet en email.
We zijn dus zeeeeeer tevreden.

Beoordeeld op 07 augustus 2016

Carla

Dik tevreden zoals u kunt zien aan de hoeveelheid sterren. Dhr van de Kroon heeft onze hele pc geüpdate, en doet dan ook niet moeilijk om je nog even eea uit te leggen. Dikke aanbeveling!

Beoordeeld op 04 juni 2016

Rojanda Cornielje

Goede service een aanrader

Beoordeeld op 19 april 2016

Peter

Aanrader. Erg snel onze laptop gerepareerd tegen een vriendelijk prijsje. Als er weer een probleem is komen we zeker bij Eric terug!

Beoordeeld op 24 januari 2016

Cas Services

Goed, snel en correct!
Absolute aanrader!!

Beoordeeld op 15 januari 2016

Flevotaal | Taaltrainingen

Computerhulp Dronten bouwde voor ons bedrijf een goed functionerend netwerk.

Beoordeeld op 12 januari 2016

Esther

Mijn harde schijf deed het niet naar behoren . Na een kort telefoontje kwam Eric direct langs en heeft het probleem. Op kunnen lossen . Daarnaast heeft hij me geholpen met het installeren van Windows 10. Ik ben erg tevreden en zou zeker weer bellen als ik een computer probleem heb.

Beoordeeld op 11 januari 2016

Bianca

Professioneel, persoonlijke benadering, prima prijs/kwaliteit verhouding, kortom: een aanrader.

Beoordeeld op 08 januari 2016

Rene

Zeer goede service, ben er erg blij mee

Beoordeeld op 07 januari 2016

H. Ebeli

Geweldig geholpen!

Beoordeeld op 07 januari 2016

Leo

Probleem met 2 computers goed opgelost en in korte tijd, After sales prima.

Beoordeeld op 27 november 2015

F Kootstra

Afsprak gemaakt deze goed nagekomen .Ben tevreden met het resultaat. Nog wat details gevraagd en hier correct antwoord op gehad.

Beoordeeld op 04 juli 2015

Toon 3 volgende recensies

Terug naar Computerhulp Dronten.