WebNetMedia

Servicebedrijf in Eindhoven

Beoordeel servicebedrijf

2 recente beoordelingen

Beoordelingen WebNetMedia

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies WebNetMedia

Bekijk in totaal 5 recensies:

Bernard Haagmans

geen service contract, gebeld voor de middag en na telefonisch contact na middag al bezoek van de monteur. Meteen oorzaak vastgesteld laptop meegenomen en maandag weer afgeleverd, hdd vervangen en op nieuw geÏnstalleerd . werkt weer als vanouds

Beoordeeld op 22 juli 2016

Marloes Verbakel

Ik had geen abonnement bij webnetmedia maar ze konden me wel binnen 2 dagen helpen. Ik had gezegd dat mijn computer niet meer op wilde starten. Een mevrouw van webnetmedia belde al binnen 1 dag terug dat er diezelfde avond een monteur langs kon komen. Deze monteur was heel vriendelijk en nadat hij de computer had opengemaakt kon hij na een kwartier al aangeven wat er aan de hand was. de oorzaak was iets met het leugen en de monteur haalde iets uit de auto dat vervolgens in de computer werd gezet. daarna zette hij de computer weer aan en ja hoor hij deed het weer. Ik was al bang dat ik een nieuwe computer moest kopen maar voor nog geen 60 euro was mijn probleem verlost. bedankt webnetmedia en volgende keer bel ik jullie weer! groetjes, marloes

Beoordeeld op 21 maart 2015

Mevr Bertelsman

Ondanks mijn antivirusprogramma ondervond ik een heleboel hinder op mijn computer. Ik miste soms ook pictogrammen en sommige programma's werkten niet. WebNetMedia stuurde een monteur en binnen een uurtje was het probleem opgelost.

Beoordeeld op 19 augustus 2014

Ad Guntlisbergen

Ik had een virus opgelopen. Er kroop een soort worm over mijn scherm en toen begon alles vreemd te doen. Een monteur van WebNetMedia heeft mijn laptop opgeschoond en het bleek dat mijn antivirusprogramma ook verlopen was. De monteur heeft meteen een nieuw pakket geïnstalleerd en ook nog een keuring uitgevoerd voor het ICTKeurmerk. Mijn laptop is nu beveiligd en ik heb de zekerheid dat ik met het keurmerkcertificaat sterk sta als er met internetbankieren iets gebeurt.

Beoordeeld op 10 augustus 2014

Ton Jansen

Mijn PC starte niet meer op omdat ik een virus had binnen gekregen, het zogenaamde politievirus. Ondanks dat ik geen abonnement had bij webnetmedia, stond 3 uur later een monteur op de stoep. Na nog geen uur was het probleem verholpen en kon ik weer met mijn computer werken. webnetmedia heeft nu ook een speciaal security programma op de pc gezet zodat ik goed beveiligd ben. Nog hartelijk bedankt voor de snelle komst en oplossing!

Beoordeeld op 25 juli 2014

Terug naar WebNetMedia.