EKPC

Servicebedrijf in EMMEN

Beoordeel servicebedrijf

23 recente beoordelingen

Beoordelingen EKPC

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies EKPC

Bekijk in totaal 44 recensies:

Alice

Prijs/kwaliteit is super! Hij weet overal een oplossing voor te vinden en geen lange wachttijden. Ik kan het iedereen aanraden om naar Ernst te gaan voor problemen, maar ook voor het aanschaffen van een nieuwe pc!

Beoordeeld op 18 november 2015

Grietje

In één woord. GEWELDIG! Alles wordt in duidelijke taal gemaild, zelfs voor een leek.
De prijs is voor iedere beurs betaalbaar.
Ernst, weer heel erg bedankt!!

Beoordeeld op 31 augustus 2015

Heinz Schneider

Heeft advies gegeven met betrekking hardware adies opgevolgd en door EKPC laten uitvoeren Resultaat: nog nooit zo'n goed werkende machine gehad, TOP

Beoordeeld op 13 augustus 2015

Ingrid

Zoals altijd snelle service en goed advies,zeer aan te raden bij problemen

Beoordeeld op 29 april 2015

Nance

Top!!!

Beoordeeld op 26 april 2015

rien van Boven

Geweldige, kundige service. Zelfs in het weekend.
Zeer aan te bevelen.

Beoordeeld op 16 maart 2015

Anneke Der Kinderen

super geholpen op zeer korte termijn fijn dat er mensen zijn die raad weten met de p.c.

Beoordeeld op 31 januari 2015

Jaimie

zeer snel en kundig geholpen. enorm lage prijs voor goede service

Beoordeeld op 20 januari 2015

Ben Veerbeek

EKPC heeft mij begeleid bij de keuze voor een laptop die mij en mijn bedrijfsactiviteiten past. Daarin werd met beleid en geduld gekeken naar de vele aanbiedingen en opties. Hert resultaat was uiteindelijk een perfecte combinatie van een laptop naar mijn wensen en een prijs waar ik mij zeer goed in kon vinden. Daarnaast werd de laptop nog even "ge-upgrade" naar de professionele standaard die EKPC hanteert. Ik ben zeer content met de service en kwaliteit die EKPC biedt en kan haar diensten en producten van harte aanbevelen.

Beoordeeld op 10 januari 2015

Arthur Brekelmans

EKPC heb ik als zeer deskundig snel en meedenkend ervaren. Mijn probleem op gebied van software en ook hardware besteed ik graag uit aan mensen die ik vertrouw en waar ik van op aan kan. Afstand is geen probleem. Dit bedrijf lost 8 van de 10 zaken online op middels hulp op afstand. Onze PC's lopen zo weer sneller beter en kunnen meer data aan. Ook op social media vlak is er kennis in huis bij EKPC. Zo kan ik me als ondernemer blijven focussen op waar ik goed in ben. Met de lusten maar op PC gebied minder en minder lasten. Zo heb ik het graag. Ik neem aan u ook?

Beoordeeld op 10 januari 2015

Jan Lammers

adequaat weet waar hij over praat, ben zelf geen pc analfabeet, maar als er iets voorkomt waar ik niet uit kom bel ik EKPC 100% dat als hij weggaat dat het klaar is

Beoordeeld op 10 januari 2015

Ingrid

Ik gebruik de hulp op afstand en het werkt geweldig zo,je kan altijd zeggen wat je wilt hebben.super

Beoordeeld op 30 december 2014

Lucas Berends

Ik had problemen met de laptop na veel overwegingen heb ik de laptop naar EKPC gebracht. na controle blijkt de harde schijf kapot was, op advies van Ernst een nieuwe schijf gehaald deze is vervangen en alle data is er op terug gezet zover dit mogelijk was
van de kapotte schrijf heeft hij van de tweede partitie nog een externe harde schijf kunnen maken.
Alles draait weer en mijn belangrijkste mail heeft Ernst gelukkig terug kunnen halen EKPC is voor mij een bedrijf waar je goedkoop en vooral vertrouwelijk je pc of laptop kan laten repareren.
Ook heeft hij enorm meer tijd aan mijn laptop besteed dan hij in gedachten had maar de prijs is zoals af gesproken
hetzelfde gebleven.
EKPC is een echte aanrader voor U als U computer problemen heeft.
nogmaals bedank Ernst

Beoordeeld op 24 december 2014

antje warrink

Ernst is geweldig:
snelle reactie en betrouwbaar. Levert zeer goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Kortom zeer aan te bevelen!

Beoordeeld op 19 december 2014

Annie Verschoor

Super geholpen, snel en goed. Ben blij met EKPC echt een aanrader.

Beoordeeld op 18 december 2014

Petra Anslijn

EKPC heeft mijn computer probleem feilloos opgelost.Ik zal hem ook zeker bij anderen aanraden.Het is bellen....afspraak maken en probleem verhelpen....mooier kan het niet en ook nog eens voor weinig geld.

Beoordeeld op 15 december 2014

M Reuvers

Computerproblemen? Zoek niet verder. Ernst heeft onzettend veel kennis en praktische know-how waarmee hij je computer snel weer maximaal laat presteren.

Zijn passie is mensen helpen en dat kun je terugzien in de tarieven, die zijn eigenlijk belachelijk. Helemaal als je kijkt naar de achtergrond van Ernst qua opleiding en werkervaring. Wanneer je een professional van hetzelfde niveau zou willen inhuren ben je een veelvoud kwijt.

De computer check-up kan ik iedereen aanraden en ben ik razend enthousiast over. Omdat je pc snel blijft presteren en het grotere problemen voorkomt. Je hoeft er niet de deur voor uit en Ernst is flexibel met een afsrpaak inplannen. No-brainer!

Beoordeeld op 24 september 2014

Rowell

Erg fijn om mee samen te werken. Denkt goed mee en legt alles duidelijk. Zeker een aanrader!

Beoordeeld op 15 september 2014

Anoushka Cloppenburg

Erg tevreden. Verstand van zaken betrouwbaar en snel. Heeft mijn computer weer helemaal perfect laten werken en dat allemaal op afstand. Aanrader! Als ik cijfer moest geven geef ik t een 10. Top!

Beoordeeld op 10 juli 2014

Toon 21 volgende recensies

Terug naar EKPC.