PC Dokter Friesland

Servicebedrijf in Franeker

Beoordeel servicebedrijf

1 recente beoordeling

Beoordelingen PC Dokter Friesland

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies PC Dokter Friesland

Bekijk in totaal 106 recensies:

Een dramatisch ding wat ik al bijna geen computer meer durfde te noemen draait na ingrijpen van de PC Dokter weer helemaal goed. Ze stelden zeer snel de juiste probleemdiagnose en losten alle mankementen via computerhulp op afstand in no-time op. Heel blij mee! En voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten.

Beoordeeld op

Uitstekend werk geleverd, prijs meer dan waard. Prettig in omgang en zeker ter zake kundig.

Beoordeeld op

Aan te raden. Goede professionele helpdesk.

Beoordeeld op

Nadat m'n systeem vanuit Windows 8 een update kreeg naar W 8.1 "liep" het systeem niet lekker meer. Nadat Jan de PC nakeek, loopt 't allemaal weer fris en fruitig. Complimenten voor veel geduld en ik kan de PC Dokter Friesland bij iedereen van harte aanbevelen.

Beoordeeld op

Uitstekende service verleend. Prettig contact. Windows 8.1 probleem op een professionele wijze snel en goed verholpen.

Beoordeeld op

Mijn laptop herkende niet meer mijn wachtwoord. Super geholpen! Probleem opgelost door duidelijke uitleg en veel geduld.
Zeker een aanrader!!!

Beoordeeld op

Belde voor een probleem omtrent windows verkenner maar er zijn uiteindelijk een stuk of 4 problemen opgelost waaronder het installeren van de juiste drivers. Mijn computer werkt weer super/snel!

Beoordeeld op

Top ! Een PC kundig van een ongekend hoge niveau. Super hoor ! Als U dit bedrijf inschakelt voor uw Computer probleem , Kunt u 100 % zeker zijn dat uw probleem wordt opgelost.Wat een begrip , kennis en deskundigheid !

Beoordeeld op

Ben op een goede en correcte manier geholpen. De helpdesk had bijzonder veel kennis. Het probleem is opgelost en alles is op een duidelijke manier aan mij uitgelegd. Vakmensen. Een dikke tien.

Beoordeeld op

Een zeer prettige helpdesk ervaring die ook de klant laat praten.
We zijn samen tot een oplossing gekomen om het politie virus te verwijderen, en dat is wat ik wilde.
Ben dankbaar voor het oplossen van het probleem en zal zeker bij een volgend probleem weer contact opnemen.

Beoordeeld op

jan heeft me perfect geholpen

Beoordeeld op

Ook ik had dit vervelende politie virus op mijn trouwe pc'tje. Door alle goede referenties toch maar een poging gewaagd om te bellen. Maar het is inderdaad waar. Je word erg goed geholpen en tussentijds krijg je ook nog een consult van psycholoog Jan. lol. Dankje jan Erg goed geholpen. Je verstaat je vak.

Beoordeeld op

Een politievirus deed mijn laptop de das om. Echter heeft Jan mij zeer vakkundig, snel en met een vriendelijke toon geholpen.
Bedankt voor je hulp daarnaast is het dus een aanrader om Jan te bellen voor je computer problemen.

Beoordeeld op

Snelle, vriendelijke service, klant- en oplossingsgericht.
Aan te bevelen aan anderen met computerproblemen (zoals virussen).
Kan pas oordelen over kloppende prijs als telefoonrekening binnen is. Wel duidelijkheid over kosten belminuten.

Beoordeeld op

Ik had het politievirus op mijn pc. Jan van de helpdesk heeft mij vakkundig en stap voor stap, door alle stappen heen geloodst. Daarna heeft hij met hulp op afstand het virus van mijn pc verwijderd. Pc is nu niet alleen opgeschoond maar ook veel sneller. Een vakkundig en betrouwbaar adres.

Bedankt Jan!

Groet,
Alexandra

Beoordeeld op

Ik had het 'politievirus' op mijn laptop en had zelf al van alles geprobeerd. zonder resultaat. Het probleem is heel professioneel opgelost, ondanks alle tegenwerpingen van mijn computer. hierdoor duurde het wel langer, maar daardoor had ik het nooit zelf kunnen oplossen. Zeer goed geholpen tegen een aantrekkelijke prijs!

Beoordeeld op

De PC Dokter heeft me super goed geholpen om een wachtwoord uit de computer te halen.
Tevens heb ik ook een nieuwe versie van
Windows 7 geïnstalleerd gekregen. Service is echt bijna niet meer van deze tijd! Kan de PC Dokter iedereen aanbevelen die een probleem met Windows ervaart!!
Bedankt!!!!

Beoordeeld op

Ook hier een beoordeling. Zeer goed geholpen zo laat nog op de avond. Computer weer helemaal in orde en ook nog een leuk gesprek.
Bedankt Jan!

Beoordeeld op

Politievirus heb ik m.b.v. PC active stapsgewijs weten te omzeilen. Alleen om het virus uit mijn computer systeem te krijgen heb ik deze helpdesk gebeld. Jan heeft mij op een zeer vriendelijke manier d.m.v. "pc op afstand bedienen" alles opgeschoond. Virus verwijdert. Ik ben meer wijzer geworden over de PC. En hij is vele male sneller geworden. Bovendien wist ik wat het mij maximaal zou kosten en dat is het dubbel en dwars waard geweest. Bedankt Jan. Ik ben weer super blij. Caroline.

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar PC Dokter Friesland.