Connect & Go

Servicebedrijf in Gorinchem

Beoordeel servicebedrijf

2 recente beoordelingen

Beoordelingen Connect & Go

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Connect & Go

Bekijk in totaal 6 recensies:

Heel net bedrijf. Ik ben een paar dagen met een kapotte laptop langs geweest. Mijn computer zat vol met virussen en het systeem was vreselijk traag. Ik heb gevraagd of ze misschien de computer opnieuw worden installeren en een back up te maken van mijn bestanden. Dat is heel netjes gebeurd en ik had de volgende dag mijn pc al weer terug. En de kosten zijn vreselijk laag.

Beoordeeld op

In juni 2016 bracht ik mijn computer bij deze ondernemer in Gorinchem. Mijn opdracht was: "Back-up doet het niet meer". Na een paar dagen kreeg ik bericht dat de computer klaarstond. Ik haalde deze op en betaalde aan de balie € 67 voor de reparatie. Ik vroeg aan de jongeman achter de balie of de back-up het nu goed deed. Hij wist het niet maar vermoedde van wel omdat de computer klaarstond voor retour. Toen ik thuis kwam kon ik nog steeds niet back-uppen en belde dit door aan deze ondernemer. Via een rechtstreekse verbinding probeerde hij de back-up in orde te krijgen maar dat lukte (na 3 uur zoeken!) nog steeds niet. Enkele dagen daarna kreeg ik een factuur van circa € 83 omdat zij zo lang bezig waren geweest met de reparatie. Ik weigerde die te betalen omdat ik niet wilde betalen voor hun onkunde op computergebied. De eigenaar zei daarop dat hij de factuur wel zou verscheuren en dat ik niet meer terug hoefde te komen omdat ik nooit tevreden was te krijgen (?) terwijl zij zó hun best hadden gedaan voor mij. Ik heb een jaar lang dus geen back-ups gemaakt tot ik vorige week vrijdag (op een tip) een deskundig iemand naar de computer liet kijken omdat ik een probleem had met de opslag van Word-bestanden. Dat heeft hij opgelost (hij vond een fout in de AVG software) en aan het eind vertelde ik hem mijn ervaringen met deze ondernemer en dat de back-up nog steeds niet werkte. Hij wilde er wel even naar kijken.
Hij was nog geen 2 minuten bezig toen de back-up het weer deed. Ik was zo blij dat ik hem 33,5 % meer betaalde dan hij mij vroeg (want zijn tarief lag stukken lager dan dat van deze ondernemer). Met veel mensen heb ik het afgelopen jaar mijn ervaringen met deze ondernemer besproken en diverse keren hoorde ik dezelfde ervaringen (ondeskundigheid). Dus nooit meer deze ondernemer voor mij!

Beoordeeld op

Reactie op recensie
Verhaal zit iets anders in elkaar, dat klant, hij wilde dat we eerst alle bestanden gingen organiseren alles stond er wel 10 keer op en er zat totaal geen structuur in. De klant wilde de bestanden op een dusdanige manier hebben dat er bijna niet was te backuppen. Iedere keer als we de bestanden hadden neer gezet zoals hij het wilde was het toch weer niet in orde volgens hem. Er stond 2 keer een besturingssysteem op de PC en noem maar op. Als we dan uitleg gaven was het eerste dat hij zei. Ik snap het toch niet. Het mocht nooit wat kosten. Ik vind het ongepast om dan nu zo na te trappen omdat wij een hele waslijst hebben in ons klanten systeem met hoe wij deze klant hebben willen helpen maar dat gewoon niet lukte omdat deze klant nooit tevreden was en zijn standaard antwoord was "Ik snap het toch niet"

Gebeld met Connect & Go ivm problemen met mijn computer en kon deze de zelfde dag nog langsbrengen. ruim binnen de aangegeven tijd kon ik mijn computer weer ophalen en waren alle problemen verholpen. in één woord geweldig!

Beoordeeld op

Zeer slecht geholpen. Afspraken niet nakomen. Facturen met extra kosten na half jaar doorbelast.

Beoordeeld op

prima geholpen, niet teveel geld en ze denken mee met je portemonnee

Beoordeeld op

Vriendelijk, behulpzaam en goed gekwalificeerd personeel.

Beoordeeld op

Terug naar Connect & Go.