PC Consultance

Servicebedrijf in Heiloo

Beoordelingen PC Consultance

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies PC Consultance

Bekijk in totaal 62 recensies:

Sinds twee weken bellen we met VOIP en kunnen het iedereen aanraden. De service en snelle handelen van deze ondernemer maken het compleet. Kortom: Wij geven jullie 5 sterren.

Beoordeeld op

Prima Service

Beoordeeld op

Ik had gebeld vanwege problemen met mijn inmiddels vorige IT dienstverlener.
Ik werd pas na 2 dagen teruggebeld met excuus dat het druk was. Toch maar de firma PC Consultance uitgenodigd en verteld over onze inmiddels ex-ict dienstverlener.

Deze firma verkocht mijn bedrijf onnodig dure spullen die we niet gebruikte voor het doel. Het heeft ons duizenden euro's onnodig geld gekost maar Johan van Haerlem zorgde in een middag voor overzicht en kostenbesparing!

We konden onnodige apparatuur saneren, een beheersbaar kleine server kopen en ook meteen honderden euro's besparen per maand op onze telefoonkosten met VOIP. We zijn nog maar een paar maanden klant maar het bevalt nu al beter als de vorige. Niet altijd de allergoedkoopste, maar doen erg hun best en dan mag het ook wel iets kosten denk ik...

Beoordeeld op

Wat een supersnelle en allesomvattende service! Johan is verschillende keren langsgekomen en was tot s'avonds laat in de weer om te helpen mij zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen na de crash van mijn laptop. Ik ben een heel tevreden klant.

Beoordeeld op

Uitstekend service.
Bij elk probleem word mij uitvoerig uitgelegd.

Beoordeeld op

Mijn iMac 27 was compleet gecrashed, deed niets meer. Binnen een aantal uur een nieuwe SSD Disk er in, geheugenupgrade gehad naar 8 GB. Mijn iMac is sneller als toen ik 'm nieuw kocht.

Beoordeeld op

Johan komt al jaren bij ons/mij om de computerzaken in orde te houden, en te repareren wanneer er iets aan de hand is.

Altijd snel en prettige hulp, ik ben zeer tevreden.

Beoordeeld op

Mijn KPN Modem gaf onafdoende wifi signaal door ons huis, ook waren er diverse problemen met het netwerk en de computers.
Johan bezocht ons snel en loste de problemen op met een nieuwe, krachtige wifi router en kon ook boven met behoud van onze Timecapsule een wifinetwerk maken voor op zolder.

Beoordeeld op

Mijn laptop was ontzettend traag, windows opstarten en programma gebruiken werd een terging. Johan kwam ter plaatste kijken of dit het internet was of de laptop zelf. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kreeg meerdere keuzes in hoe goed ik mijn laptop c.q internetverbinding kon laten opknappen.

Inmiddels werkt de laptop top en de internetverbinding is ook met een kleine ingreep stukken beter.

Beoordeeld op

We hadden een storing met KPN, Johan stond dezelfde ochtend op de stoep met een tijdelijke verbinding zodat wij gewoon door konden werken. Ook de telefoon bleef hierdoor werken. Johan wist KPN te bewegen het snel op te lossen waar wij dit niet voor elkaar kregen. Handig zo'n mannetje.
Kosten vielen ons mee, Hij was er 3 uur, maar hij rekende 2,5 uur dus de telefoontjes van klanten niet meegerekend. Netjes!

Beoordeeld op

Mijn imac werkte niet meer, de machine heeft groot onderhoud gekregen en is schoongemaakt van binnen en buiten. Met een geheugenupgrade erbij werkt de machine weer naar behoren! Dank.

Beoordeeld op

Johan van PC Consultance gaat snel en adequaat te werk. Problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon en verbeteringen komen er voor in de plaats. Ga zo door !!

Beoordeeld op

Op ultra korte termijn in een weekend , volledig vastgelopen Imac van Apple weer volledig werkend en snel gemaakt. Kapotte SSD schijf , waardoor allerlei schijfcorrupties waren ontstaan vervangen en geïnstalleerd. garantie van de SSD geregeld.
Kon de Imac op zondag geheel en al werkend ophalen.
Enkele dagen later nazorg aangeboden via mail.
Ik ben weer een tevreden mens.
Chapeau!

Beoordeeld op

PC Consultance levert ons sinds een paar jaar diensten, we zijn klein begonnen met wat ondersteuning en een printer. Naargelang van tijd is er een prettig zakelijk contact opgebouwd en hebben Johan en zijn collega's ons nieuwe kantoor voorzien van computers, printers en een volwaardig bedraad -en draadloos netwerk. Dubbele backups en al onze e-mail diensten van onze webshops lopen via hun "cloud" e-mail systeem met een aparte backup. We kunnen dus altijd overal mailen en het is synchroon! Dus nooit meer mails 4 keer wissen van verschillende apparaten. Kijk gerust eens op onze website: www.kitec.nl of www.horecagrootkeukenshop.nl

Beoordeeld op

Wij zijn erg tevreden met de service. Als er wat is wordt je altijd snel en vriendelijk geholpen. Vandaag een probleem met de email en Johan heeft er meteen alles aangedaan om dit op te lossen, heel fijn!

Beoordeeld op

Kwaliteit en goed contact met opdrachtgevers vind ik belangrijk in mijn eigen dienstverlening. Datzelfde biedt PC Consultance: Johan zorgt op een prettige manier voor een professioneel en snel netwerk voor mijn Apple-apparatuur.

Beoordeeld op

Afgelopen donderdag grote paniek!
Mijn NAS netwerksysteem en iMac waren niet meer vooruit te branden na de update van OSX Mavericks. Dus na diverse eigen pogingen PC Consultance gebeld. Ik wilde graag een herinstallatie of de upgrade ongedaan maken.
Ik voorzag vele uren werk, maar na 2 aanpassingen op mijn iMac en een aanpassing op mijn NAS opslag was het allemaal weer zoals vanouds heerlijk snel. En dat binnen een uur!

Johan, bedankt het scheelde me weer onnodig werkvertraging door het snelle schakelen.

groeten van Marco (bangzoom!)

Beoordeeld op

Johan en zijn team regelen hier alles, computers, wifi, netwerkscheiding voor mijn klanten met draadloos wifi, telefoon, pinapparaat en verbinding camerabeveiliging, website, e-mail en ook in het weekend op zaterdagavond, als bedrijf zijn we 6 dagen open en kan dus kunnen we vaak alleen op (zaterdag)avond het onderhoud (laten) plegen. Altijd naar tevredenheid en bij de weinige storingen weet hij altijd raad. Johan toppie, ga zo door!

Beoordeeld op

Johan heeft bij ons de telefonie geregeld zodat we van KPN af waren. Sinds we weg zijn bij KPN en klant zijn bij Johan werkt alles echt geweldig. Allerlei extra mogelijkheden zoals doorschakelen en meldingen. Top !

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar PC Consultance.