ICT Katwijk BV

Servicebedrijf in Katwijk aan Zee

Beoordeel servicebedrijf

6 recente beoordelingen

Beoordelingen ICT Katwijk BV

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies ICT Katwijk BV

Bekijk in totaal 19 recensies:

Jaap Nijgh

Na probleem met de PC snel en deskundig geholpen !
Dit bedrijf weet wat service is. Superbedankt.

Beoordeeld op 14 januari 2022

Linda Ouwehand

Wij maken al jaren gebruik van de service van ICT Katwijk met grote tevredenheid. Er wordt maatwerk geleverd, op een fijne manier meegedacht, oplossingen aangereikt als je belt met een vraag. Er wordt indien nodig op korte termijn tijd vrijgemaakt. Wij zijn als gezin heel tevreden. Ondertussen hebben ook onze dochters voor school een laptop nodig en maken gebruik van de service van ICT Katwijk. Fijn is dat de laptop volledig klaar voor gebruik geleverd kan worden. Wij zijn heel blij met een deskundig ICT'er in de buurt.

Beoordeeld op 04 januari 2022

Peter van Boxcel

Zeer goed bedrijf.

Staan altijd klaar en helpen je altijd.
Heb nu nieuwe laptop bij hen gekocht, keurig alles overgezet en geen vraag is teveel.
Nemen alle tijd voor je en leggen alles goed uit.
Zeer aan te bevelen.

Beoordeeld op 17 november 2021

J. de Nooijer

Alles is volgens afspraak geleverd, geïnstalleerd en getest. Ook kleine aanpassingen werden op locatie uitgevoerd. Een probleem werd, na een crash, op afstand keuring opgelost. Uitstekend werk! Aan te bevelen.

Beoordeeld op 25 juli 2021

Dirk van Voorst

Fantastisch. Ik kreeg ICT Katwijk door van De Wit orgels. Zijn specialisten mbt Hauptwerk zei men. Geen woord van gelogen. Advies mbt hardware was prima. Zeer snel conform afspraak geleverd incl allerlei installaties.
Je bent er altijd welkom (zelfs voor een kop koffie).
Je kunt dan ook even op het orgel spelen en zo beoordelen of je een bepaalde sampleset wit aanschaffen.
Aanrader!!!

Beoordeeld op 12 november 2020

Dian Labrujere

Geweldige service. Staan altijd direct voor je klaar en er wordt vakkundig gewerkt. Super snelle hulp bij problemen en levering van producten. Wat ik geweldig vind; is het persoonlijke contact. Dat waardeer ik zeer.

Beoordeeld op 24 september 2020

Sam van der Meij

Ik was op zoek naar Hauptwerk virtuele kerkorgels. Tip van een kennis leidde naar dit ICTbedrijf, dichtbij en zeer toegankelijk. Product werd ter plaatse gedemonstreerd. Binnen 1 dag de offerte binnen, nota bleef binnen de raming. Zeer deskundige, snelle plaatsing; alles werkt. Prima nazorg ook. Prettig contact.

Beoordeeld op 16 juni 2020

Bollenstreeksolar

Snelle responsetijd en prima service.
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en dienstverlening van ICT Katwijk

Beoordeeld op 17 januari 2020

Rina van Duijn

Ben zeer tevreden over mijn aankoop bij ICT Katwijk. Al mijn bestanden zijn vakkundig overgezet naar mijn nieuwe laptop en verder gebruiksklaar gemaakt. Voor een goede service kan ik altijd bij ICT Katwijk terecht.

Beoordeeld op 28 januari 2019

J.W. van den Berg

De laatste tijd steeds meer tegen het probleem van te weinig geheugen aangelopen. ICT Katwijk gemaild.
Ik kreeg per omgaande heldere en duidelijke oplossingen aangeboden. Ik maakte mijn keuze en binnen twee dagen was mijn probleem opgelost voor een eerlijke prijs! Top!

Beoordeeld op 30 mei 2018

Jade immobilien GmbH

Na bijna 1 jaar problemen met het opstarten en werken met mijn Lap-top deze voor een second-opinion naar deze ondernemer gebracht.

Zelfs op 2e Pinksterdag werd telefoon opgenomen. Kon hem de volgende dag om 9.00 uur brengen.

Een dag later kon ik hem weer ophalen en .....
hij werkt weer als een zonnetje.

Wat een genot .

Een aanrader !!

Beoordeeld op 08 juni 2017

Guido de Graaf

Deze ondernemer levert goede en snelle service. Voor installatie van Windows hebben zij mij uiteindelijk meer service geboden dan waarvoor ik heb betaald. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf.

Beoordeeld op 15 mei 2017

Ineke v/d Scheer van Oevelen

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf snelle en goede service kan het iedereen aan bevelen zeer klantvriendelijk

Beoordeeld op 27 april 2017

Nico Schouten

ictkatwijk is en super hulpvaardig ict bedrijf , ze werken snel en goed en stoppen pas als je probleem echt is opgelost. Ook een afspraak is snel gemaakt.
Met volle overtuiging een dank je wel, ga zo door

Beoordeeld op 27 april 2017

Mina Beekman

Heel vriendelijk en vakbekwaam


Ik ben heel blij met ICT Katwijk.. Nooit is iets er iets teveel gevraagd,Hugo is niet eerder tevreden dan dat alles 100% werkt. Ik ben heel blij met jullie

Mina Beekman

Beoordeeld op 06 april 2017

Martin van Duijn

Ik heb nu zowel zakelijk, als prive, met ICT Katwijk te maken gehad. Het bedrijf biedt een snelle en goede service. Eerder bij een concullega in Katwijk teleurgesteld. ICT Katwijk was goedkoper, zorgvuldiger en sneller! Binnen 1 dag was mijn Asus-laptop hersteld (BIOS update en Windows 10 opnieuw geinstalleerd). Ik ga nergens anders meer heen bij IT-vraagstukken.

Beoordeeld op 17 maart 2017

Jack de Jonge

Beste Hugo, bedankt voor de goede service! Je hebt een prima computer geleverd!!!

Beoordeeld op 27 februari 2017

Hans Roest

Snelle reactie goede service en vriendelijk personeel

Beoordeeld op 22 april 2014

Marion De Winter

goede service en snelle levering !!

Beoordeeld op 22 april 2014

Terug naar ICT Katwijk BV.