Upgreatest

Servicebedrijf in Laren (NH)

Beoordeel servicebedrijf

170 recente beoordelingen

Beoordelingen Upgreatest

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Upgreatest

Bekijk in totaal 784 recensies:

Carin Verheuvel

Ik kreeg de gouden tip om met mijn trage iMac naar Upgreatest te gaan. Blij met de geboden snelle service en het resultaat. Weinig mensen hebben verstand van Apple. Maar hier zit je op het goede adres. Bedankt!

Beoordeeld op 28 augustus 2021

hans staller

Wat een fantastisch professioneel bedrijf. Uiterst behulpzaam en direct bereikbaar. Ik kon mij geen betere begeleiding na de vakkundige installatie van SSD schijf en extra geheugen wensen.
Dit bedrijf en de vriendelijke en geduldige maar ook super adequate ondersteuning verdient eigenlijk meer dan 5 sterren! Chapot

Beoordeeld op 25 augustus 2021

Henk Salij

Alles zeer snel en correct afgehandeld. betrouwbaar bedrijf. Adres had ik van een advertentie in het blad Icreate.

Beoordeeld op 24 augustus 2021

Ronald J.H.

Een kundig en snel uitgevoerde upgrade van mijn iMac uit 2015.
De vervangen trage HD is vervangen door een supersnelle SSD en voor een zeer schappelijke prijs.

Beoordeeld op 17 augustus 2021

Patti

In 1 woord: wow! In heel veel meer woorden: niets dan goeds over UpGreatest. Vooraf werd mij met engelengeduld en zeer veel kennis op een begrijpelijke manier uitgelegd wat er aan de hand was met mijn iMac (een oudje uit 2012) en hoe dit probleem verholpen kon worden (met een SSD schijf). Ik wilde ook nog extra geheugen kopen, was niet nodig werd gezegd dus ze smeren je ook niets aan. Ook werd goed uitgelegd wat ik de komende tijd nog kan en mag verwachten van m'n iMac. Binnen een paar dagen vond de afspraak al plaats (vandaag). oude schijf eruit, nieuwe erin en m'n iMac draait als een zonnetje (sterker nog: zo snel was ie niet eens toen ik m kocht). Bij een redelijk zwaar spelletje van m'n dochter begon voorheen de ventilator nogal rap en hard te blazen, nu niet meer. Nul spijt dat ik UpGreatest heb ingeschakeld. Alleen spijt dat ik het niet eerder deed. Dank jullie wel!

Beoordeeld op 09 augustus 2021

M.Jungen

Professioneel bedrijf. Snel en correct. Goede service en tips.
Imac werkt nog beter als een nieuwe!
Volgende keer wederom Upgreatest!

Beoordeeld op 15 juli 2021

Janine

Vakkundig en snel is er een nieuwe 1 TB SSD op m'n trage iMac geïnstalleerd. Ik ben superblij. Hij reageert weer lekker snel en zoals het hoort, had ik veel eerder moeten laten doen. Hele aardige man die heel goed en duidelijk uitleg over de procedure gaf. Dit bedrijf is absoluut een aanrader! De prijs vind ik ook in verhouding, is volgens mij ook de gangbare prijs die er gerekend wordt. In de periode voor de installatie had ik nog wat vragen waar adequaat op werd gereageerd en ook de voorbereiding voor de migratie werd duidelijk uitgelegd.

Beoordeeld op 09 juli 2021

Piet van Hoek

Mijn oude iMac (mid 2010)is sneller dan ooit. Het is alsof je overstapt van een dafje in een formule 1 wagen.

Beoordeeld op 03 juli 2021

Tim

Onwijs fijn en goed geholpen door Casper! Het fijne was dat de upgrade thuis werd uitgevoerd. Mijn iMac uit 2011 is nu met een SSD en twee keer zoveel werkgeheugen sneller dan ooit.
Contact over het plannen van de afspraak was ook zeer gemakkelijk en snel.

Beoordeeld op 12 juni 2021

Ivo

Ik zat al tijd te werken met een trage Macbook Pro uit 2012 en werd het nu echt zat. Ik wilde eerst een nieuwe kopen, maar kwam toen bij UPGreatest terecht. Hier duidelijk uitleg gekregen over wat een SSD inbouw voor mijn Mac zou betekenen en snel een afspraak gemaakt. De kosten zijn aanzienlijk minder dan de aanschaf van een nieuwe en ben de verwachtingen zijn boven hetgeen ik dacht. Echt top geregeld doordat men aan huis komt.

Beoordeeld op 10 juni 2021

Geert

Bestelling, uitvoering en betaling volledig naar tevredenheid! Na de voorspoedige installatie werkt alles prima. Ik ben zeer content! Compliment aan Upgreatest!!!

Beoordeeld op 20 mei 2021

Elli Blokker

Het plaatsen van SSDkaart en meer geheugen is prima verlopen. Er gaat een wereld voor mij open wat betreft de snelheid waarmee ik nu met Photoshop kan werken. Bedankt Chiel!

Beoordeeld op 12 mei 2021

Rik Schaafstal

Alles prima geregeld volgens afspraak, op het laatste moment wijzigen was geen probleem.Flexibele jongens. Gedegen adviezen.

Beoordeeld op 10 mei 2021

Tamara

Ik heb door Upgreatest mijn fusion drive in mijn iMac laten vervangen voor een ssd en daarnaast het geheugen laten upgraden. Ging heel vriendelijk, deskundig en was snel geregeld. Bedankt voor de goede service!

Beoordeeld op 07 mei 2021

Wim Geul

Zeer tevreden, een aanbeveling en complimenten waard! Zeer deskundige, zorgvuldige en nette technicus. Binnen 30 min. was mijn harddisk vervangen door een nieuwe modernere.

Beoordeeld op 07 mei 2021

Robert Beekink

Goed contact en snelle communicatie.
De kwaliteit van leveren en de snelheid zijn heel fijn.
De persoon die het werk uitvoert is deskundig en efficient.
Heel erg tevreden!

Beoordeeld op 05 mei 2021

John Dols

het was mijn tweede 27 inc iMac en evenals de eerste keer voortreffelijk gewerkt, me ook nog geholpen met kleinigheden

Beoordeeld op 04 mei 2021

Henk

Afspraak maken kon niet direct maar daarna prima geholpen. Fusion drive met opstartproblemen in Mac Mini (laat 2014) laten vervangen door SSD.

Beoordeeld op 04 mei 2021

Caroline

Via via bij Upgreatest gekomen. Voordat we besloten wat te doen met onze iMac uit 2009 die telkens vastliep, hebben we meerdere malen gebeld en gemaild met Upgreatest. Geduldig, kundig en klantvriendelijk te woord gestaan. Niets werd opgedrongen. Met een SSD upgrade voor onze iMac, kunnen we probleemloos aan de slag. Prima service, prima prijs, prima bedrijf!

Beoordeeld op 03 mei 2021

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Upgreatest.