PC GARANT

Servicebedrijf in Leeuwarden

Beoordeel servicebedrijf

3 recente beoordelingen

Beoordelingen PC GARANT

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies PC GARANT

Bekijk in totaal 76 recensies:

Peter Hoeben

Zeer tevreden over PC Garant. Vooraf duidelijke prijsopgave. Zeer vakkundig en klantvriendelijk adres voor computerhulp/-reparatie.

Beoordeeld op 23 september 2022

Joop en Luci

Snel geholpen, goede service, we zijn dik tevreden

Beoordeeld op 08 mei 2022

g l koudenburg

Plezierig geholpen. Zowel de Imac als de HP laptop lopen weer als een trein. De laptop is geheel schoongemaakt en van nieuw besturingssysteem voorzien, waarbij ook nieuwe SSD kaart is geplaatst. Dit alles tegen zeer aanvaardbare kosten. Voor mij een aanrader.

Beoordeeld op 27 december 2021

C. Kooistra

Laptopscherm van mijn Lenova computer was kapot. Scharnier was kapot gegaan. Na diagnose, was de laptop zo gemaakt, dat ik deze weer beter dan toen ik de laptop bracht, kon gebruiken. Ondertussen was het nieuwe omhulsel van het laptopscherm besteld. Na binnenkomst heb ik s middags de laptop gebracht en kon ik de laptop s avonds weer ophalen. Pas toen hoefde ik te betalen. Erg tevreden met het resultaat.

Beoordeeld op 11 maart 2020

r. koldijk

Goede service, kennis van zaken. Heeft iedere keer onze problemen heel goed opgelost. Zeer tevreden!

Beoordeeld op 06 januari 2020

Sjors

Ik heb voor de 2e keer mijn 8 jaar oude laptop naar Jort gebracht. De 1e keer omdat de laptop erg traag werd. De 2e keer omdat er een virus was binnengeslopen. Beide keren ben ik geweldig geholpen. De 2e keer heeft Jort behalve dat hij het virus heeft verwijderd ook een SSD ingebouwd. De computer is nu echt supersnel en draait als een tierelier. Voor de oude harde schijf had Jort een prima oplossing. Hij heeft de oude schijf in een back up apparaatje geplaatst. De kosten waren echt alleszins redelijk.

Beoordeeld op 22 januari 2019

J.W. Brans

Perfecte service voor een eerlijke prijs. Kom hier zeker terug.

Beoordeeld op 25 november 2018

Maurice

Ik ben erg tevreden met PC Garant. Als bedrijf heb ik een bedrijf nodig dat bij nood direct kan handelen. Dat doet PC Garant: midden in het weekend werd een acuut probleem opgelost, zodat ik zondagavond weer verder kon werken. Top bedrijf!!

Beoordeeld op 23 november 2018

L.Schonenburg

Smiddags 14:00 gebeld kon gelijk terrecht s'avonds 21:00 werd ik gebeld dat de laptop klaar was. Gelijk opgehaald.. werk weer top .. erg blij een echte aanrader . Dhr Kiestra is vriendelijk en naar mijn mening erg bekwaam in zijn vak gebied, maakt duidelijke afspraken goede service.. Ben een zeer tevreden klant. Vr gr L.Schonenburg

Beoordeeld op 21 november 2018

Raymond

Onlangs was ik bezig om een pc in elkaar te zetten totdat bleek dat mijn koelpasta op was. Na snel contact kon ik kosteloos diezelfde avond nog wat koelpasta ophalen.
Super!

Beoordeeld op 21 november 2018

Harry

Ruim twee jaar geleden al eens een lovende review geplaatst over een pc die Jort voor € 60 had gerepareerd, terwijl dat elders honderden euro’s moest kosten. Die pc hebben we nu door Jort laten voorzien van een supersnelle SSD-schijf. Dat werkt helemaal geweldig.
Familie is inmiddels ook naar tevredenheid klant bij Jort. Wat zijn wij blij met zo’n deskundig en betrouwbaar computerbedrijf. We raden iedereen met computerproblemen PC Garant aan!

Beoordeeld op 25 september 2018

Eeltje

Deskundig, prijs / kwaliteitsverhouding, goed en goedkoop. Aanrader ook voor scholen e.d.

Beoordeeld op 08 november 2017

Dominique van der Pol

Super service!
Vriendelijke meneer, kon er meteen terecht en na anderhalve dag kon ik mijn laptop weer ophalen.
En hij laadt ook weer op.
Zeker een aanrader om heen te gaan voor een laptop reparatie.

Beoordeeld op 26 september 2017

janneke

Superblij !!!
M'n gecrashte mac doet het weer :-D lijkt wel als nieuw !
Bedankt

Beoordeeld op 12 juni 2017

Ivonne

Zeer servicegericht! Het beeldscherm van mijn laptop ging stuk. Ik had deze echt nodig. Ik kon gelijk komen en de volgende dag kon ik de laptop weer met nieuw scherm halen. Als nieuw! Voor een goede prijs!

Beoordeeld op 20 maart 2017

Margriet

Niets dan lof voor PC Garant. De afgelopen tijd een heel traject doorlopen. Jort heeft mijn zieltogende PC tot het laatst toe bijgestaan met deskundig onderzoek, reparatie, vervanging van onderdelen tot het echt niet meer ging. Toen kreeg ik een aanbieding van een nieuwe pc, een goede occasion, die nu draait als een tierelier, voor een heel schappelijke prijs. De vervangen onderdelen nam hij terug. Tenslotte nog goed geholpen met hulp op afstand, vriendelijk geduldig en duidelijk .Dit kostte wat meer tijd dan achteraf nodig bleek, dit werd niet in de kosten verrekend. Kortom ik ben heel tevreden over PC Garant !

Beoordeeld op 17 maart 2017

Janneke

M'n externe harde schijf, met daarop heel veel belangrijke zaken had er geen zin meer in ... vreselijk, vooral omdat er veel foto's/films van een kleinkind op staan, maar ook heel veel documenten, afbeeldingen die ik dagelijks gebruikte.
PCgarant gebeld en ja, ik kon de schijf brengen - een dag later kon ik de schijf weer ophalen en had ik, voor zover ik het nu kan bekijken - het meeste weer terug. Wat een vreugde!!
En nu zorgen dat alles voortaan dubbel wordt bewaard.

Beoordeeld op 15 februari 2017

Dirk

Top bedrijf

Beoordeeld op 27 januari 2017

Gerja

Nu 2x gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf. Ben zeer tevreden. Eerste keer toetsenbord vervangen van laptop en nu deze week een kabel naar het beeldscherm. Vind hem erg schappelijk in de prijs.

Ga zo door!

Beoordeeld op 18 november 2016

Toon 21 volgende recensies

Terug naar PC GARANT.