PC GARANT

Servicebedrijf in Leeuwarden

Beoordeel servicebedrijf

8 recente beoordelingen

Beoordelingen PC GARANT

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies PC GARANT

Bekijk in totaal 71 recensies:

Ik heb voor de 2e keer mijn 8 jaar oude laptop naar Jort gebracht. De 1e keer omdat de laptop erg traag werd. De 2e keer omdat er een virus was binnengeslopen. Beide keren ben ik geweldig geholpen. De 2e keer heeft Jort behalve dat hij het virus heeft verwijderd ook een SSD ingebouwd. De computer is nu echt supersnel en draait als een tierelier. Voor de oude harde schijf had Jort een prima oplossing. Hij heeft de oude schijf in een back up apparaatje geplaatst. De kosten waren echt alleszins redelijk.

Beoordeeld op

Perfecte service voor een eerlijke prijs. Kom hier zeker terug.

Beoordeeld op

Ik ben erg tevreden met PC Garant. Als bedrijf heb ik een bedrijf nodig dat bij nood direct kan handelen. Dat doet PC Garant: midden in het weekend werd een acuut probleem opgelost, zodat ik zondagavond weer verder kon werken. Top bedrijf!!

Beoordeeld op

Smiddags 14:00 gebeld kon gelijk terrecht s'avonds 21:00 werd ik gebeld dat de laptop klaar was. Gelijk opgehaald.. werk weer top .. erg blij een echte aanrader . Dhr Kiestra is vriendelijk en naar mijn mening erg bekwaam in zijn vak gebied, maakt duidelijke afspraken goede service.. Ben een zeer tevreden klant. Vr gr L.Schonenburg

Beoordeeld op

Onlangs was ik bezig om een pc in elkaar te zetten totdat bleek dat mijn koelpasta op was. Na snel contact kon ik kosteloos diezelfde avond nog wat koelpasta ophalen.
Super!

Beoordeeld op

Ruim twee jaar geleden al eens een lovende review geplaatst over een pc die Jort voor € 60 had gerepareerd, terwijl dat elders honderden euro’s moest kosten. Die pc hebben we nu door Jort laten voorzien van een supersnelle SSD-schijf. Dat werkt helemaal geweldig.
Familie is inmiddels ook naar tevredenheid klant bij Jort. Wat zijn wij blij met zo’n deskundig en betrouwbaar computerbedrijf. We raden iedereen met computerproblemen PC Garant aan!

Beoordeeld op

Deskundig, prijs / kwaliteitsverhouding, goed en goedkoop. Aanrader ook voor scholen e.d.

Beoordeeld op

Super service!
Vriendelijke meneer, kon er meteen terecht en na anderhalve dag kon ik mijn laptop weer ophalen.
En hij laadt ook weer op.
Zeker een aanrader om heen te gaan voor een laptop reparatie.

Beoordeeld op

Superblij !!!
M'n gecrashte mac doet het weer :-D lijkt wel als nieuw !
Bedankt

Beoordeeld op

Zeer servicegericht! Het beeldscherm van mijn laptop ging stuk. Ik had deze echt nodig. Ik kon gelijk komen en de volgende dag kon ik de laptop weer met nieuw scherm halen. Als nieuw! Voor een goede prijs!

Beoordeeld op

Niets dan lof voor PC Garant. De afgelopen tijd een heel traject doorlopen. Jort heeft mijn zieltogende PC tot het laatst toe bijgestaan met deskundig onderzoek, reparatie, vervanging van onderdelen tot het echt niet meer ging. Toen kreeg ik een aanbieding van een nieuwe pc, een goede occasion, die nu draait als een tierelier, voor een heel schappelijke prijs. De vervangen onderdelen nam hij terug. Tenslotte nog goed geholpen met hulp op afstand, vriendelijk geduldig en duidelijk .Dit kostte wat meer tijd dan achteraf nodig bleek, dit werd niet in de kosten verrekend. Kortom ik ben heel tevreden over PC Garant !

Beoordeeld op

M'n externe harde schijf, met daarop heel veel belangrijke zaken had er geen zin meer in ... vreselijk, vooral omdat er veel foto's/films van een kleinkind op staan, maar ook heel veel documenten, afbeeldingen die ik dagelijks gebruikte.
PCgarant gebeld en ja, ik kon de schijf brengen - een dag later kon ik de schijf weer ophalen en had ik, voor zover ik het nu kan bekijken - het meeste weer terug. Wat een vreugde!!
En nu zorgen dat alles voortaan dubbel wordt bewaard.

Beoordeeld op

Top bedrijf

Beoordeeld op

Nu 2x gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf. Ben zeer tevreden. Eerste keer toetsenbord vervangen van laptop en nu deze week een kabel naar het beeldscherm. Vind hem erg schappelijk in de prijs.

Ga zo door!

Beoordeeld op

Een dikke aanrader. Jort van PCGarant is zeer flexibel, vriendelijk en rustig en legt zaken helder uit. Wij zijn blij dat we PCGarant hebben gevonden. En mooiste van alles, Jort heeft ons veel geld bespaard. Het scheelde een haartje of we hadden ten onrechte € 300 afgetikt bij een concurrent.
Onze bijna 4 jaar oude pc die altijd probleemloos had gewerkt, wilde ineens niet meer starten, wat we ook probeerden. Dit was de eerste keer dat wij een computer moesten wegbrengen. Getwijfeld tussen PCGarant en een ander bekend computerbedrijf. Voor het laatste gekozen. De diagnose was enorm schrikken: moederbord kapot, voeding kapot, harde schijf kapot. Kosten incl. werkloon: € 299. We hadden er geen goed gevoel over. Altijd feillloos gewerkt en nu ineens van alles stuk?
Dus we hebben de pc weer opgehaald (vanzelfsprekend na betaling van diagnosekosten) en voor een second opinion naar PCGarant gebracht. De volgende dag belde Jort. Na onderzoek bleek dat het enige dat aan de computer mankeerde, een foute instelling in de BIOS was. Die heeft hij goed gezet en de computer draaide weer als een zonnetje. Jort heeft alles voor de zekerheid nog eens uitvoerig getest en doorgemeten. Echt niets aan de hand met moederbord, voeding en harde schijf! Rekening: € 60. Nu, een paar weken later, werkt de pc nog steeds probleemloos, net als voorheen.
Wij vragen ons af hoeveel mensen dit nog meer overkomt. Het is net als met autoreparaties. Je kunt het zelf niet en moet er maar op vertrouwen dat de garage eerlijk is. Daar kun je als reparateur fors misbruik van maken, hebben we nu gemerkt. Gelukkig zijn er ook bedrijven die je wel kunt vertrouwen. PCGarant is zo’n bedrijf. Jort heeft voor ons bewezen de betrouwbaarheid en deskundigheid te hebben waarop je hoopt als klant. Echt een topper!

Beoordeeld op

Een ontzettend goede en snelle service. Vriendelijk en denkt goed mee. Bellen en direct kunnen langsbrengen, houdt je netjes op de hoogte van de progressie en niet duur voor de kwaliteit en service die je terugkrijgt.

Ik heb een laptop waarvan ik dacht dat hij geheel dood was, bleek het een corrupte bios te zijn. Langs gebracht en een week later kon ik hem weer ophalen, uitstekend gerepareerd en hij werkt weer als een game laptop.

Beoordeeld op

mijn laptop was al ee tijd erg traag op internet en ik kon de juiste drivers maar niet geinstalleerd krijgen. Gelukkig kon ik op korte termijneen afspraak maken met PC-Garant en werd de laptop snel weer in orde gemaakt.

Beoordeeld op

Prima service, goed bereikbaar via WhatsApp en telefoon, binnen een dag reparatie laptop. Vriendelijk en oprecht personeel. Niet duur

Beoordeeld op

Goede service, snel en goed

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar PC GARANT.