D&J Computerservice

Servicebedrijf in Middelharnis

Beoordelingen D&J Computerservice

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Prijs in verhouding tot geleverd werk
Probleem verholpen

Recensies D&J Computerservice

Bekijk in totaal 10 recensies:

J Van Gelder

Zie beoordeling winkel,
In alles gewoon goed/betrouwbaar

Beoordeeld op 17 augustus 2014

Kees Groen

Probleem snel en vakkundig verholpen; gemaakte afspraken volledig nagekomen.

Beoordeeld op 17 januari 2014

Mvr Gouswaart

Na lange overweging een laptop aangeschaft. Zo hier en daar gezocht en uitgekomen bij deze jongens. Ik kan hier op elk moment, zonder afspraak te maken, binnenstappen, en alles wordt altijd in begrijpbare taal uitgelegd waar ik niet uitkom.

Beoordeeld op 10 mei 2013

John Van Renswoude

uiterst plezierige ervaring: zeer snelle service, kennis van zaken, begrijpelijke uitleg voor een bijna-leek. Bij voorkomende problemen zou ik weer een beroep doen op D&J Computerservice.
prijsopgave n.v.t.

Beoordeeld op 10 mei 2013

Familie Roon

zeer correct bedrijf, de eigenaars zijn zeer actief en heel enthousiast. Problemen worden snel en correct opgelost. Goede kwaliteit voor weinig geld. Hier is de klant echt koning! Dat zie je niet veel meer tegenwoordig.
Het aanbevelen waard.

Beoordeeld op 23 oktober 2012

Theo Stouthart

Leuk jong bedrijf met een stel aktieve jonge gasten die het service concept al goed in de vingers hebben. Ik zal in de toekomst vaker van hun dienstverlening gebruik maken.

Beoordeeld op 13 maart 2012

Daan Slinger

Goede service, onze problemen werden gelijk opgelost.
Ze nemen echt de tijd om dit te doen.
Petje af.

Beoordeeld op 09 maart 2012

inorka stallenbouw

Heell goede service en dat is belangrijk, veel zaken hebben nog niet eens tijd om je aan te horen,dus ook geen tijd om je probleem op te lossen ga zo door

Beoordeeld op 09 maart 2012

p.wagner

prima voorlichting en hulp bij keuze

Beoordeeld op 07 maart 2012

g.vd klundert

prima service! Jullie zijn een prima bedrijf!

Beoordeeld op 07 maart 2012

Terug naar D&J Computerservice.