Over ons

Zoekcomputerhulp.nl is een initiatief van brancheorganisatie ICTWaarborg.

In een tijd dat er nog nauwelijks zekerheid schijnt te bestaan, zoeken mensen zoveel mogelijk zekerheid. De computerhulpbedrijven die op deze website staan, zijn aangesloten bij ICTWaarborg, en dat houdt in dat zij u die zekerheid ook kunnen bieden. Want ICTWaarborg staat niet alleen voor kwaliteit en service, maar bovenal voor zekerheid.

Uw ICT in veilige handen

Vooral voor degenen die met een computerhulpbedrijf in zee gaan is zekerheid belangrijk. Daarbij gaat het immers veelal om persoonlijke gegevens en systemen waarop je altijd wilt kunnen rekenen. Toch kan het voorkomen dat een bedrijf waarmee u nog een lopend contract heeft haar activiteiten beëindigt. In dat geval biedt ICTWaarborg de zekerheid dat u in contact wordt gebracht met één of meerdere bedrijven die de diensten kunnen voortzetten onder dezelfde voorwaarden of condities die hier het dichtst bij komen. Op die manier bent u verzekerd van continue bereikbaarheid.

Daarnaast biedt de ICTWaarborg-computerhulp u nog meer zekerheden. Mocht zich bijvoorbeeld een probleem voordoen waar u niet samen met het bedrijf uitkomt, dan kan men bij ICTWaarborg terecht voor bemiddeling. Biedt de bemiddeling in uw ogen geen goede oplossing, of wilt u dit niet, dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie ICTWaarborg.

Zelfs als een bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf failliet gaat, kunt u nog terugvallen op zekerheden. Zo kan men bijvoorbeeld, tot een jaar na aankoopdatum van een product of de datum waarop een dienst is geleverd, bij ICTWaarborg terecht voor gebreken die onder het begrip non-conformiteit vallen.

Doelstelling van Zoekcomputerhulp

Zoekcomputerhulp is ontwikkeld om:

  1. voorlichtingen te geven aan de consument over ICT in de breedste zin des woords;
  2. consumenten een overzicht te bieden van producten en diensten die worden aangeboden door computerhulpbedrijven die zijn aangesloten bij ICTWaarborg (computerhulp met zekerheid);
  3. bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven de gelegenheid bieden zich te onderscheiden in de markt;
  4. bedrijven, aangesloten bij ICTWaarborg, welke nog niet actief zijn op het gebied van computerhulp te motiveren en inspireren op het gebied van computerhulp.

Zoekcomputerhulp is onafhankelijk

Deze website heeft geen winstoogmerk. Aan de opgenomen bedrijven worden geen kosten in rekening gebracht voor de vermelding. Enige voorwaarden voor opname op de website is het deelnemerschap bij ICTWaarborg als computerhulpbedrijf.

Over ICTWaarborg

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die zich bezighouden met het verkopen en leveren van producten en diensten op het gebied van ICT aan consumenten en het bedrijfsleven. ICTWaarborg behartigt de belangen van aangesloten leden. Ook biedt ICTWaarborg klanten van deze bedrijven diverse zekerheden, zoals bemiddeling, een geschillencommissie en de zekerheid dat afspraken worden nagekomen.

Contact

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met

ICTWaarborg
Danielle Evers
Telefoon: 088-7730073
E-mail: devers@ictwaarborg.nl