SWAHO Computer Hulp

Servicebedrijf in Purmerend

Beoordeel servicebedrijf

54 recente beoordelingen

Beoordelingen SWAHO Computer Hulp

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies SWAHO Computer Hulp

Bekijk in totaal 157 recensies:

Fijn om met een spoed geval op hulp te kunnen rekenen. Er wordt mee gedacht in oplossingen! Om verdere problemen te voorkomen zal ik zeker de hulp van SWAHO vaker inroepen.
DANK!!!

Beoordeeld op

Mijn computer had een virus en functioneerde niet meer naar behoren. Vooraf werd verteld wat ze eraan gingen doen en werd een prijsopgave gemaakt. Na reparatie deed mijn computer het weer als vanouds. Topservice!

Beoordeeld op

De factuur klopte met de prijsopgave. De problemen zijn goed en vlot verholpen. Alles gebeurt rustig en in een plezierige sfeer.

Beoordeeld op

O, wat ben ik weer BLIJ had nog wat dingen die ik graag geplaatst zou hebben en wilde printerinkt. Deze ondernemer belde heeft de inkt besteld voor me en de meeste problemen opgelost op afstand de laatste zijn we vergeten maar vraag ik nog. HEERLIJK is echt TOP. Word heel onrustig als er iets niet meer gaat , maar ben daar nu niet meer bang voor. Echt ik ben heeeel blij met je.

Beoordeeld op

Wij zijn erg tevreden over deze ondernemer. Snelle afspraak, diverse problemen direct op een kundige manier verholpen en dat alles voor een zeer redelijke prijs!!

Beoordeeld op

Ik ben erg tevreden over de hulp die ik heb gekregen, het was snel en voor een goede prijs. Ik zou ze iedereen aanbevelen. Ben erg blij.

Beoordeeld op

Zelfs op 5 mei snel geholpen met de crash na stroomstoring. In de middag rind 4 uur opgehaalden 's avonds zelfs al weer terug incl. Behouden van de documenten.

Beoordeeld op

Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en via mijn moeder ben ik bij Swaho terecht gekomen. Sander heeft mij gevraagd wat mijn wensen waren en daarmee ging hij aan de slag. Paar uur later had ik al een offerte in mijn mail en een paar dagen later (weekend zat ertussen) al mijn laptop helemaal geïnstalleerd en wel in huis. Hele snelle maar vooral ook goede service! Bedankt en tot de volgende keer!

Beoordeeld op

gebeld en binnen 48 uur de computer schoongemaakt geupdate alles top gedaan

Beoordeeld op

Dezelfde dag werd onze computer opgehaald. Goede grote geheugen gekregen en op de afgesproken dag weer terug gekregen.

Beoordeeld op

Doe graag zaken met Sander. Keep up the good work!

Beoordeeld op

Na contact te hebben gezocht kon ik gelijk terecht bij Swaho Computer Hulp. Er werd van te voren duidelijk uitgelegd wat hij ging doen en wat ik kon verwachten. Afspraken werden nagekomen. Er werd extra service en tijd/aandacht aan het computerprobleem besteedt en hij bleef bij de prijsafspraak. Heb een goede eerste ervaring opgedaan bij Swaho en kom er zeker terug.

Beoordeeld op

Top bedrijf!! Goede service eerlijkheid heel erg belangrijk! En alles snel geregeld...dus bij problemen aarzel niet gewoon bellen en een afspraak maken

Beoordeeld op

Goede en vlotte service. Duidelijk en eerlijk advies.
Zal alles doen om alles goed en werkend af te leveren.

Beoordeeld op

Het scherm van mijn computer was kapot. Ik kon meteen bij SWAHO terecht en nog op de dag waarop de onderdelen binnen waren was mijn scherm gemaakt

Beoordeeld op

Geweldig bedrijf! Echt een aanrader! Alle problemen super snel verholpen. Zeer deskundig!

Beoordeeld op

werkt goed echt een aanrader

Beoordeeld op

Goeie en duidelijke service en betaalbaar. Ook voor inktpatronen/toners een prima bedrijf. Raad zeker SWAHO aan bij andere aan in mijn omgeving.

Beoordeeld op

Swaho heeft precies datgeen gedaan wat ik nodig had n.m.l. het verhelpen van mijn problemen met de computer TOP.

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar SWAHO Computer Hulp.