SWAHO Computer Hulp

Servicebedrijf in Purmerend

Beoordeel servicebedrijf

11 recente beoordelingen

Beoordelingen SWAHO Computer Hulp

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies SWAHO Computer Hulp

Bekijk in totaal 167 recensies:

snelle enthousiaste hulp

Beoordeeld op

Gewoon een top bedrijf. Reageert altijd snel op mijn berichten.

Beoordeeld op

Alles is gewoon goed gedaan, prima uitleg, goede service. zie bovenstaande sterren

Beoordeeld op

Snelle en accurate levering c.q. oplossing .

Beoordeeld op

Exact op tijd, prijs redelijk, mijn probleem is verholpen door Sander, legt mij alles goed uit. Heel fijn om een vaste computer"dokter" in de buurt te hebben, die ook snel kan komen.

Beoordeeld op

Chromebooks van school worden snel gerepareerd, ondanks dat onderdelen soms moeilijk verkrijgbaar zijn. Er wordt goed meegedacht.
TOP !!

Beoordeeld op

Onze bedrijfs pc was al erg oud en was dus aan vervanging toe. Sander heeft alles goed uit gelegd welke de beste voor ons was en heeft alles over gezet van de oude naar de nieuwe pc. In het weekend kreeg de email niet werkend ook hier werd ik weer snel en vakkundig geholpen zodat ik datzelfde weekend weer in de mail kon. Helemaal super en ik raad Swaho bij iedereen aan!

Beoordeeld op

direct bij het eerste contact was het al mogelijk om af te spreken, sneller kon niet... De prijsopgaaf was uitermate correct zowel vooraf als achteraf. Het probleem is verholpen door de aanschaf van een nieuwere versie, uitstekend geinstalleerd en van alle uitleg voorzien, kortom prima werk geleverd.

Beoordeeld op

Goede service, klantvriendelijk en goede prijs.

Beoordeeld op

Snelle en goede service. Advies vooraf duidelijk en soms al genoeg om probleem op te lossen.
Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Klantvirendelijke sfeer.

Beoordeeld op

Fijn om met een spoed geval op hulp te kunnen rekenen. Er wordt mee gedacht in oplossingen! Om verdere problemen te voorkomen zal ik zeker de hulp van SWAHO vaker inroepen.
DANK!!!

Beoordeeld op

Mijn computer had een virus en functioneerde niet meer naar behoren. Vooraf werd verteld wat ze eraan gingen doen en werd een prijsopgave gemaakt. Na reparatie deed mijn computer het weer als vanouds. Topservice!

Beoordeeld op

De factuur klopte met de prijsopgave. De problemen zijn goed en vlot verholpen. Alles gebeurt rustig en in een plezierige sfeer.

Beoordeeld op

O, wat ben ik weer BLIJ had nog wat dingen die ik graag geplaatst zou hebben en wilde printerinkt. Deze ondernemer belde heeft de inkt besteld voor me en de meeste problemen opgelost op afstand de laatste zijn we vergeten maar vraag ik nog. HEERLIJK is echt TOP. Word heel onrustig als er iets niet meer gaat , maar ben daar nu niet meer bang voor. Echt ik ben heeeel blij met je.

Beoordeeld op

Wij zijn erg tevreden over deze ondernemer. Snelle afspraak, diverse problemen direct op een kundige manier verholpen en dat alles voor een zeer redelijke prijs!!

Beoordeeld op

Ik ben erg tevreden over de hulp die ik heb gekregen, het was snel en voor een goede prijs. Ik zou ze iedereen aanbevelen. Ben erg blij.

Beoordeeld op

Zelfs op 5 mei snel geholpen met de crash na stroomstoring. In de middag rind 4 uur opgehaalden 's avonds zelfs al weer terug incl. Behouden van de documenten.

Beoordeeld op

Ik was op zoek naar een nieuwe laptop en via mijn moeder ben ik bij Swaho terecht gekomen. Sander heeft mij gevraagd wat mijn wensen waren en daarmee ging hij aan de slag. Paar uur later had ik al een offerte in mijn mail en een paar dagen later (weekend zat ertussen) al mijn laptop helemaal geïnstalleerd en wel in huis. Hele snelle maar vooral ook goede service! Bedankt en tot de volgende keer!

Beoordeeld op

gebeld en binnen 48 uur de computer schoongemaakt geupdate alles top gedaan

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar SWAHO Computer Hulp.