EB Service Raalte

Servicebedrijf in Raalte

Beoordeel servicebedrijf

2 recente beoordelingen

Beoordelingen EB Service Raalte

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies EB Service Raalte

Bekijk in totaal 11 recensies:

Ivm een breuk in het glas van mijn iPad, deze laten vervangen, door EB.
Na iets meer dan een halfjaar geeft de iPad storing en ik zie aan de binnenzijde van het scherm vlekken. Daardoor springt hij van het ene venster naar het andere. Super irritant. De vlekken kan ik er zelf nooit opmaken aan de binnenzijde en helaas geeft EB, als het op garantie aankomt niet thuis.
Voor niks toen rep. kosten gemaakt en nu alsnog een nieuwe kopen, maar eh... niet bij EB uiteraard.

Beoordeeld op

Prima service en heel snel verholpen. Goed advies en nuttige tips!

Beoordeeld op

Erg goed! Dezelfde avond geholpen. Kwam met een kapotte pc en ging met een werkende weer terug.

Ook was de prijs perfect

Beoordeeld op

goede, snelle, deskundige, service

Beoordeeld op

Ik had twee HTC One M7's die unroot dienden te worden. Na goed contact over de prijsopgave heb ik besloten de toestellen op te sturen. De toestellen werden snel in behandeling genomen en werden ook snel weer naar mij aangetekend verzonden vergezeld door Track & Trace code na betaling. Na het ontvangen van de toestellen waren beide toestellen inderdaad voorzien van de stock rom. Echter was 1 toestel niet "gelocked", dit zou geen probleem moeten zijn.

Na het aanzetten van de toestellen kwam ik tot de conclusie dat 1 toestel ineens geen verbinding meer kon maken met Google services waardoor er dus geen verbinding met bijvoorbeeld de Play Store mogelijk was. Dit is dus een behoorlijk probleem aangezien het toestel dan dus niet meer bruikbaar is voor wederverkoop.

Het andere toestel vroeg direct om een update naar de nieuwste software, dit bevestigde ik. Halverwege het updaten liep de installatie spaak en toonde het toestel een rood icoon. De installatie was mislukt. Hierna stond het toestel ineens op een andere rom en functioneerde het zeer matig. De unroot van beide toestellen is dus duidelijk mislukt. Wellicht dat Eugène een vakman is zoals anderen hier pretenderen, bij mijn geval is dat duidelijk niet gebleken. Ik zal dus zeker geen gebruik maken van zijn service in de toekomst.

Beoordeeld op

Eugene levert keurig werk af en doet bij ons al jaren de jaarlijkse onderhoud van onze computers. Als er problemen zijn staat hij gelijk voor ons klaar.

Beoordeeld op

ik had donderdag gebeld en kon gelijk vrijdags komen. hij heeft gekeken en ook gelijk weer gemaakt voor een goede prijs. super goede service!! bedankt hiervoor.

Beoordeeld op

Eugene staat bij ons bekend als een vakman. Hij weet waar hij over praat en verkoopt geen onzin. Een echte aanrader op het gebied van elektronica. Klaar terwijl je wacht.

Beoordeeld op

Totaal geen klagen bij EB Service Raalte,je hoeft maar te bellen of mailen en je word indien het mogelijk is gelijk geholpen !!

Beoordeeld op

super werk geleverd!
Goede service en goede kwaliteit.

Beoordeeld op

Hebben op zondagavond gebeld en een uur later was hij er al.
De volgende dag was hij al klaar en precies voor de prijs wat ie zei.
Wij gaan de volgende keer weer naar EB Service.

Beoordeeld op

Terug naar EB Service Raalte.