Twente PC

Servicebedrijf in Rijssen

Beoordeel servicebedrijf

21 recente beoordelingen

Beoordelingen Twente PC

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Twente PC

Bekijk in totaal 86 recensies:

Mijn bestelling werd snel geleverd. Personeel is klantvriendelijk, ze geven rustige uitleg en nemen alle tijd voor je, goede service. Kortom een aanrader.

Beoordeeld op

Van verschillende mensen gehoord over de ervaring met Twente pc , vandaag er geweest met een laptop die erg traag was , prima advies gekregen , nieuwe schijf er in , en dat in een paar uur tijd , volgens de afgesproken prijs
Kortom prima bedrijf en snelle service

Beoordeeld op

Ik vind dat julliengoed werk geleverd hebe als er weer wat is breng ik me pc zeker weer langs

Beoordeeld op

een echte top zaak met waanzinnige goede service-vriendelijk vakkundig personeel-prijs in verhouding tot geleverd werk -perfect

Beoordeeld op

Maandagmorgen (zonder vooraf een afspraak gemaakt te hebben) met de pc naar de winkel gegaan omdat windows niet meer wilde starten. Werd direct geholpen en het probleem werd snel en vakkundig opgelost.

Beoordeeld op

Goede winkel en altijd een oplossing.

Beoordeeld op

Zeer positief, eerst wat randapparatuur gekocht en af en toe wat hulp gevraagd voor het onderhouden van mijn pc. Zeer duidelijk en goed geholpen en uiteindelijk mijn gaming pc hier gekocht. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en ben nog steeds zeer tevreden

Beoordeeld op

Mijn externe harde schijf was door waarschijnlijk een elektriciteitsstoring gecrasht. Ik was alles, maar dan ook werkelijk alles (geboortefoto's, trouwfoto's, foto's van overleden dierbaren) kwijt. Eerst via internet gezocht en offertes aangevraagd, 450 euro minimaal.... Per ongeluk op deze site terecht gekomen, gemaild, gebeld en ik kon langskomen. Ze hebben werkelijk alles terug weten te halen en m'n oude schijf kan ik ook weer gebruiken. En dat voor 75 euro. Super service, zeer klantvriendelijk (eindelijk een winkel waar je met U aangesproken wordt) en een zeer goede prijs.
Gezien ik in Frankrijk woon konden ze het ook oplossen gedurende mijn korte verblijf. Een absolute aanrader dus!

Beoordeeld op

Heel prettige bediening. Men had direct tijd om me te helpen. Ook goede uitleg op mijn vragen. Van te voren verteld wat de verwachte kosten zouden zijn, wat ook klopte. Ben vaker bij hun geweest en elke keer kijkt men serieus naar de klachten. Prettig bedrijf!

Beoordeeld op

Ik heb zowel mijn vaste PC als mijn labtop aangeschaft via Twente PC. Op beide hebben ze outlook en one drive geinstalleerd en dat werkt echt fantastisch. Zelfs op mijn 3e pc op het werk kan ik moeiteloos bij alle bestanden.
Eerder door Twente PC een eenvoudige website laten bouwen. Prijs kwaliteit is uitstekend en bij issues lossen ze uiteindelijk het geheel steed keurig op.

Beoordeeld op

Probleem met google bij het plaatsen van een zoekopdracht werd er ieder keer een niet wenselijke site opgestart, gebeld en konden gelijk terecht. Probleem werd binnen 10 minuten opgelost, daar we er klant zijn ook nog eens kosteloos. Een bedrijf met kennis en Top service.

Beoordeeld op

Probleem met Windows 10 in 2016 geleverde PC.
Aangenaam telefoongesprek en meteen mail ontvangen met oplossing. Werkte meteen. Geweldige service!

Beoordeeld op

Onze externe harde schijf was op geen enkel mogelijke manier meer benaderbaar via de pc. Er stonden wel belangrijke bestanden op die we graag terug wilden hebben. Deze ondernemer had dit binnen een paar dagen al geregeld en dat voor een hele schappelijke prijs van € 75,-, waar je elders honderden euro's kwijt bent. Hartelijk dank! Het zijn mensen die echt met je meedenken.

Beoordeeld op

Bij deze ondernemer een flightsim computer aangeschaft (profess) met enige aanpassingen en wensen.
Bij thuiskomst bleek dat ik geen dvi-d kabel had voor aansluiting van een van mijn monitoren met de computer.Deze werd alsnog kostenloos toegezonden.
De computer voldoet zelfs boven mijn verwachting dwz voor fsx-se behaal ik met alle sliders maximaal framerates boven de 150!!
Mijn complimenten gaan uit naar het gehele team voor hun professionaliteit en klantgerichtheid.

Beoordeeld op

Ik was al een tijd opzoek naar een echt klantvriendelijk en betrouwbaar computer bedrijf.
Ze hebben mij geweldig geholpen met mijn flightsim pc en voor een erg redelijke prijs. De 30 km afstand heb ik er graag voor over en mijn nieuwe PC komt zeker uit Rijssen!

Beoordeeld op

Ik merkte dat bij een update van mijn laptop na deze update livemail niet meer werkte. Zonder afspraak langs gegaan. Ik kon mijn laptop achterlaten, men zou er naar kijken. Een half uurtje later werd ik gebeld, het euvel was verholpen. De kosten? Exceptioneel laag, service level erg hoog!

Beoordeeld op

Zeer vriendelijke benadering, nemen alle tijd om je te informeren. Goede hulp op afstand of in de winkel.

Beoordeeld op

Een jaar geleden een computer gekocht bij deze ondernemer. pas vertoonde deze problemen. Gelijk mee terug gegaan. gelijk geholpen. Top service, hier kun je gerust je volgende pc halen. kwaliteit en service gegarandeerd

Beoordeeld op

Zeer goede service en ze weten zeker waar ze het over hebben.

Integendeel tot grote bedrijven kan deze ondernemer ook de geleverde pc's vakkundig uitbreiden en krachtiger maken voor ideale prijzen.

Zeer goede ervaring en vriendelijke service

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Twente PC.