Twente PC

Servicebedrijf in Rijssen

Beoordeel servicebedrijf

14 recente beoordelingen

Beoordelingen Twente PC

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Twente PC

Bekijk in totaal 95 recensies:

Geheel naar wens geholpen met aanschaf van nieuwe laptop.

Beoordeeld op

Zeer te vreden over de gehele vang van zaken.
Personeel is vriendelijk, snel , behulpzaam en correct .
Probleem in eerste instantie niet opgelost maar groter geworden( defecte harde schijf )maar.....
Naar volle te vredenheid opgelost voor een heel schappelijk geld bedrag .
Groet,
Een zeer te vreden klant!!

Beoordeeld op

Bedankt voor service en vakkundigheid. Uw bedrijf is aan te bevelen.

Beoordeeld op

Door Twente PC zeer goed geholpen, wat betreft levering van 4 nieuwe laptops voor de Hervormde Gemeente te Rijssen. Het maken van een offerte voor diezelfde gemeente betreffende overgang kerkTV van analoog naar digitaal. En persoonlijk voor mij de snelle en adquate oplossing voor mijn Pc na een vervelende crash

Beoordeeld op

Nieuwe beveiliging. Hadden binnen een uur de code binnen.
Goede service

Beoordeeld op

Goed geholpen, ik dacht dat ik een nieuwe pc aan zou moeten schaffen. Maar binnen een dag kwam het telefoontje dat ze het probleem hadden verholpen, dus in plaats van een grote uitgave was ik voor €25 klaar.
Top winkel

Beoordeeld op

Gisteren avond met mijn zoon van 12 bij jullie in de winkel geweest voor een kabeltje voor een grafische kaart.
Kosteloos hebben jullie hem een kabel meegegeven om te proberen. Hebben het iets aan moeten passen maar werkte perfect.
Klasse service! Blije zoon!
Hulde!

Beoordeeld op

De medewerkers van Twente PC hebben een uitstekende service geleverd toen ik problemen had met mijn vorige laptop. Eerst hebben ze alle moeite gedaan om te kijken of het apparaat nog te repareren was en daar ook duidelijk de voor- en nadelen bij verteld. Uiteindelijk heb ik zelf besloten een nieuwe zakelijke laptop te bestellen. Gelijk een nette prijs gekregen en ik kon direct terecht om alles van de oude laptop naar de nieuwe over te zetten. Alles werkte zaterdag weer naar behoren en ik kon zo verder ! Heel goed.

Beoordeeld op

4 computers geïnstalleerd om draadloos teschannen en

Beoordeeld op

Mijn bestelling werd snel geleverd. Personeel is klantvriendelijk, ze geven rustige uitleg en nemen alle tijd voor je, goede service. Kortom een aanrader.

Beoordeeld op

Van verschillende mensen gehoord over de ervaring met Twente pc , vandaag er geweest met een laptop die erg traag was , prima advies gekregen , nieuwe schijf er in , en dat in een paar uur tijd , volgens de afgesproken prijs
Kortom prima bedrijf en snelle service

Beoordeeld op

Ik vind dat julliengoed werk geleverd hebe als er weer wat is breng ik me pc zeker weer langs

Beoordeeld op

een echte top zaak met waanzinnige goede service-vriendelijk vakkundig personeel-prijs in verhouding tot geleverd werk -perfect

Beoordeeld op

Maandagmorgen (zonder vooraf een afspraak gemaakt te hebben) met de pc naar de winkel gegaan omdat windows niet meer wilde starten. Werd direct geholpen en het probleem werd snel en vakkundig opgelost.

Beoordeeld op

Goede winkel en altijd een oplossing.

Beoordeeld op

Zeer positief, eerst wat randapparatuur gekocht en af en toe wat hulp gevraagd voor het onderhouden van mijn pc. Zeer duidelijk en goed geholpen en uiteindelijk mijn gaming pc hier gekocht. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en ben nog steeds zeer tevreden

Beoordeeld op

Mijn externe harde schijf was door waarschijnlijk een elektriciteitsstoring gecrasht. Ik was alles, maar dan ook werkelijk alles (geboortefoto's, trouwfoto's, foto's van overleden dierbaren) kwijt. Eerst via internet gezocht en offertes aangevraagd, 450 euro minimaal.... Per ongeluk op deze site terecht gekomen, gemaild, gebeld en ik kon langskomen. Ze hebben werkelijk alles terug weten te halen en m'n oude schijf kan ik ook weer gebruiken. En dat voor 75 euro. Super service, zeer klantvriendelijk (eindelijk een winkel waar je met U aangesproken wordt) en een zeer goede prijs.
Gezien ik in Frankrijk woon konden ze het ook oplossen gedurende mijn korte verblijf. Een absolute aanrader dus!

Beoordeeld op

Heel prettige bediening. Men had direct tijd om me te helpen. Ook goede uitleg op mijn vragen. Van te voren verteld wat de verwachte kosten zouden zijn, wat ook klopte. Ben vaker bij hun geweest en elke keer kijkt men serieus naar de klachten. Prettig bedrijf!

Beoordeeld op

Ik heb zowel mijn vaste PC als mijn labtop aangeschaft via Twente PC. Op beide hebben ze outlook en one drive geinstalleerd en dat werkt echt fantastisch. Zelfs op mijn 3e pc op het werk kan ik moeiteloos bij alle bestanden.
Eerder door Twente PC een eenvoudige website laten bouwen. Prijs kwaliteit is uitstekend en bij issues lossen ze uiteindelijk het geheel steed keurig op.

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Twente PC.