Greenmillpc

Servicebedrijf in Schermerhorn

Beoordeel servicebedrijf

2 recente beoordelingen

Beoordelingen Greenmillpc

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Greenmillpc

Bekijk in totaal 14 recensies:

Marco van Ammers

Ik ga naar de man die SERVICE levert, geschreven in hoofdletters, en niet alleen een hoofdletter S. En die man heet Ton van Engen van GreenMillpc.

De service van Ton is niet alleen dat je vooraf exact weet wat het gaat kosten, of hoe lang een reparatie gaat duren. Maar ook de snelheid van leveren, en ook tegen een zeer scherpe prijs.

Ik zal niet de lijst opnoemen van de klussen en bestellingen die Ton voor mij verzorgt heeft. Maar 1 ding wil ik er wel uitlichten. Een paar weken geleden was de opslag van mijn backup voorziening aan uitbreiding toe. Omdat ik zelf een achtergrond in de IT
heb weet ik wat ik wil, en had ook al wat prijzen online bekeken. Maar de service bij online bestellen is soms wel een dingetje, dus Ton gevraagd of hij kon leveren, en tegen welke prijs.

Gelukkig hoor ik van Ton nooit dat iets niet kan, hij heeft zelfs een spreuk over wonderen en toveren in de werkplaats hangen. Dus het antwoord was ‘ja’ en de prijs gewoon scherp. Maar nog verrassender: ’s middags akkoord gegeven en de volgende middag kon ik mijn opslaguitbreiding al ophalen. Als dat geen service is…

Beoordeeld op 16 april 2021

Norbert en Alie

Snelle reactie. Telefonisch goed bereikbaar. Inzet én Oplevering 100%. Kundig. Duidelijke info. Duidelijk product. Vaak klaar terwijl u wacht. Transparant. Jaarlijkse APK van je computer (aanrader). Inzamelpunt lege cartridges (goed doel). Er is zelfs koffie. Soms vergeet men deze aan te bieden, maar dat zegt iets over de betrokkenheid bij het 'product'.... Glimlach.

Beoordeeld op 30 december 2019

A. J. Mosch

Bij problemen met een Brother printer kwam de heer van Engen direct kijken of dit op te lossen was. Helaas moest de printer terug naar Brother. Deze verzending is verzorgd door de her vanb Engen. Binnen een week kwam de printer al retour. Goed geregeld!

Beoordeeld op 17 april 2019

B.Berg

Zeer deskundig en computer is heel snel geworden en schoon natuurlijk.

Beoordeeld op 14 maart 2019

Linda schoutsen

Ton komt altijd zijn beloftes na en wij zijn erg tevreden over al zijn werk voor ons en over de producten die hij levert!

Beoordeeld op 23 september 2018

Henk

Snel en kwalitatief goed, aanrader

Beoordeeld op 10 april 2018

Winnie

GreenMillpc is een absolute aanrader. Zeer vakkundige en betrouwbare mensen. Altijd bereid te helpen en mee te denken. Zoeken net zo lang naar een oplossing voor jouw computerprobleem totdat die gevonden is. Ben heel erg blij met GreenMillpc!

Beoordeeld op 26 maart 2017

Angelina Klaver

goede en snelle deskundige service

Beoordeeld op 20 maart 2017

koos

Goede service gericht op oplossingen.

Beoordeeld op 03 maart 2017

Britt

Zeer goede service en erg vriendelijke mensen!

Beoordeeld op 22 februari 2017

BB Tekst & Redactie

Heel veel verstand van computers & prima service!

Beoordeeld op 18 maart 2016

Hetty

Wat een service ,echt super.Hij weet overal raad mee !!
en ook nog zo dichtbij.
Klasse hoor.

Beoordeeld op 14 maart 2016

Stef

Goede service!

Beoordeeld op 18 augustus 2014

R.sanderse

Green pc heeft voor mij een prima, volledig assortiment te bieden met een goede Prijs - kwaliteit verhouding en een ruime keuze hierbinnen. Typerend is het onafhankelijke advies en de probleemoplossende instelling van de medewerkers.
Al met al een aanrader wanneer u een klantgerichte, professionele en meedenkende oplossing zoekt voor uw computer -en netwerkvraag en.

Beoordeeld op 15 juli 2014

Terug naar Greenmillpc.