ITotaal

Servicebedrijf in Utrecht

Beoordeel servicebedrijf

42 recente beoordelingen

Beoordelingen ITotaal

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies ITotaal

Bekijk in totaal 120 recensies:

cindy westland

er worden sne lafspraken gemaakt en deze worden nagekomen.
er wordt meegedacht en itotaal komt met praktische oplossingen.
kostenbesparend, meedenken met automatiseren en het doorlichten van de providers.
"het glas is niet half leeg maar half vol!"

Beoordeeld op 17 januari 2017

Jessica Muller

Zeer tevreden. Ik weet jullie weer te vinden mocht ik weer hulp nodig hebben. Succes met alles!

Beoordeeld op 11 januari 2017

Cok Vergeer

Erg goed. Zeer behulpzaam. Snel.

Beoordeeld op 11 januari 2017

Anneke Kluijver

Gezien de omstandigheden direct een afspraak, met de prijs weet ik waar ik aan toe ben, problemen worden altijd verholpen, ik ben zeer tevreden over geleverde werkzaamheden en kan altijd bouwen op ITotaal en dat is de prijs zeker waard.

Beoordeeld op 11 januari 2017

Ingrid Boele

Ik word altijd weer snel, vriendelijk, met veel geduld en humor geholpen. En het probleem is altijd opgelost! Het zijn niet alleen problemen die opgelost worden, maar ook instructie en uitleg wordt gegeven. De rekening is heel redelijk, goed omschreven en vooraf besproken.

Beoordeeld op 10 januari 2017

Annemiek Harberink

Bij een probleem wordt er altijd snel contact opgenomen. Problemen worden deskundig en snel verholpen, ook wordt er goed maatwerk geleverd en is er altijd de bereidheid om mee te denken wat in ons type organisatie de beste gebruikersoplossing is.

Beoordeeld op 10 januari 2017

J. Nijeboer

Bij ITotaal trek je nooit tevergeefs aan de bel. Of je probleem wordt al aan de telefoon opgelost, er wordt op afstand meegekeken of ze komen langs. Zelfs als je geen afspraak hebt en ze komen voor een andere collega op het werk dan helpen ze je toch nog fijn uit de brand. De klantvriendelijkheid en de menselijke maat zijn voor mij een 10 waard!
Jeanet Nijeboer

Beoordeeld op 09 januari 2017

A.M.T. Heerdink

Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt met uiteraard steeds weer verschillende IT bedrijven. I-Totaal steekt met zijn service met kop-en schouder boven zijn concurrenten uit: vriendelijk; kwaliteit is optimaal; altijd bereikbaar; altijd dezelfde dag oplossingen. Kortom Chapeau!!!

Beoordeeld op 09 januari 2017

V. Maas

heel alert in terugbellen en geduldig in uitleggen

Beoordeeld op 09 januari 2017

Richard

Perfecte service en eind resultaat.

Beoordeeld op 09 januari 2017

Alexandra van Huffelen

Een geweldig bedrijf, met een geweldig klant- en oplossingsgerichte staf! Staan dag en nacht voor je klaar

Beoordeeld op 08 januari 2017

Lies Zuidema

Altijd snel,deskundig en hulpvaaardig!

Beoordeeld op 08 januari 2017

Robbert Miltenburg

Mijn computer crast op vrijdag 30 december en Achmed heeft mij ondanks Oud en Nieuw een nieuwe werkende computer bezorgd en geïnstalleerd voor maandag de 1 ste januari, als dat geen service is?!!

Beoordeeld op 07 januari 2017

Z. Ben Moussa

De heer Saidi, kan ik altijd benaderen al is het weekend en de tarieven zijn altijd lager dan hij offreert. daarnaast denkt hij graag met mij mee en komt tot goede oplossingen en dit is het stukje meerwaarde wat ik verwacht van een IT er

Beoordeeld op 06 januari 2017

Jan willem baud

Bij Itotaal wordt ik altijd snel en volgens afspraak op tijd geholpen. Ik ken het uurtarief en de voorrijkosten en die kloppen altijd met de gespecificeerde rekening. Mijn problemen worden altijd verholpen. De kennis van iT, de cloud, en alles om ook zakelijk optimaal van iT ondersteuning te profiteren is ruimschoots aanwezig. Ik ben nog geen enkele keer teleurgesteld. Ik krijg van Itotaal waar voor mijn geld. Het geleverde werk, de punctualiteit en de snelheid zijn het zeer de moeite waard om almijn iT problemenbij 1 toeleverancier te leggen

Beoordeeld op 06 januari 2017

Mathias

Super service. Probleem goed opgelost, van te voren duidelijkheid over de kosten en de nodige tijd. Kon snel een afspraak maken. Zeer betaalbaar, vakkundig en vriendelijk.

Beoordeeld op 06 januari 2017

Mazouz

Zeer goede ervaring met julliebgehad.

Beoordeeld op 06 januari 2017

jaap

dezelfde dag op de stoep!
prijsopgave vooraf niet nodig, de rekening achteraf is altijd correct en redelijk. Vertrouwen!
probleem snel en adequaat verholpen

Beoordeeld op 06 januari 2017

Arnold Boersma

We doen al jaren zaken met en via ITotaal en dat bevalt ons uitstekend. Itotaal is snel, goed bereikbaar, deskundig en zeer klantvriendelijk. Bij ITotaal wordt er vanuit de klant gedacht en deze werkwijze resulteert in oplossingen welke de oorspronkelijke klantwens overtreft. Oftewel, wij zijn erg blij met ITotaal!

Beoordeeld op 06 januari 2017

Toon 21 volgende recensies

Terug naar ITotaal.