Argonex, Apple en Windows Specialist

Servicebedrijf in Veenendaal

Beoordeel servicebedrijf

32 recente beoordelingen

Beoordelingen Argonex, Apple en Windows Specialist

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Argonex, Apple en Windows Specialist

Bekijk in totaal 267 recensies:

Uitstekend werkend bedrijf waar je je computer met een gerust hart achterlaat voor een reparatie. Nooit leuk om een reparatie uit te laten voeren, maar als het dan toch moet, dan de volgende keer weer hier!! Ook prima gecommuniceerd via internet wat de stand van zaken was en wanneer de reparatie klaar zou zijn. Kortweg: PRIMA

Beoordeeld op

Prima service, behulpzaam, snel, stipt en volgens afspraak ! Top !

Beoordeeld op

Problemen met bij hem gekochte nieuwe Mac, na een telefoontje kon ik dezelfde dag langskomen.Volgens Argonex was dit een kwestie van garantie en bood aan de zaak te regelen met Apple en oude Mac weer bedrijfsklaar gemaakt omdat ik moeilijk zonder mijn Mac kan.Verzending nam hij voor zijn rekening en 10 dagen later telefoontje dat mijn Mac weer klaarstond in Veenendaal !! Zoals vooraf afgesproken geen kosten voor mij maar wel mijn wekende Mac terug .Al met al als trouwe klant een in mijn ogen VIP behandeling !

Beoordeeld op

Ik heb hier mijn nieuwe Mac gekocht. Op basis van de verhalen die ik van andere mensen gehoord heb, ben ik gaan kijken op Google en op de website. De recensies waren lovend en dat heeft voor mij de doorslag gegeven. Vandaar ook mijn recensie dat ik hier de juiste informatie krijg bij de aankoop en voor een erg goede prijs.

Beoordeeld op

Uitmuntend, savonds na werktijd kon ik nog steeds mijn reparatie ophalen. Binnen een dag klaar. Ik ga voortaan echt alleen maar naar Argonex voor mijn reparaties en aankopen.

Beoordeeld op

Mijn zus en ik waren beide voor onze studie opzoek naar een passende laptop en uiteindelijk via relaties terecht gekomen bij Argonex. Van Marco hebben wij een warm welkom en uitstekend advies ontvangen onder het genot van een goede kop koffie. Er hangt daarnaast een hele vertrouwelijke sfeer en men kan altijd terecht bij Argonex met computergerelateerde problemen, die vervolgens (heel) snel voor je worden opgelost! Ik ben erg blij met mijn aankoop, en beveel Marco/Argonex daarom ook bij iedereen aan!

Beoordeeld op

Vorig jaar was een goede vriendin van mij op zoek naar een goed alternatief voor haar oude laptop. Aangezien zij rolstoelafhankelijk is en een beperkte handfunctie heeft was het zoeken naar een goede oplossing die haar leven op communicatief gebied zou verrijken. Vanuit het verleden was ik al bekend met Marco/Argonex. De eerste gedachte was dan ook een iPad en daarvoor moet je bij Argonex zijn. We werden zoals verwacht, bij Marco, hartelijk ontvangen en hij dacht goed mee met de vragen die voorbij kwamen. De afhandeling m.b.t. de bestelling ging snel en ook de vragen die wij daarna hadden werden goed opgepakt. Kortom een zeer tevreden klant met een boeiende hulpvraag was ook van harte welkom.

Ik heb zelf een iMac uit 2009 en die was toch wel wat traag aan het worden. Een nieuwe aanschaffen was voor nu geen optie, maar wilde wel graag op een Mac blijven werken. Een mail richting Marco met daarin mijn vraag en zijn antwoord daarop dat een SSD schijf, mij veel meer snelheid en dus werkplezier zou opleveren, deed mij besluiten om voor deze optie te gaan. Marco heeft geen woord gelogen. De iMac loopt weer als een zonnetje en zelfs de zwaardere fotobewerkingsprogramma's doen goed hun werk. Ik ben dusdanig tevreden dat ik ook mijn werkgever heb getipt over de zeer goede service die Argonex biedt.

Beoordeeld op

Net een nieuwe iMac aangeschaft en op aangeven van Marco/Argonex ingestemd met eentje met Flash drive, een super en state-of-the-art computer dus. Zo’n advies kan alleen een echte expert leveren.

Beoordeeld op

Ik was zeer gehecht aan mijn ‘oude’ 30-inch scherm en mijn Mac-mini. Deze werkten naar behoren totdat nieuwe software van MicroSoft mij deden realiseren dat ik na 8 jaar echt outdated was. Marco / Argonex heeft mij geadviseerd in de aanschaf van een nieuwe, snelle iMac met Flash drive en de benodigde tools, toegesneden op een ‘typisch-linkshandige’ docent-auteur die ik van nature ben. Heb nu zowel een muis (rechts) als een trackpad (links), heel handig :-)

Beoordeeld op

Als docent bij een MBA is het heerlijk om een vakman achter de hand te hebben zodat ‘haperingen’ in het on- en offline lesgeven voorkomen en verholpen kunnen worden. Argonex biedt mij die zekerheid. De afgelopen periode heeft dat meer dan eens aangetoond ..

Beoordeeld op

Deskundige hulp, vriendelijk en snelle service.

Beoordeeld op

service was uitstekend en erg vriendelijk zeker een aanrader.

Beoordeeld op

Zeer vriendelijk te woord gestaan, zeer vakkundig.
Reageert super snel

Beoordeeld op

Wat een topbedrijf.
Je stuurt een sms, direct reactie.
Ik kom hier (helaas) meerdere keren per jaar vanwege beschadigen aan telefoon. Altijd een scherpe prijs met snelle service!

Beoordeeld op

mijn vragen over de aanschaf van een nieuwe i pad werden goed en snel beantwoord zodat ik een keuze kon maken uit alle mogelijkheden. Advies en mogelijkheden worden goed uitgelegd, redelijke prijzen en snelle levering. Het geeft mij veel vertrouwen als ik mijn apperatuur bij Argonex aanschaf. Bij problemen is er altijd overleg en deskundigheid om te helpen.

Beoordeeld op

Goede net bedrijfje verstand van zaken schappelijke prijzen!
Adresje om te onthouden!

Beoordeeld op

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, ben uitstekend geholpen! Ook prettig dat ze open staan voor wat de klant hun wensen zijn en hierbij het juiste advies en pakket aanbieden!
Top nog bedankt!
Bastiaan

Beoordeeld op

Mijn macbook werkte traag, startte langzaam op en verschillende programma's werkte niet meer. Ik heb contact opgenomen en kon de macbook gelijk langs brengen. Binnen 45 min kreeg ik al een eerste berichtje met de bevindingen. Er mankeerde behoorlijk wat aan mijn macbook, alles is verholpen en nu werkt hij beter dan ooit! Er wordt goed contact gehouden, elke keer kreeg ik een update, de prijs kwaliteit verhouding is goed en de service is geweldig! Ik kan iedereen Argonex aanraden!

Beoordeeld op

Iphone 6s gerepareerd, alleen vervangen wat nodig was nl. de accu.
De poorten schoongemaakt waardoor de oplader en koptelefoon weer functioneren i.p.v. direct vervangen zoals bij ander bedrijf werd gezegd.
Marco heeft ook een versteviging voor de oplaadkabel van Apple die na verloop allemaal kapot gaan, ook dit werkt prima.

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Argonex, Apple en Windows Specialist.