Argonex, Apple en Windows Specialist

Servicebedrijf in Veenendaal

Beoordeel servicebedrijf

35 recente beoordelingen

Beoordelingen Argonex, Apple en Windows Specialist

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Argonex, Apple en Windows Specialist

Bekijk in totaal 255 recensies:

Zeer vriendelijk te woord gestaan, zeer vakkundig.
Reageert super snel

Beoordeeld op

Wat een topbedrijf.
Je stuurt een sms, direct reactie.
Ik kom hier (helaas) meerdere keren per jaar vanwege beschadigen aan telefoon. Altijd een scherpe prijs met snelle service!

Beoordeeld op

mijn vragen over de aanschaf van een nieuwe i pad werden goed en snel beantwoord zodat ik een keuze kon maken uit alle mogelijkheden. Advies en mogelijkheden worden goed uitgelegd, redelijke prijzen en snelle levering. Het geeft mij veel vertrouwen als ik mijn apperatuur bij Argonex aanschaf. Bij problemen is er altijd overleg en deskundigheid om te helpen.

Beoordeeld op

Goede net bedrijfje verstand van zaken schappelijke prijzen!
Adresje om te onthouden!

Beoordeeld op

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, ben uitstekend geholpen! Ook prettig dat ze open staan voor wat de klant hun wensen zijn en hierbij het juiste advies en pakket aanbieden!
Top nog bedankt!
Bastiaan

Beoordeeld op

Mijn macbook werkte traag, startte langzaam op en verschillende programma's werkte niet meer. Ik heb contact opgenomen en kon de macbook gelijk langs brengen. Binnen 45 min kreeg ik al een eerste berichtje met de bevindingen. Er mankeerde behoorlijk wat aan mijn macbook, alles is verholpen en nu werkt hij beter dan ooit! Er wordt goed contact gehouden, elke keer kreeg ik een update, de prijs kwaliteit verhouding is goed en de service is geweldig! Ik kan iedereen Argonex aanraden!

Beoordeeld op

Iphone 6s gerepareerd, alleen vervangen wat nodig was nl. de accu.
De poorten schoongemaakt waardoor de oplader en koptelefoon weer functioneren i.p.v. direct vervangen zoals bij ander bedrijf werd gezegd.
Marco heeft ook een versteviging voor de oplaadkabel van Apple die na verloop allemaal kapot gaan, ook dit werkt prima.

Beoordeeld op

Top!

Beoordeeld op

Ssd kaart laten plaatsen in IMac. Kon de IMac gelijk langsbrengen na telefonisch contact. Duidelijk advies ontvangen tijdens telefonisch contact. Zowel over de aan te brengen Ssd kaart als over de software op de iMac. De volgende ochtend was de iMac al klaar. Draait top. Aardige meneer, snelle service, heel fijn! Echt een aanrader.

Beoordeeld op

"Je gunt iedere I-mac een update van Argonex".

Is je apple garantie verlopen? Dan is er 1 adres waar je direct naar binnen moet lopen. De service van dit bedrijf is top! De kennis uitmuntend! De oplossingsgerichtheid maximaal! Deze expert begeleidt je van A tot Z. Ook al zat het voor hem even tegen, daar merk je als klant weinig van. Het eindresultaat telt. Ik heb een nieuwe harde schijf en bijbehorende software voor goede prijs! Voor dit soort bedrijfjes rijd ik graag een paar kilometer extra.

Beoordeeld op

Topzaak. Vakman die werkt in belang van de klant tegen een redelijke prijs!
Marco heeft ervaring met consumenten PC's, in mijn geval:
iMac voorzien van nieuwe hardware (ssd), time-capsuel weer aan de praat, antivirus software.
Marco leverde meer service dan verwacht, erg fijn.
Mac-book pro binnen een dag gerepareerd tegen de onderzoekskosten, mijn dochter kon direct verder met haar studie.

Beoordeeld op

Ik had helaas een kapotte hardeschijf bij mijn Macbook, daarnaast bleek er ook nog een kabel kapot te zijn. Zeer goed en snel geholpen. Volgende keer kom ik zeker terug.

Beoordeeld op

Computer gecrasht, wat nu?! In Ede wist ik van vroeger nog twee computerwinkels, maar die bestonden niet meer. Via mijn netwerk gevraagd naar goede ervaringen met computerreparatie. Zo kwam ik terecht bij Argonex. Marco heeft de computer gelukkig helemaal weer gefixt. Blij dat die het weer doet. Dank!

Beoordeeld op

Marco heeft de problemen van mijn iMac snel gerepareerd, ik belde hem op zaterdag, kon hem direct brengen en 's avonds weer ophalen. Super goede service. Speaker van mijn iPhone werd zachter, niet direct onderdelen vervangen, maar eerst schoongemaakt, werkte weer perfect. Gewoon eerlijke reparatie, het voordeel van een klein servicebedrijf waar je geen nummer bent, maar een KLANT

Beoordeeld op

Een klant wordt echt tevreden als je meer geeft dan je belooft. Dat maakt Argonex zeker waar. Vriendelijke service en waarmaken wat je beloofd zelfs als het wat moeilijker is dan het leek.
Snelle service, duurde langer/was complexer, maar voor afgesproken bedrag.

Beoordeeld op

Verassend-boven alle verwachtingen

Eigenlijk wilde ik mijn oude Apple computer eerst zelf opruimen en dan door Marco te laten her installeren. Maar naar een jaar er niet aan toe te zijn gekomen heb ik besloten toch de service aan te nemen om een back-up te laten maken met alle data. De computer is dank Marco weer schoon en up toe date. Plus vele male sneller dan van de voren. En dat voor een schappelijke prijs en ontzettend snelle service. Dank Marco voor je goede service. Fijn om te weten bij wie ik terecht kan met alle computer gerelateerde problemen. Want Marco doet beide: Apple en Windows:-)

Beoordeeld op

Goede service, perfect en snel geholpen. Kon gauw weer aan de slag.

Beoordeeld op

Ik ben met al mijn computer problemen naar Marco (Argonex) gegaan sinds ik in Nederland ben. Hij heeft alle computer problemen in een korte tijd verholpen, tegen een redelijke prijs.Hij geeft veel om zijn klanten, en hij doet alles om zijn klanten tevreden te stellen / computer problemen zo snel en goed op te lossen. ik geef Argonex de hoogste score zowel professioneel als persoonlijk, en voor de toekomst blijven van zijn diensten gebruik maken.

Beoordeeld op

We zijn door Marco enorm snel geholpen. Wat wij belangrijk vinden is: betrouwbaarheid, vakkennis, snelheid en een vriendelijke prijs. Hij verdient dan ook een dikke 10!
Wij raden hem dan ook ten zeerste aan!

Beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Argonex, Apple en Windows Specialist.