Argonex - Dé Apple Specialist

Servicebedrijf in Veenendaal

Beoordeel servicebedrijf

47 recente beoordelingen

Beoordelingen Argonex - Dé Apple Specialist

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Argonex - Dé Apple Specialist

Bekijk in totaal 343 recensies:

Yvonne Anjema

vriendelijk personeel, snelle hulp! werd dezelfde middag nog benaderd met de melding dat het probleem geklaard was.

Beoordeeld op 06 mei 2022

Herman Bennink

Onder de indruk van Apple deskundigheid, service en oplossingsgericht. Inrichten van een MacBoekAir en Iphone SE is prima uitgevoerd, ondanks lastige storing in vorige laptop. Blij met de hulp, service en het eindresultaat.

Beoordeeld op 29 april 2022

Wilfred

Hele prettige en correcte ervaring. Snel en keurig gerepareerd.

Beoordeeld op 22 april 2022

Feline

Batterij van m’n iPhone laten vervangen, was klaar terwijl ik wachtte. En het werkt weer goed.
Afspraak maken was zeer makkelijk, kreeg namelijk vlug een reactie.

Beoordeeld op 21 maart 2022

Jonathan

Heeft de batterij van mijn moeder's Iphone vervangen. Naar volle tevredenheid. Goede service.

Beoordeeld op 04 november 2021

piet Kroeze

Goede uitleg. Bij koop alle bestanden overgezet naar nieuw device en goed werkend. Top gedaan Marco!
Aanrader voor Apple service en verkoop.

Beoordeeld op 31 oktober 2021

Rob Klaasen

Al geruime tijd koop ik mijn Apple producten en laat ik mijn Apple reparaties uitvoeren bij Argonex.
Iedere keer weer komt het gerepareerde weer in goede staat bij mij terug. Altijd snel en binnen de afgesproken tijd weer gelukt.

Beoordeeld op 17 oktober 2021

Linda

Beeldscherm van mijn IPhone X laten vervangen. Goede snelle service. Klantvriendelijk.

Beoordeeld op 02 oktober 2021

Amé

Dit bedrijf is echt een aanrader als je problemen ervaart met je macbook. Ik hoorde via collega’s goede verhalen en ben hier daarom zelf ook heengegaan om mijn laptop op te schonen. De vriendelijke eigenaar houdt netjes contact met je, er bleek nog een upgrade nodig te zijn.. ik gaf akkoord en de volgende ochtend was mijn laptop klaar om opgehaald te worden. Niet normaal hoe snel de service is bij dit bedrijf! Super bedankt!

Beoordeeld op 21 september 2021

Jeffrey Kok

Uitstekende service, vanaf het 1ste contact werd binnen een week het scherm van mijn iphone vervangen.
Goede prijsopgave van te voren gehad, geen extra kosten achteraf.
Zeer vriendelijke mensen.

Beoordeeld op 18 september 2021

Geert Leenders

Eindelijk een bedrijf gevonden waar service hoog in het vaandel staat.
Duidelijke en heldere afspraken vooraf en vooral altijd bereikbaar, zelfs na sluitingstijd niet te beroerd om evt. een vraag snel te beantwoorden.
Een aanrader ook voor mensen die zich gaan verdiepen in het computer gebeuren, dit bedrijf geeft je het gevoel serieus genomen te worden, ongeacht je vraag.
Transparante offerte bij aankoop en reparatie, ik geef dit bedrijf een 10.
Geert Leenders.
Zevenaar.

Beoordeeld op 17 september 2021

Kevin

Snel het toetsenbord van mijn macbook gerepareerd, met goede service!

Beoordeeld op 17 september 2021

van den bosch

snelle en professionele hulp voor mac en iPhone. mooie winkel en Veenendaal en hulp op afstand werkt altijd prima

Beoordeeld op 04 september 2021

Corrie Bijl

De batterij van mijn Iphone SE is door Marco op een professionele wijze supersnel vervangen.
Zeer klantvriendelijk en uitstekende service, een bedrijf dat we moeten koesteren in Veenendaal.

Beoordeeld op 30 augustus 2021

Ellen van der Mark

Snel, betrouwbaar en service gericht. Fijn bedrijf.

Beoordeeld op 30 augustus 2021

Erik Ramaker

Vandaag binnenlopen en morgen al geholpen. Dat is super snel. En overmorgen MAC gemaakt

Beoordeeld op 25 augustus 2021

Johan

Batterij van de Iphone X laten vervangen. Snel en adequaat geholpen. Top!

Beoordeeld op 25 augustus 2021

Dekker

Topservice en aanrader voor Veenendaal. Hij begreep ons probleem al snel en kon ons net voor onze vakantie nog perfect op gang helpen. Alles is snel en werkend afgeleverd zoals we bedoelden. Wat extra advies over beveiliging opgevolgd.

Beoordeeld op 22 augustus 2021

Peter

Prima service! Marco heeft me een aantal keer zeer snel kunnen helpen met Apple producten die ik die dag nog nodig had. En voor een goede prijs Top!

Beoordeeld op 16 augustus 2021

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Argonex - Dé Apple Specialist.