Access2all Computers

Servicebedrijf in Vlaardingen

Beoordeel servicebedrijf

2 recente beoordelingen

Beoordelingen Access2all Computers

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Kloppende prijsopgave vooraf
Probleem verholpen
Prijs in verhouding tot geleverd werk

Recensies Access2all Computers

Bekijk in totaal 3 recensies:

Had problemen met software installatie. Op aanraden gebeld met Access2all nog diezelfde dag is mijn computer opgehaald en het probleem opgelost. Kortom ondernemers die het snappen snelle reactie, goede service en echte vakmensen!
Heb je computer problemen.... dan gewoon niet verder zoeken maar bel met Access2all.

Beoordeeld op

Afgelopen week besloot mijn laptop volledig te stoppen met werken, ik kon niet meer bij mijn account en alle bestanden en software waren verdwenen.
Ik belde met Access2all om te vragen of zij op korte termijn mijn laptop wilden repareren, dit was geen probleem. Aan de telefoon probeerden zij via Teamviewer een deel van het probleem alvast vast te stellen, waarna ik de laptop gelijk kon langsbrengen voor reparatie. 's Avonds werd ik al gebeld dat het probleem is gevonden en dat ze een oplossing hebben, ze hebben duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden en de volgende dag hebben zij mijn hele laptop binnenstebuiten gekeerd om alle problemen en bugs eruit te halen. Zaterdag is Robert persoonlijk de laptop komen afleveren en heeft nog enige toelichting gegeven op de werkzaamheden en de mogelijkheden om het volgende keer te voorkomen. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze, de snelheid en de kwaliteit van de service. Oftewel, ze hebben er een nieuwe klant bij, want er zit nooit meer iemand anders aan mijn computers.

Beoordeeld op

Goede service.
Betaalbare service
Vriendelijke mensen

Beoordeeld op

Terug naar Access2all Computers.