Zekerheid

Iedereen wil zekerheid. U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want alle op www.zoekcomputerhulp.nl getoonde bedrijven zijn aangesloten bij ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor betrouwbare ICT-bedrijven. Bedrijven op deze website bieden u alles wat u van een goed ICT-bedrijf mag verwachten, maar bovenal zekerheid. Zekerheid dat u deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat u bij ons terecht kunt met al uw vragen op ICT-gebied. Zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld.

Zekerheid dat een consument, als ondanks onze inzet toch een probleem ontstaat, kan aankloppen bij ICTWaarborg. Bijvoorbeeld voor bemiddeling wanneer bedrijf en klant een probleem hebben waar zij samen niet uit komen..

Deelnemers van ICTWaarborg moeten zich houden aan de gedragsregels van de brancheorganisatie. Een van de belangrijkste daarvan is dat zij, wanneer ze zaken doen met consumenten, de algemene voorwaarden van ICTWaarborg hanteren. Daarnaast biedt ICTWaarborg consumenten nog meer extra zekerheden. Computerhulpbedrijven kunnen i.v.m. hun diensten aanvullende voorwaarden hanteren. Deze informatie is gewoonlijk op de website van het betreffende bedrijf terug te vinden.

De naam ICTWaarborg staat niet voor niets. Wij bieden consumenten in aanvulling op de service van aangesloten gecertificeerde bedrijven de volgende zekerheden die zij vaak niet zelf kunnen bieden.

Kwaliteitsnormen

De zekerheden die ICTWaarborg consumenten biedt gaan verder dan alleen het materiële vlak. Ook op het gebied van kwaliteit moeten deelnemers voldoen aan een aantal normen die voor ons pijlers zijn waar de dienstverlening naar de consument toe op is gebaseerd.

  1. Naleving gedragscode
  2. Deskundig advies
  3. Afspraak is afspraak
  4. Betrouwbaarheid