Seepma ICT

Servicebedrijf in Zwolle

Beoordeel servicebedrijf

3 recente beoordelingen

Deel uw ervaring met Seepma ICT

Afspraak was op korte termijn mogelijk
Voor deze beoordeling is een toelichting nodig van minstens 50 tekens in het onderstaande recensieveld
Kloppende prijsopgave vooraf
Voor deze beoordeling is een toelichting nodig van minstens 50 tekens in het onderstaande recensieveld
Probleem verholpen
Voor deze beoordeling is een toelichting nodig van minstens 50 tekens in het onderstaande recensieveld
Prijs in verhouding tot geleverd werk
Voor deze beoordeling is een toelichting nodig van minstens 50 tekens in het onderstaande recensieveld

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

captcha om mensen en robots te onderscheiden

Per bedrijf kunnen klanten maximaal eens in het halfjaar een beoordeling plaatsen. Nadat u uw beoordeling heeft doorgegeven ontvangt u op uw e-mailadres een bevestigingsmail met een link die moet worden geactiveerd, waarna de recensie op de website verschijnt.

Wanneer u uw beoordeling naar ons verzendt, wordt ook het IP-adres genoteerd. Dit om in voorkomende gevallen te kunnen nagaan of ten onrechte gebruik wordt gemaakt van persoonsgegevens.


Voorwaarden plaatsen recensie

De recensiemogelijkheid die wij bieden is bedoeld om geïnteresseerden te laten zien hoe anderen een bedrijf beoordelen op de bovengenoemde onderdelen. Over andere aspecten vragen wij geen oordeel. Zo is onze recensiemogelijkheid bijvoorbeeld niet bedoeld als podium om meningsverschillen tussen bedrijf en klant publiekelijk aan de kaak te stellen. Zoiets is een zaak tussen de betrokken partijen zelf.

Het kenmerk van een recensie is dat deze de mening weergeeft van degene die de beoordeling maakt. Alle meningen worden gerespecteerd. Toch kunnen bepaalde beoordelingen worden geweigerd of verwijderd. Wij hanteren voor een review een aantal kwaliteitseisen/spelregels:

  • Er moeten minimaal twee onderdelen worden beoordeeld.
  • De review moet toegevoegde waarde bieden voor andere consumenten en goed onderbouwd zijn. Een motivatie die enkel bestaat uit woorden als ‘prima, super of goed’ is te mager en wordt afgekeurd.
  • Als een onderdeel met hooguit twee sterren wordt gewaardeerd, vragen we om een onderbouwing van minimaal 50 tekens. Datzelfde geldt als de hoogste waardering (5 sterren) wordt gegeven.
  • Geen onfatsoenlijk, beledigend, suggestief of aanstootgevend taalgebruik.
  • Geen namen, e-mailadressen, telefoonnummers of website-url's.
  • Geen verwijzing naar andere (concullega)bedrijven.
  • Per bedrijf kan maximaal één keer per halfjaar een review worden geplaatst door dezelfde recensent
  • Het beoordeelde bedrijf heeft de mogelijkheid zijn visie op de zaak te geven. Deze wordt aan de review toegevoegd.
  • De reviews van de laatste 18 maanden bepalen de gemiddelde beoordelingsscore

In geval van twijfel kan de beoordeling op non-actief worden gezet en de beoordelaar om een nadere toelichting worden gevraagd, waarna wordt bekeken of de beoordeling al dan niet zal worden weergegeven.

 

Terug naar Seepma ICT.